moshe elbaz פורסם אוקטובר 17, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2012 ודרך אגב אין שום הבדל בין להציב דוכן בכנס לבין לפתוח נושא בעל אינטרס כלכלי כמו של עופר בן פרץ על הבית ספר לטיסה באירופה . שניהם מבחינתי תקינים לחלוטין. כל דבר שיעזור לאנשים בדרך להיות טייסים במחיר זול וברמה גבוהה מבורך.
mickey lip פורסם אוקטובר 17, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2012 ודרך אגב אין שום הבדל בין להציב דוכן בכנס לבין לפתוח נושא בעל אינטרס כלכלי כמו של עופר בן פרץ על הבית ספר לטיסה באירופה . שניהם מבחינתי תקינים לחלוטין. כל דבר שיעזור לאנשים בדרך להיות טייסים במחיר זול וברמה גבוהה מבורך. הכל טוב ויפה, רק שאם אני עוד זוכר נכון , חוקי הפורום אינם מאפשרים פרסום כזה , אלא אם החוקים שונו ואז זה בהחלט תקין. וגם אני מברך על כל מה שיכול לעזור לכולם להיות טייסים .
Ittai Arnon פורסם אוקטובר 17, 2012 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 17, 2012 חברים, עניין אורי אביב, הכוונה להציג את מה שקורה \ צפוי לקרות בשד"ת הרצליה. כן, אני חושב שראוי לתת לזה במה אצלנו. כארגון של חובבי תעופה זהו נושא רלוונטי לכולנו, גם אם לצורך העניין גם אני לא טס בהרצליה אף פעם והנושא לא בראש מעייני. יש כאן נושא מרכזי מהותי. מכאן, זה בידיים של החברים, אני לא מכריח אף אחד מה לעשות ואיש איש חבר חבר יעשה הישר בעיניו. אבל שוב, זהו לא לב הכנס, בואו נתרכז בעיקר שזה המפגש בינינו.
Matan Neumark פורסם אוקטובר 17, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2012 שלום לכולם, שמחתי להגיע לכנס ולפגוש את כולם. מה שמאוד מאוד אהבתי, היה את היחס המיוחד שאיתי ארנוןנתן לכל אחד שנכנס.גם,לחץ את היד,חייך(כנ"ל גם למי שאיחר..). אני חלילה לא עוקץ את כל אלה שכיהנו כואטיל 1 בעבר, אבל היחס הזה היה יפה,בגובה העיניים ובהחלט תרם לשייכות של כל אחד ואחד בכנס. Yossi Rakin וגם Liaz Kamper הגיבו לזה 2