Simon Cohen פורסם יוני 23, 2012 דיווח פורסם יוני 23, 2012 חברים יקרים :wink: הפניה פה היא בעיקר לפקחים היקרים שלנו כאן בחטיבה -(ואין כאן כוונה חלילה לפגוע באיש} אבל לדעתי יש צורך דחוף של כמה פקחים להפנים ולהבין דבר אחד אתם לא מתעסקים רק עם חברה שהם טייסים מישראל אלא גם טייסים ממדינות שונות אשר באים לטוס כאן בחטיבה . :| חשוב מאוד להבין כי אנשים אילו אינם רגילים לצורת הדיבור האגרסיבית שלנו הישראלים אשר לפעמים נשמעת למי שאינו מכאן כמאוד תוקפנית וחסרת רגש :cry: בצורה מאוד ברורה אני אומר לכם זה יפגע לנו בחטיבה :!: :!: :!: יש צורך דחוף מאוד חברי הפקחים להוריד טונים לדבר יפה ולהיות נחמדים עד כמה שאפשר. היו בשבועות האחרונים מספר אירועים בהם אפילו אני כישראלי וחבר חטיבה מאוד נפגעתי מצורת הדיבור אלי ואל טייסים אחרים שהיו באוויר באותו זמן. עליכם להבין אתם הפנים של החטיבה אך שאתם מדברים ככה אתם נראים נסו להפנים זאת לדבר יותר רגוע ולא לכעוס כול כך מהר יש חדשים יש טעויות של כולנו בסה"כ אנו עוסקים בתחביב למרות הרצינות שלנו בו. בתור אחד שהיה מאזין המון לפיקוח בלונדון בסקאנר אני יכול לומר לכם ששם לא צועקים ולא מרימים את הקול על טייסים הכול נעשה בצורה מכובדת. באו ננסה גם אנחנו להיות מכובדים כי אך אומר הפתגם -איזו האדם המכבד את הבריות-[בערך] שוב אני אומר אין לי כוונה לפגוע באיש רק לשפר אנא נסו להבין את דברי שמעון :mrgreen:
Or Bahtari פורסם יוני 23, 2012 דיווח פורסם יוני 23, 2012 1) שמעון קיימת היום אופציה במחלקת ההדרכה של הפקחים לשלוח תגובות מסוג זה. 2) אני רוצה שבאחד מן הימים בזמנך הפנוי תצטרף לפקח באופן פיזי למשמרת ואתה תראה למה פקחים בחטיבה הזאת פשוט לא יכולים להנות מהתחביב הזה , הדבר מתבטא בדברים כמו : אי ציות להוראות, חוסר הבנה בסיסית בהטסת מטוס , נדב"ר זוועתי וכשכל הדברים האלה מתבטאים ביותר מתנועה אחת במרחב זה ממש יכול לגרום לפקח להשתגע למרות שתפקידו הוא בנוסף להדריך טייסים חדשים אני מצפה מטייסים שיודעים שרמת הטיסה שלהם לא שואפת ל-100% שלא יבואו להפריע באירועים עמוסים. לצערי לא לכולם יש סבלנות כל כך גדולה אבל גם אפשר להבין את זה כיוון שאחרי הכל גם הפקחים רוצים להנות מהתחביב הזה. הטענה הזאת שהפקחים בחטיבה לא "נחמדים" ממש לא נכונה ויצאה כבר מכל החורים , הבעיה היא אצל הטייסים עצמם שלא מבינים שפה אין לנו מרחבים ענקיים בשביל להענות לכל הדרישות שלהם אז אם הם לא מסוגלים לטוס (אני נזהר ולא אומר שלא יבואו לטוס ) אז שילכו ללמוד ויחזרו עם רמה טובה יותר .
bar levy פורסם יוני 23, 2012 דיווח פורסם יוני 23, 2012 דוגמא טובה לזה שיש לי זה לפני מספר שבועות חבר שלי מדלתא וירטואל טס לארץ ושאל אותי אם אני יוכל לפקח עליו (הבן אדם עם 2000+ שעות ברשת) הגיעה לנחיתה ועשה RNAV 26 כמובן שעשה כמו שצריך על פי דפית והכל אבל אחרי הנחיתה הוא אמר לי שזו פעם ראשונה שהוא עושה גישת ראייה עם מטוס כבד...
Izik Bakshi פורסם יוני 23, 2012 דיווח פורסם יוני 23, 2012 שמעון, אני שמח שאתה מעלה את הדברים, כי הם באים להזכיר לנו שאנחנו ברשת, בתחביב, ומאחורי המיקרופון יש בני אדם וחשוב שנדע איך לדבר אחד לשני בכבוד הראוי. ולבסוף הפקחים הם גם הפנים של החטיבה. אור, זה לא שדבריך אינם נכונים לגבי רמה נמוכה של מספר טייסים ברשת, גם אני היום חוויתי טייס או שתים גרועים במשמרת, אבל שזה מגיע לכך שטייסים לא נהנים מהפיקוח אז כדאי שהפקח ישתה כוס מים, ירגע, ויזמין סופרויזר לטייס המשתולל (היום ניתקתי אחד בעצמי). דעתי היא שככל שנבין יותר טוב שטייסים חדשים ברשת הם בטבע של רשת שגודלת מיום ליום, כך נדע לתת מענה יותר טוב. חשוב שנזכור איך כל אחד התחיל בתחביב הזה וכמה ימים של חסד הוא קיבל, בסופו של דבר אם טייסים ירגישו לא רצויים בגלל טון של פקח אז לא יהיו פה טייסים חדשים או ותיקים.
Simon Cohen פורסם יוני 24, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2012 אור ידידי אין לי צורך להצטרף אני מאזין רואה ושומע. לא משנה כמה טייס מעצבן אותך אל תתעצבן פשוט נתק אותו אם הוא כזה גרוע או תתנתק עד שהוא ממריא ואז תחזור :wink: . לצערי הרב ישנם מספר אומנם קטן מאוד של פקחים לא נחמדים אצלינו ומהיום אני עוקב אחרי כולם ומתחיל להקליט כדי להשמיע לאותו פקח את צורת הדיבור רק כדי שילמד לטובת כולנו. זה לא איום חליליה אלא רק כדי שאני יוכל להוכיח את טענותי למען שיפור החטיבה של כולנו. אתם לא רוצים להיות נחמדים או יש לכם בעיה או כול דבר אחר אל תפקח באותו יום תמיד אפשר להתנתק :!: :!: :!: ונכון לפעמיים גם הטייס לא משהו אבל חבריםאף אחד לא נבחן ומשלם אלפי ומאות אלפי דולרים להיות טייס בעולם האמיתי פה זה תחביב . וכאן הוא או היא רוצים ללמוד תפקידכם הוא לעזור לא לכעוס פעם גם אתם הייתם חדשים מנסיון אני יודע כמה אגרסיבים אנחנו נשמעים בסה"כ בוא נוריד טונים קצת שוב אין לי כוונה לפגוע באיש ואם משהו נפגע ס ל י ח ה שמעון
Ittai Arnon פורסם יוני 24, 2012 דיווח פורסם יוני 24, 2012 חברים, זכרו :!: זהו תחביב :!: 1. הגישה לארץ היא ממש לא קלה לטייסים חדשים ועוד טייסי רשת. לא פעם ולא פעמים ב RNAV ל 26 היו חריגות ועד כדי פיינלים ל 30 בעולם האמיתי. 2. נכון, כיף לפקח על טייסים מיומנים אבל אנו צריכים לעשות הכל לעזור לחדשים וזה אומר הרבה סבלנות ושימוש בטקסט. 3. בקרוב בואטסים יכנס לתוקפו דרגות טייסים (לא יודע בדיוק מתי אל תשאלו) זה יפתור המון בעיות שתדע שבא טייס בעל דרגה 5 לעומת טייס ללא דרגה... תמשיכו להנות ! היה אירוע מצויין וזה מה שחשוב !
אורח פורסם יוני 24, 2012 דיווח פורסם יוני 24, 2012 לא חושב שדרגות טייסים יתנו איזושהי אינדיקציה לגבי רמת הטייס, גם אנושית וגם מקצועית.
Yogev Abergel פורסם יוני 24, 2012 דיווח פורסם יוני 24, 2012 את האמת אני לא יודע על מה החבר מדבר פה. רוב הזמן שאני ברשת מול פקח כזה או אחר השיחות שלי איתו הן ברורות, ענייניות וברוח הכי טובה שיש, ללא אגרסיביות. קרה ואחר מאיתנו עשה טעות, וקרה לי מספר פעמים שגם הפקח הוביל אותי לא נכון וגם אני הבנתי לא נכון, ככה שנוצרה אי הבנה, עדיין שאלנו שאלות אחד את השני בנימוס, לא חיפשנו אשמים ועשינו הכל כדי להגיע ליעד בבטחה עם אפס תקלות, אפס מריבות והרמות קול. ככה שאני אישית לא חוויתי שום דבר וגם לא הייתי עד להתנהגות לא נאותה כזו או אחרת של הפקחים.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 24, 2012 דיווח פורסם יוני 24, 2012 תשתמשו בכלי הזה : viewtopic.php?f=1&t=40371 תציינו כמה שיותר פרטים ודוגמאות. ואז אותו פקח יקבל משוב אישי, מדויק ובונה. וגם ידע איפה בדיוק צריך לשפר.