Simon Cohen פורסם ספטמבר 22, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2012 חברי הפורסם וואטיל היו שלום אני לא יכול להמשיך בחטיבה בה מה שאתה כותב מייד נמחק כי זה לא מוצא חן בעיני המנהל בפורום במקום בו יש סתימת פיות . אני לא מוכן להיות שלום שלום שלום
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 22, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2012 כשאדם מתבטא בצורה בה אתה מתבטא כלפי חברי הפורום והחטיבה ולא משנה מה תפקידם אל לו להתפלא שהודעותיו נערכות ונמחקות - אתה חצית מזמן את הגבול והיינו רחמנים איתך - אולי אפילו יתר על המידה. אתה לא בן 3 אבל אתה מתנהג ככזה. הורי ומורי לימדו אותי פתגם שאני מנסה לדבוק בו ככל יכולתי במשך כל חיי עד היום - "נאה דורש נאה מקיים". תלמד להתבטא באדיבות ובכבוד כלפי חבריך לפורום כמו שאתה מבקש שינהגו כלפיך - רק לאחר מכן תוכל לבוא בדרישות כאלו ואחרות כלפי כל השאר. אני לא מוכן שיהיה פה אדם שכל מהותו זה להכפיש ולזלל באחר בכל מיני הזדמנויות כאלו ואחרות. המקום הזה לא יסבול תרבות שכזאת ואם זה מה שהביא אותך לקצה - דרשני. היה שלום. גמר חתימה טובה.
Or Bahtari פורסם ספטמבר 22, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2012 אהלן שמעון! לא מתפקידי וגם אין לי כל רצון לשכנע אותך להישאר . חזרת על מעשה יותר מפעמיים למרות שהעירו לך על כך בעבר ולכן קרה מה שקרה ,כמובן שגם אני לא מסכים עם הדרך בה הדברים נאמרו. כחבר אני ממליץ לך לשקול שוב את החלטתך , עליך לזכור שכעת יש לנו הגדרה "מיהו חבר חטיבה ? " (לחץ כאן לשרשור בנושא ) וכמו כל חבר חטיבה זרה כל ההגבלות יחולו גם עליך . מקווה שעזרתי ,