רפאל פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 "שלום, אני מעוניין ללמוד בגישה רצינית, ולכן אני מעוניין ללמוד עם מדריך צמוד. תודה מראש,
Boeing744 פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 א) תלמד לבד לעות הקפות והכל לפי הבסיס מההתחלה, יש מדריך לטייסים באתר VATIL ב) אחרי שתהיה מוכן עם זה אני בטוח שמישהו ישמח לעזור לך ג) זה שאתה לא רוצה ללמוד בVFS אתה לא חייב להכריז את זה, כי אמנם אני לא שייך אליהם, אבל אני חושב שיש פה נימה מעט מתגרית. ד) שנה טובה שתהיה לך
OmriSoudry פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 רפאל, כמה דברים... 1) קודם כל אל תדאג אני בטוח שיהיו אנשים עם רצון לעזור לך. 2) יש המון מדריכים גם באתר של "עיט תעופה", IAL, VFS וכו' שאתה יכול להתחיל מהם... 3) לא אמרת שאתה עוזב את החטיבה בכלל? 4) עצה שלי - תתחיל מהבסיס. אל תקפוץ כמו חלק מהאנשים פה ישר ל-747 ו-IFR. 5) שנה טובה
Ilan Cohen פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 שלום רפאל. אתה לא פוגע באף אחד שאתה לא רוצה ללמוד בבית הספר. אתה כבר נירשמתה אצלנו אבל אף פעם לא הגעתה לשיעורים. אני מקווה שאת ההדרכה שלך אצל אחרים תיקח ברצינות רבה יותר. בהצלחה. ושנה טובה.
Kobi David פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 הנה עוד שרשור עם פוטנציאל לפיצוץ. תגלו בגרות ותסיימו בזאת. לפחות לכבוד ראש השנה .
Shmulik Lin פורסם ספטמבר 16, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2004 מר מנצור אם אתה רציני ורוצה לדעת וללמוד אהיה מוכן לענות לך על שאלות שמציקות אחרי שלמדת את התאוריה אני במסנג'ר לפעמים בערב
Moshico Biller פורסם ספטמבר 16, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2004 עריכה של אלעד: מושיקו אף אחד כאן לא פנה בחוסר נימוס - להפך....את שיקול הדעת תשאיר לאנשים שזה מיועד להם. התוקפנות כאן מיותרת. בבקשה לכתוב כאן דברים עניניים. כמו שהיה עד עכשיו. שנה טובה
Ariel פורסם ספטמבר 18, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2004 למרות "שחשבתי" שאני יודע להטיס מטוס הלכתי ללמוד מאפס ב VFS, צוות בית הספר רציני ומסור ביותר, אני חושב שלמרות שנרשמת בעבר עדיין פתוחה לך הדלת חזרה לבית הספר, מנהל בית הספר אילן והצוות תמיד שמחים לקבל וללמד (בזמנם הפרטי ועם כל הלב), קשה לי להאמין שתתאכזב, כמובן שעליך להתמיד, אני מבטיח לך שבלא יותר מחודש תוכל להטיס ב VFR ברשת, באחריות. חלק מהמורים גם פקחים ב VATSIM והכל עובד פה כמו כלים שלובים, נצל זאת כל עוד זה ניתן מכל הלב... בהצלחה אריאל
Or Netzer פורסם ספטמבר 18, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2004 למרות "שחשבתי" שאני יודע להטיס מטוס הלכתי ללמוד מאפס ב VFS, צוות בית הספררציני ומסור ביותר, אני חושב שלמרות שנרשמת בעבר עדיין פתוחה לך הדלת חזרה לבית הספר, מנהל בית הספר אילן והצוות תמיד שמחים לקבל וללמד (בזמנם הפרטי ועם כל הלב), קשה לי להאמין שתתאכזב, כמובן שעליך להתמיד, אני מבטיח לך שבלא יותר מחודש תוכל להטיס ב VFR ברשת, באחריות. חלק מהמורים גם פקחים ב VATSIM והכל עובד פה כמו כלים שלובים, נצל זאת כל עוד זה ניתן מכל הלב... בהצלחה אריאל כל מילה סלע :wink:
Moshico Biller פורסם ספטמבר 18, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2004 עריכה של אלעד:מושיקו אף אחד כאן לא פנה בחוסר נימוס - להפך....את שיקול הדעת תשאיר לאנשים שזה מיועד להם. התוקפנות כאן מיותרת. בבקשה לכתוב כאן דברים עניניים. כמו שהיה עד עכשיו. שנה טובה אוקיי סליחה