amir friedland פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 יום שני משעה 19.00 עד 22.00 כולכם מוזמנים להנות מכיסוי מלא של מגדלים בצפון הארץ. 19:00-22:00 [*:3s6qmicx]LLIB_TWR - ולדי יגורקין[*:3s6qmicx]LLHZ_TWR - טל פלג[*:3s6qmicx]LLHA_TWR - שלומי לוקסנבורג[*:3s6qmicx]LLSD_TWR - אמיר פרידלנד [*:3s6qmicx]PLUTO_CTR - נוי פרחי נתיבים מומלצים : שדה דב - חיפה KNTRY- ARSHF -SHFAIM- VINGT- POLEG -OLGA -FURADIS- -ATLIT- MDROM -GALIM//1500 חיפה - שדה דב GALIM-DAROM-ATLIT-FURADIS-OLGA- POLEG- WINGATE- SHFAIM//2000 ראש פינה - חיפה KARY-DESHE ZALMON -SEGEV -GILHAM//3000 חיפה - ראש פינה GILAM -SHGEV -ZALMON -DESHE //2500 ראש פינה - הרצליה DESHE-KFAR TAVOR -AFULA-MEGIDO-ERON-HEDERA-ZUMET HASHARON-BAZRA-GANYM//3000 -HEDERA ,2000 הרצליה- ראש פינה BAZRA-DROR- SHARON-HADERA-ERON-MEGIDO-AFULA-TAVOR-DESHE//1500 HEDERA 2500 הרצליה-חיפה BAZRA-DROR-ZOMET HASHARON-HEDERA-ZOMET FURDIS-ATLIT- DAROM- GALIM//1500 חיפה -הרצליה GALIM- DAROM -ATLIT -FURADIS -HADERA- ASHARON- DROR- BATZARA//200 שימו לב ! - יש עוד הרבה נתיבים אפשריים לערב הזה , כאן ציינתי חלק - דפיות אפשר למצוא באתר החטיבה בקישור הבא :http://www.vatil.org.il/New/pilots/charts דגשים: 1. מדובר ביוזמה אישית של פקחים ולא באירוע רשמי של מחלקת אירועים. 2. נשמח אם יצטרפו עוד פקחים בעיקר לעמדת שדה דב. מצפים להמון תנועות ! ערב מהנה !
Shoval Cohen פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 גם קרקע ב"ג יצטרף לתת מרשים והסעה לטיסות הראייה מ/אל השדה
Tal Peleg פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 שובל תדביק את זה בבקשה וחבר'ה אנחנו תלויים בכם עם לא יהיו תנועות אנחנו לא נעשה דבר כזה שוב!
Liaz Kamper פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 קלים בלילה מודים לכם! אני אעשה כל מאמץ להגיע. רעיונות לתוכניות טיסה מעניינות יתקבלו בברכה.
Yogev Abergel פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 יופי של יוזמה!! אולי אמריא מחיפה היום.. נראה מה יהיה ההספק שלי...
Shoval Cohen פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 בוצע. שובל תדביק את זה בבקשה חברים לא לשכוח כי הנגב והדרום מלאים בנתיבים, נופים וניווט מעניין! :arrow: ממליץ בחום על טיסת ניווט מתימן, נגיעה בערד/מצדה ולנחיתה במנחת מצפה רמון (אפקד של נוריאל באבסים) דרך צומת הנגב.
Tal Peleg פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 בוצע.שובל תדביק את זה בבקשה חברים לא לשכוח כי הנגב והדרום מלאים בנתיבים, נופים וניווט מעניין! :arrow: ממליץ בחום על טיסת ניווט מתימן, נגיעה בערד/מצדה ולנחיתה במנחת מצפה רמון (אפקד של נוריאל באבסים) דרך צומת הנגב. לאט לאט ידידי היקר! פעם הבאה בדרום והפעם הבאה אחרי ההבאה כל הארץ
Shoval Cohen פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 בוצע.שובל תדביק את זה בבקשה חברים לא לשכוח כי הנגב והדרום מלאים בנתיבים, נופים וניווט מעניין! :arrow: ממליץ בחום על טיסת ניווט מתימן, נגיעה בערד/מצדה ולנחיתה במנחת מצפה רמון (אפקד של נוריאל באבסים) דרך צומת הנגב. לאט לאט ידידי היקר! פעם הבאה בדרום והפעם הבאה אחרי ההבאה כל הארץ :oops: השירשור עודכן ונוסף לוגו :wink:
Izik Bakshi פורסם יולי 3, 2012 דיווח פורסם יולי 3, 2012 יוזמה מבורכת! מקווה לסיים את המבחנים במהרה ולהצטרף.
Shlomlux2 פורסם יולי 7, 2012 דיווח פורסם יולי 7, 2012 אני אשמח להתחלף עם טל ולקחת את חיפה כדי לשמור על כשירות. כבר מעל חודשיים שלא היה לי מיל' ואני מתגעגע
Mishel Ben Zor פורסם יולי 7, 2012 דיווח פורסם יולי 7, 2012 יוזמה מבורכת...ככל הנראה תגיע גם שלישיית קרנפים
amir friedland פורסם יולי 8, 2012 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2012 אני אשמח להתחלף עם טל ולקחת את חיפה כדי לשמור על כשירות.כבר מעל חודשיים שלא היה לי מיל' ואני מתגעגע קיבלת חיפה
Shlomlux2 פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 אני אשמח להתחלף עם טל ולקחת את חיפה כדי לשמור על כשירות.כבר מעל חודשיים שלא היה לי מיל' ואני מתגעגע קיבלת חיפה תודה... עכשיו ברור לכולם ל/מאיפה לטוס :drinking:
Koobe פורסם יולי 8, 2012 דיווח פורסם יולי 8, 2012 אני אשמח להתחלף עם טל ולקחת את חיפה כדי לשמור על כשירות.כבר מעל חודשיים שלא היה לי מיל' ואני מתגעגע קיבלת חיפה תודה... עכשיו ברור לכולם ל/מאיפה לטוס :drinking: מי שימריא/ינחת בשדה-דב יקבל טרופית חינם. עכשיו ברור לכולם ל/מאיפה לטוס.