עבור לתוכן
Asaf Brietbard

פיקוח בשיעורי IFS - בקשה אישית

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל פקחי VATIL

כחלק מהנושאים האחרונים שעלו פה לדיון בנוגע לאיכות/כמות, סבלנות פקחים, שעות פיקוח וטיסה וכו' אני מבקש בקשה אישית מכל אחד מהפקחים-

אנא נסו לתאם את זמן הפיקוח שלכם במקביל לזמן פעילות בית הספר (השעות מפורסמות תמיד בפורום פיקוח).

אני מבקש ממדריכי פיקוח שמבצעים השגחות - אנא תאמו השגחות בזמן פעילות בית הספר - כך נרוויח כפליים.

סה"כ כולנו רוצים דבר אחד ויחיד - פעילות רבה ואקשן, גם בצד הטייסים וגם בצד הפקחים.

זה סוג של ביצה ותרנגולת, מה שיוצר מצב שכדי שהתהליך יותנע אחד הצדדים צריך לקחת יוזמה ולדחוף קדימה.

אני מבקש בכל לשון של בקשה, ומבטיח גם לנסות ולצ'פר- פקחים - עלו לפקח במקביל לפעילות בית הספר.

טייסים- שימו לב - צפוי פיקוח בזמן השיעורים - בואו לטוס במקומות סמוכים :)

תודה לכולם - רק יחד נאושש את המצב ברשת.

פורסם

זה באמת חשוב מהמחזור שלי אני יודע איזה מעצבן שבכל הקורס היה לנו פיקוח מעט מאוד פעמיים

גם את רוב הסולו ניווטים עשינו בטיים ספיק (גישה היה מחובר אבל אני למשל לא נכנסתי אליו בכלל).

אז פקחים תעשו מאמץ ותעלו לשיעורים של IFS וגם בהמשך של השרשורים האחרונים

1.בטוח יהיה לכם תנועה ובדרך כלל לא קטנה

2. הטייסים בבית ספר ובעיכר בקורס טיס פרטי הם טייסים חדשים שבאת לא תמיד יודעים ובאים ללמוד.

ואני לא בא חס וחלילה להתלונן על מישהו היו לנו מדריכים מצוינים שהם גם אלה שעלו לפקח בדרך כלל.

פורסם

מצטרף לבקשה של אסף, פיקוח בשיעור של IFS יכול לתרום הרבה לחניכי פיקוח וגם פקחים ותיקים.

אשמח גם להודעה במייל על שיעור בשדה דוב מאחר ואמיר פרילנדר כרגע בהליך הדרכה על ש"ד ואני רוצה לתרגל איתו בשיעורי IFS.

פורסם

קודם כל אני מודה לאסף על פנייתו לפקחים, אני מאמין שהידוק הקשר והתיאום עם חטיבת הפקחים תתרום לשני הגופים. אני אעביר לכם במייל ואבקש משאר המדריכים לעשות זאת גם ,אך כבר ע"מ שתוכלו להיערך בהתאם אפרוש את הידוע לי לגבי הקורסים והסטטוס שלהם :

מחזור 23 בהדרכתי ובתרגול של גיא שוחט- נמצא בשלב הנווטים שעל פי רוב מערכי השיעור מתרכזים בטיסות מהרצליה לכוון צפון ! אין שום מניעה לשנות את שדה המוצא לשדה דב. השיעורים שלי מתקיימים בימי שלישי שעה 20:30 ותרגולים ימי חמישי 20:30. הקורס כולו צפוי להסתיים בשבוע האחרון של החודש בבחינת הסולו שלדעתי צריכה להתקיים במהלך האירוע השבועי (וכך נזכה לכיסוי מקסימלי- והפקחים לתוספת תנועת CVFR)

מחזור 24 בנצוחם של טל פלג וולדי - נמצאים בשלב ההקפות רגע לפני הסולו השיעורים והתרגולים שלהם מתקיימים בימים ראשון ושלישי בהתאמה. גם פה אני לא רואה מניעה לתרגל גם בשדה דב,או לפי כל צורך אחר שיעלה.

מחזור 25 מתחדש בהדרכת אביב ואני מאמין שתוך שבועיים שלושה גם הם כבר יהיו בשלב ההקפות.

פורסם

היי,

אין אפשרות לשלוח מייל אחד ששולח לכל הפקחים במכה אחת?

אני לא חושב שצריך לשלוח לכמה פקחים בודדים...

לפי דעתי צריך לשלוח לכולם ובמקרה הכי גרוע יהיה אחד יותר ממה שצריך (עדיף שיהיה אחד יותר מאשר שלא יהיה בכלל)

פורסם
אני חושב שהפתרון הכי טוב זה לפתוח שרשור בפורום ולסיים עניין.

היי רז,

צריך לחשוב על אנשים שנמצאים בעבודה / בצבא.

רוב האנשים מקבלים את המיילים לפלאפונים.

אני חושב שיהיה יותר נוח לקבל עדכון למייל מאשר להיכנס לפורום. (מה גם שהפורום עובד על הפנים בסמארטפונים)

פורסם

היי רז,

אני חושב שיהיה יותר נוח לקבל עדכון למייל מאשר להיכנס לפורום. (מה גם שהפורום עובד על הפנים בסמארטפונים)

הגיע הזמן לTAPATALK.

פורסם

היי רז,

הגיע הזמן לTAPATALK.

אני אבדוק לגבי מיילים לכל הפקחים.

לגבי TAPATALK - אני אעלה את זה מחדש.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...