Or Bahtari פורסם יוני 26, 2012 דיווח פורסם יוני 26, 2012 אהלן חברים ! בתאריך 8.7.12 בשעה 20:00 (המראה ראשונה) יתקיים מטס לאתונה בשיתוף עם החטיבה היוונית! במטס זה נעבוד שוב עם מערכת סלוטים על מנת למנוע עומס על עמדות הקרקע באתונה ובבן-גוריון. לינק למערכת הסלוטים : http://ifschool.net/realops/index.php כרגע קיימות במערכת 22 טיסות בסה"כ (נכנסות ויוצאות) , במידה ויהיה ביקוש לטיסות נוספות הן יוספו בהקדם האפשרי. פקחים להתפקד : LLBG_DEL - LLBG_W_GND - LLBG_TWR - ולדי יגורקין LLBG_APP - LLLL_CTR - אז מה אנחנו עושים כדי הכל ילך חלק ? : 1)עליכם לטוס אך ורק בנתיב הבא : PURLA1 SUVAS UL53 KAROL UL995 VARIX ומי שטס מאתונה : VARIX UL995 RDS UL609 SOLIN שימו לב ! הנתיב תוכנן בקפידה בהתחשב בנתוני מזג האוויר הצפויים ,בתיאום הפיקוח עם החטיבות השכנות ובהפרדות תיקניות . 2) בסיום הטיפוס והגעה לגובה השיוט הנכם מתבקשים להישמע להוראות הפקחים ולהיות קשובים וסבלניים על הקשר. 3) על כל טייס לבקש קלירנס כ-15 דקות לפני מועד ההמראה שלו כך ש-10 דקות לפני המועד תחל דחיפה, כמו כן החניות תוכננו בקפידה כך שלא יהיו עיכובים בדחיפות ולוח הזמנים. (שימו לב , טייס שלא יעמוד בזמנים צפוי להמתין זמן רב על הקרקע אם בקבלת מרשה ואם בקבלת אישור המראה.) 4)במטס זה הוחלט שאין צורך להגביל אתכם בחברות ומספרי טיסה ספציפיים ולכן כל סלוט מקבל "ID" שלפיו הפקחים יזהו אתכם , לכן יש לכתוב ב-REMARKS את הדבר הבא : Flyover LLBG-LGAV//ID במקום ה-ID יש לכתוב את המספר שקיבלתם כשלקחתם סלוט. 5) לדפיות של בן גוריון : http://www.vatil.org.il/New/pilots/charts לדפיות של אתונה : http://www.hvacc.org/dfiles/charts/maip/LGAV.zip Or Bahtari - VATIL5 Elias Stassinos - ACCGR2
Liam Koshrovski פורסם יוני 26, 2012 דיווח פורסם יוני 26, 2012 לקחתי ב"ג - אתונה, ID114, המראה 1712z. האם יש או"ק מסוים שאני צריך להשתמש?
Or Bahtari פורסם יוני 26, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2012 לקחתי ב"ג - אתונה, ID114, המראה 1712z. האם יש או"ק מסוים שאני צריך להשתמש? תקרא סעיף 4 בדגשים.
Or Bahtari פורסם יוני 28, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2012 6 סלוטים פנויים לטיסות מבן גוריון !!! קדימה להשתבץ!
Or Bahtari פורסם יוני 28, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2012 אנחנו לא יכולים לקחת המראה מאתונה נחיתה ב"ג ? אני לא בא להרגיז או משהו בסגנון אבל אתה לא הראשון שבכלל לא קורא את מה שאני כותב! כרגע קיימות במערכת 22 טיסות בסה"כ (נכנסות ויוצאות) , במידה ויהיה ביקוש לטיסות נוספות הן יוספו בהקדם האפשרי.
amir2 פורסם יוני 28, 2012 דיווח פורסם יוני 28, 2012 אנחנו לא יכולים לקחת המראה מאתונה נחיתה ב"ג ? אני לא בא להרגיז או משהו בסגנון אבל אתה לא הראשון שבכלל לא קורא את מה שאני כותב! כרגע קיימות במערכת 22 טיסות בסה"כ (נכנסות ויוצאות) , במידה ויהיה ביקוש לטיסות נוספות הן יוספו בהקדם האפשרי. 1)עליכם לטוס אך ורק בנתיב הבא : PURLA1 SUVAS UL53 KAROL UL995 VARIX שימו לב ! בגלל זה שאלתי
Or Bahtari פורסם יוני 28, 2012 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2012 אנחנו לא יכולים לקחת המראה מאתונה נחיתה ב"ג ? אני לא בא להרגיז או משהו בסגנון אבל אתה לא הראשון שבכלל לא קורא את מה שאני כותב! כרגע קיימות במערכת 22 טיסות בסה"כ (נכנסות ויוצאות) , במידה ויהיה ביקוש לטיסות נוספות הן יוספו בהקדם האפשרי. 1)עליכם לטוס אך ורק בנתיב הבא : PURLA1 SUVAS UL53 KAROL UL995 VARIX שימו לב ! בגלל זה שאלתי סודר והאירוע מפורסם כרגע גם ב-VROUTE .
Izik Bakshi פורסם יולי 6, 2012 דיווח פורסם יולי 6, 2012 שלום, חשבתי שהאירוע נופל במוצ"ש ולא בראשון. לצערכי עקב מבחנים לא אוכל להשתתף בפתיחה ב 20:00, אם אוכל, אצטרף יותר מאוחר.
Or Bahtari פורסם יולי 8, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2012 תזכורת חברים! נשארו עוד 5 סלוטים ליציאה מבן-גוריון!
itzik friedman פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 יש מצב להוסיף בDEPARTURE טיסה נוספת עם 763?
Or Bahtari פורסם יולי 8, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2012 לא משהו וכנראה שגם לא אוכל לפקח בעצמי, תוכל לקחת ת"א?
Or Bahtari פורסם יולי 8, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2012 חברים אנחנו פחות משעה לפני תחילת האירוע ושום פקח לא השתבץ , אני מבקש מכל פקח שיכול גם במחיר של ביטול סלוט להשתבץ!
Nir Levi פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 חברים אנחנו פחות משעה לפני תחילת האירוע ושום פקח לא השתבץ , אני מבקש מכל פקח שיכול גם במחיר של ביטול סלוט להשתבץ! לוקח קרקע. מבטל סלוט ראשון לאתונה.
Yogev Abergel פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 היה נחמד! אמנם לא טסתי לאתונה אבל התור להמראות בנתב"ג היה מרשים בהחלט!! אם אחד הפקחים יוכל להעלות תמונה של כל האיזור לראות את השרשרת היוצאת זה יהיה ממש מגניב!!
Or Bahtari פורסם יולי 8, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2012 אהלן חברים! להלן סיכום שלי לאירוע : 1) אירוע מוצלח מבחינתי בישראל למרות שהיוונים לא שיתפו פעולה (לקחים הופקו) הייתה כמות יפה של תנועה בישראל אך כמות תנועה דלה מכיוון אתונה שלצערי נגרם מחוסר שת"פ של החטיבה היוונית. 2)חבל שמחלקת הדרכה עשתה מאמצים להסמיך במשך חודשיים פקחים ובסוף עד לרגע אחרון אנו נותרים ללא פיקוח מסודר מראש, ובנוסף יש לפקחים חוצפה לכתוב לי בפרטי : " אני לא עולה קלירנס כי לא הסמיכו אותי על X " (לדעתי אין שום סיבה להשקיע בפקח שכזה). תודה לכל מי שטס והשתתף ! אני נהנתי באופן אישי ! נראה אתכם ב-WHITE NIGHT .
Zeev Bucki פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 טסתי ונהנתי כ ID136 עם ה"מלכה" .הייתה תנועה יפה ביציאה מבן גוריון.היורוקונטרול כיוון אותנו והעביר אותי לאתונה קונטרול ו APR. ביצעתי כרגיל באישור שלהם TOUCH AND GO עד שהם הלכו .אני כעת מחפש מלון טוב באתונה עם ה"דיילת" יש לי אישור מאשתי... אני בהחלט מסכים עם מה שאור כתב בנוגע לפקחים אז זה לטיפול ההנהלה. בוקי זאב:4X-MJB
CaptainN פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 טסתי כELY112 עם המלכה גם כן הייתה תנועה רבה בים התיכון והיה מאוד כיף