Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 חברה, שמתי לב גם שבREADME של הדבר שנותן את המטוסים שבאוויר... שבעצם כתוב שמה AI AIRCRAFT... וזה תוסף. אז בעצם לא מובטח שהמטוסים הרגילים של הFS ולא ה-AI יהיו תקינים. תקנו אותי אם אני טועה ?
e_dor פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 דוד ! אתה פשוט אמן ! פשוט ככה, רק מהתמונות [עוד לא טסתי אפילו] אני בשוק טוטאלי ! זה דבר מדהים, יישר כוח ונקווה לראות עוד סינרים איכותיים שכאלה :wink:
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 חברה, שמתי לב גם שבREADME של הדבר שנותן את המטוסים שבאוויר...שבעצם כתוב שמה AI AIRCRAFT... וזה תוסף. אז בעצם לא מובטח שהמטוסים הרגילים של הFS ולא ה-AI יהיו תקינים. תקנו אותי אם אני טועה ? נבו הבעיה שלך היא בעיה ידועה שתוקנה ע"י דויד עוד לפני שהוא פרסם את הסינרי, כנראה שלא התקנת נכון, אני ממליץ לך להסיר ולהתקין מחדש: ה AP957210.bgl הולך לספריה של אסיה והאפקד הולך ל ADDON SCENERY\SCENERY, אם שמת את האפקד באסיה זה יהרוס!
Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 לא משנה ! הבעיה תוקנה... פשוט שכחתי שכשאני עושה EXTRACT TO הוא שם את זה בתוך המקום הנכון אבל בצורה של תיקיה בשם Eilat שרק אותה הייתי צריך לפתוח ואת הקובץ של בפנים להוציא... הכל עובד אצלי. תודה
Yoav פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 יש אצלי עוד בעיה: פתאום נוסף איזה דבר שנראה כמו שלט אבל ריק מישהו יודע מה זה?
Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 חברה, לגבי הFS2002... התקנתי וראיתי שהרבה מאוד פריטים חסרים שמה... אין נמל ואין אוניות או סירות בים. גם כל הטרמינל בשדה חסר. יש שמה רק את בתי המלון ואת המכוניות בשדה.
Itai Ganor פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 גם לי יש את זה מישהו מוכן להסביר לי את השלט הירוק הזה? ברוכים הבאים לסיני? מזה
e_dor פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 קודם כל באמת יפה ! דבר שני, גם לי יש את הבעיה עם המסלול והתקנתי את הקובץ ההוא בדיוק היכן שנכתב ברידמי. דבר שלישי, תראו את זה:
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 סינרי מדהים התקנתי ועובד אצלי מעולה יותר מבלי הסינרי ... 2 תקלות... אחד שניה לפני נגיעה כול המסלול נהיה כזה אפור..(הריצוד כמו שאמרו) והתקנתי הכול בדיוק. ומשום מה מאחורי המלונות יש מאין קיר אדמה ענק כזה וכול השטח לא מיושר..האם זה הבעיה של למחוק את הMESH ה(STRM)...?
Nevo Dar-Perl פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 אגב יש קטע של מנורות רחוב שהם באמצע הים, למי ששם לב.
אורח פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 סינרי מדהים התקנתי ועובד אצלי מעולה יותר מבלי הסינרי ...2 תקלות... אחד שניה לפני נגיעה כול המסלול נהיה כזה אפור..(הריצוד כמו שאמרו) והתקנתי הכול בדיוק. ומשום מה מאחורי המלונות יש מאין קיר אדמה ענק כזה וכול השטח לא מיושר..האם זה הבעיה של למחוק את הMESH ה(STRM)...? כן זה ה SRTM, תוריד את ה V ברשימה, ריסטרט ל FS ותראה איך זה יראה. נבו, צרף תמונה כדי שנבין במה מדובר.
Yoav פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 אני מכיר את הבעיה של הפנסים, היתה לי אותה בעיה בסינרי הישן. ואם כבר מדברים על בעיות בסינרים: יש לי בעיה בנתב"ג שלכם(ואטיל - משה שיטרית וחנן אפשטיין): האקטיבי היחיד הוא 30, לא משנה איך אני שם את הרוחות, גם אם אני שם אותם ב260/50 או משהו, כלומר בהנחה והשדה פתוח אז זה למסלול 30 בלבד.
hagay פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 ואם כבר מדברים על בעיות בסינרים: יש לי בעיה בנתב"ג שלכם(ואטיל - משה שיטרית וחנן אפשטיין): האקטיבי היחיד הוא 30, לא משנה איך אני שם את הרוחות, גם אם אני שם אותם ב260/50 או משהו, כלומר בהנחה והשדה פתוח אז זה למסלול 30 בלבד. זו בעית עריכה של הAFCAD, דיברו כאן רבות על זה תבדוק אחורה קצת.
Moshico Biller פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 חברה למי שיש עוד תקלה אז זה פשוט מאד בתוך EILAT יש את SCENERY ו TEXTURE ובתוך SCENERY יש 3 תקיות בשמות כלשהם לא זוכר ובתוך התקיות יש עוד קבצים אותם אתם מעבירים לSCENERY ואז מכניסים את הסינרי כמו סינרי רגיל ולא תיהיה בעיה אבל למה אין מצפה תת ימי? קרלטון קלאב מד ובקלאב אין?
Yoav פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 חגי, לא מצאתי את הנושא, אולי אתה יכול לתת לי לינק?
hagay פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 היי, התקנתי את הסינרי של אילת כפי שכתוב,גם הסרתי את אילת הקודמת שלי (הגרסה הקודמת), כפי שכתוב ברידמי: "2. Remove any previouse Eilat scenery you have installed." ועכשיו אני רואה את המסלול,הגדרות,והכל באופן מרוחק,והשדה לא כפי שהיה ... הנה תמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3 ... /Eliat.jpg חפשו את הים לפני המסלול,את הטרמינל החדש,וכו' ... מישהו יכול לעזור ?! תודה רבה, לפי איך שנראה לי יש לך אקטיב קאמרה, תבטל אותה וזה יסתדר.
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 מ ד ה י ם ! כל הכבוד דוד וגם לי יש בעייה קטנה... אני רואה מן גבעות קטנות שעליהם נמצאים בתים "תלויים". יש להוריד מFS את הSTRM?
David Rosenfeld פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 שלום לכולם :oops: העליתי את התיקון של הריצוד מחכה לתגובות. אצלי זה פשוט לא היה לכן לא ידעתי על קיום הבעיה. לגבי הגבעות החתוכות זו בעיה של הsrtm או ה mesh לצערי צריך להשתמש בדיפולט של הסימולטור כפי שהסברתי בעבר נאלצתי להוריד גובה להתאים את 03 למצב סביר לגובה פני הים אחרת כל המיבנים (בתי המלון) היו בחלקם "ניבלעים" בתוך הterrain. מי שעוסק בבנית scenery's מכיר את הצרה והמוגבלות של ה FS אולי בגירסאות עתידיות מיקרוסופט יתחשבו קצת יותר ויתנו את האפשרות ליצור מסלולים בשיפוע תודה על המחמאות :
Moshico Biller פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 אהלן דוד זה מושיקו! זכור לך משהו ממני :wink: לא שמעתי ממך המון זמן מה קרה?
hagay פורסם ספטמבר 12, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2004 דוד, לפני הכל אתה לא צריך להתנצל על כלום, העבודה שעשית נהדרת, ולמעשה, מהיכן מורידים את העידכון, איך הוא נקרא?