Dvir Shany פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 הייתה המראה יפה מאוד ופיקוח מצוין בבן גוריון אך לצערי באתונה לא היה כלל פיקוח וחבל.
Yogev Abergel פורסם יולי 9, 2012 דיווח פורסם יולי 9, 2012 הפיקוח בבן גוריון היה נהדר! ורק עכשיו באמת שמתי לב שלא היה כלל פיקוח באתונה אור. אבל, כל הפקחים שהיו בב"ג, קבלו ח"ח ענק על הסדר והסבלנות והדיבור הרהוט בקשר.
Or Bahtari פורסם יולי 9, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 9, 2012 הפיקוח בבן גוריון היה נהדר!ורק עכשיו באמת שמתי לב שלא היה כלל פיקוח באתונה אור. אבל, כל הפקחים שהיו בב"ג, קבלו ח"ח ענק על הסדר והסבלנות והדיבור הרהוט בקשר. אהלן יוגב, האירוע היה בתיאום מלא מול גורמים בחטיבה היוונית אך לצערי לא עלה פיקוח ביוון ואין לי גם מה לעשות בעניין חוץ מלהפיק לקחים לפעם הבאה.
Yogev Abergel פורסם יולי 9, 2012 דיווח פורסם יולי 9, 2012 הפיקוח בבן גוריון היה נהדר!ורק עכשיו באמת שמתי לב שלא היה כלל פיקוח באתונה אור. אבל, כל הפקחים שהיו בב"ג, קבלו ח"ח ענק על הסדר והסבלנות והדיבור הרהוט בקשר. אהלן יוגב, האירוע היה בתיאום מלא מול גורמים בחטיבה היוונית אך לצערי לא עלה פיקוח ביוון ואין לי גם מה לעשות בעניין חוץ מלהפיק לקחים לפעם הבאה. ברור! לא נורא, אני נהניתי מאוד מהפיקוח בארץ, שהייתה היררכייה מלאה בבן גוריון, כן יירבו בלי קשר לחטיבה היוונית!
Zeev Bucki פורסם יולי 9, 2012 דיווח פורסם יולי 9, 2012 הפיקוח בבן גוריון היה נהדר!ורק עכשיו באמת שמתי לב שלא היה כלל פיקוח באתונה אור. בנחיתה שלי באתונה היה כן פיקוח CTR וגם APR. בוקי זאב:4X-MJB