אורח ניר גונן פורסם ספטמבר 30, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2012 ליאור למה שאחרי המראה עם מטוס כבד מרגישים צורך לטפס?? אף פעם לא קרה לי דבר כזה שהרגשתי צורך לטפס בגלל משקל המטוס. לפי התחקיר נשמע שהם פשוט עשו טעות, ובמקום להיות טייסים טובים ולהודות בטעות שלהם ולנסות לפתור את הקונפליקט שנוצר, נראה כאילו הם ניסו לטייח את העניין. מכיוון שאבי טס איתם לעיתים תכופות אני מקווה שזה לא מעיד על תרבות הבטיחות בחברה. אלמוג - נשמע מתוסבך לאללה. מה היתרון למטוסי קרב לעשות סירקאל טו לאנד על פני גישת ILS רגילה?
moshe elbaz פורסם ספטמבר 30, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2012 אני חושב שזה ענין של ביצועי מטוס. 757 דלק לטיסה כ"כ קצרה ללא קרגו. וללא תפוסה מלאה. מטוס שקשה לשלוט בו. (במקרה של אובדן מנוע במטוס הזה ניתן לטפס עם N1 בכוח חלקי ביותר רק על מנוע אחד) מספיק שהטייסים טסים עליו פעם בחודש במקרה הטוב. וזה פתח לתקלות . יכול להיות שהם החליטו לבצע את ההטסה ידנית ומפה מקור הבעיה.
Almog Atar פורסם ספטמבר 30, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2012 ליאור למה שאחרי המראה עם מטוס כבד מרגישים צורך לטפס?? אף פעם לא קרה לי דבר כזה שהרגשתי צורך לטפס בגלל משקל המטוס. לפי התחקיר נשמע שהם פשוט עשו טעות, ובמקום להיות טייסים טובים ולהודות בטעות שלהם ולנסות לפתור את הקונפליקט שנוצר, נראה כאילו הם ניסו לטייח את העניין. מכיוון שאבי טס איתם לעיתים תכופות אני מקווה שזה לא מעיד על תרבות הבטיחות בחברה. אלמוג - נשמע מתוסבך לאללה. מה היתרון למטוסי קרב לעשות סירקאל טו לאנד על פני גישת ILS רגילה? אין יתרון, רק בעיות זה עושה לנו.... הבעיה אצלנו ספציפית היא שרוב הזמן הרוח עם רכיב גב למסלול עם הILS ומחייבת אותנו לעשות CIRCLE TO LAND....
אורח ניר גונן פורסם ספטמבר 30, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2012 אני חושב שזה ענין של ביצועי מטוס. 757 דלק לטיסה כ"כ קצרה ללא קרגו. וללא תפוסה מלאה. מטוס שקשה לשלוט בו. (במקרה של אובדן מנוע במטוס הזה ניתן לטפס עם N1 בכוח חלקי ביותר רק על מנוע אחד) מספיק שהטייסים טסים עליו פעם בחודש במקרה הטוב. וזה פתח לתקלות . יכול להיות שהם החליטו לבצע את ההטסה ידנית ומפה מקור הבעיה. יצא לי לטוס עם מטוס די קל ולעצור טיפוס בגובה של 2000 רגל, ידנית. בלי שום בעיה אני לא מקבל תירוצים שכאלה, אם אני יכול לעשות את זה עם כוח טיפוס ב2000 רגל אין למטוס שום בעיה לעצור טיפוס ב5000 רגל ואפילו אם אלוהים יודע איך כן הייתה בעיה כזו, אומרים לפקח, אין דבר כזה לחצות גובה בלי אישור! נשמע שהם פישלו זה הכל, מטוס קל מטוס כבד זה לא תירוץ אין יתרון, רק בעיות זה עושה לנו.... הבעיה אצלנו ספציפית היא שרוב הזמן הרוח עם רכיב גב למסלול עם הILS ומחייבת אותנו לעשות CIRCLE TO LAND.... יא אללה איזה כאב ראש שיפרקו ויתקינו על המסלול השני!
Almog Atar פורסם ספטמבר 30, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2012 יצא לי לטוס עם מטוס די קל ולעצור טיפוס בגובה של 2000 רגל, ידנית. בלי שום בעיה אני לא מקבל תירוצים שכאלה, אם אני יכול לעשות את זה עם כוח טיפוס ב2000 רגל אין למטוס שום בעיה לעצור טיפוס ב5000 רגל ואפילו אם אלוהים יודע איך כן הייתה בעיה כזו, אומרים לפקח, אין דבר כזה לחצות גובה בלי אישור! נשמע שהם פישלו זה הכל, מטוס קל מטוס כבד זה לא תירוץ יא אללה איזה כאב ראש שיפרקו ויתקינו על המסלול השני! הלוואי... יש לך את בן גוריון 5 מייל מצפון.... תאמין לי שעשיתי "אמיר פז" וישבתי וחשבתי על כל דרך אפשרית לשנות את התהליך הדפוק הזה ולא מצאתי