Yoav פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 האם מישהו יודע היכן נמצא הפיקוח האמיתי של ת"א(במגדל בן גוריון, בחדר חשוך כמו בניו-יורק וכו'). יש לי עוד שאלה שפשוט לא קיבלתי עליה תשובה בפורום של VFS: אני מעוניין ללמוד אבל אני צריך לעשות את זה בשעות ובימים משתנים, כאשר נוח לי בגלל בעיית לחץ בלימודים. האם זה אפשרי?
רפאל פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 האם מישהו יודע היכן נמצא הפיקוח האמיתי של ת"א(במגדל בן גוריון, בחדר חשוך כמו בניו-יורק וכו'). יש לי עוד שאלה שפשוט לא קיבלתי עליה תשובה בפורום של VFS: אני מעוניין ללמוד אבל אני צריך לעשות את זה בשעות ובימים משתנים, כאשר נוח לי בגלל בעיית לחץ בלימודים. האם זה אפשרי? בקשר למיגדל: אינני יודע . :? בקשר לVFS: פנה בפורום שלהם שוב,או בפרטי להנהלה.
Erez Savir פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 אם אני לא טועה תל אביב איפשהו בדרום.אני ממש לא סגור על זה.
Almog Atar פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 האם מישהו יודע היכן נמצא הפיקוח האמיתי של ת"א(במגדל בן גוריון, בחדר חשוך כמו בניו-יורק וכו'). quote] פיקוח תל אביב נמצא על הר מירון יחד עם פלוטו תוכל למצוא עוד מידע כאן http://www.atc.org.il
רפאל פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 אנו מפורסמים באגודת התעופה הכללית לישראל ?! http://www.atc.org.il/ ??? אני בשוק. כמה יחסי ציבור יש לנו. ...
yuval_el פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 אנו מפורסמים באגודת התעופה הכללית לישראל ?! http://www.atc.org.il/ ??? אני בשוק. כמה יחסי ציבור יש לנו. ... תיקון- אגודת פקחי הטיסה, לא "תעופה הכללית" גם אנחנו מפרסמים אותם, ראה באתר הבית של החטיבה.
Ilan Cohen פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 האם מישהו יודע היכן נמצא הפיקוח האמיתי של ת"א(במגדל בן גוריון, בחדר חשוך כמו בניו-יורק וכו'). יש לי עוד שאלה שפשוט לא קיבלתי עליה תשובה בפורום של VFS: אני מעוניין ללמוד אבל אני צריך לעשות את זה בשעות ובימים משתנים, כאשר נוח לי בגלל בעיית לחץ בלימודים. האם זה אפשרי? שלום. ראיתי את השאלה שלך אצלנו בפורום וגם קיבלתה תשובה תוך 35 דקות מרגע שכתבתה אותה. אז למה אין לך קצת סבלנות ואתה שואל גם כאן.
×�פיק פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 טוב, פיקוח ת"א הוא פיקוח אזרחי בתוך מחנה צבאי, ושם גם ממוקמת בקרת פלוטו. הוא ממוקם על הר מירון. היה לשם סיור לא מזמן של פורום "תעופה קלה". תשאלו את אביב גלעדי, הוא היה בסיור, אולי הוא יוכל לספר לנו קצת...
Yoav פורסם ספטמבר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 האם מישהו יודע היכן נמצא הפיקוח האמיתי של ת"א(במגדל בן גוריון, בחדר חשוך כמו בניו-יורק וכו'). יש לי עוד שאלה שפשוט לא קיבלתי עליה תשובה בפורום של VFS: אני מעוניין ללמוד אבל אני צריך לעשות את זה בשעות ובימים משתנים, כאשר נוח לי בגלל בעיית לחץ בלימודים. האם זה אפשרי? שלום. ראיתי את השאלה שלך אצלנו בפורום וגם קיבלתה תשובה תוך 35 דקות מרגע שכתבתה אותה. אז למה אין לך קצת סבלנות ואתה שואל גם כאן. אני מצטער פשוט שלחתי את ההודעה חצי דקה לפני שהגבת, תודה בכל מקרה
Aviv Giladi פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 טוב,פיקוח ת"א הוא פיקוח אזרחי בתוך מחנה צבאי, ושם גם ממוקמת בקרת פלוטו. הוא ממוקם על הר מירון. היה לשם סיור לא מזמן של פורום "תעופה קלה". תשאלו את אביב גלעדי, הוא היה בסיור, אולי הוא יוכל לספר לנו קצת... אכן הייתי בסיור שם הם יושבים ת"א צמוד לזיהוי ביטחוני ו2 וחצי מטר מפלוטו ומהבקרים הצבאיים.... יותר מזה אני לא בטוח שמותר לי לספר.. אגב המקום נקרא יב"א 506 (יב"א - יחידת בקרה אווירית)
ori porat פורסם ספטמבר 16, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2004 אביב עזוב אותך 506... אני הייתי בכל ה505 האחרות! אין להשוות :-)