Rami Arbili פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2012 שלום לכולם, השנה אנו עורכים בפעם השנייה את הארוע המרכזי, כשכל הפקחים המשתתפים נפגשים בבריסל (חדר ששכרנו לטובת האירוע) כמו בשנה שעברה, נשמח לראות טייסים ישראלים נוטלים חלק באירוע. אציין גם שבאותו זמן מתוכננים אירועים ב vACC שכנות לנו, כך שמבחר האפשרויות לטיסות תחת פיקוח מלא, רק עלה :-) זה קורה מחר - תגיעו, נראה לי שתהנו..ד כל הפרטים: http://overload.beluxvacc.org/ Izik Bakshi הגיבו לזה 1
Maor Cohen פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2012 3 טיסות שניסיתי לעשות באירוע וכולן היו כישלון . לקחתי את ה- 737 של אוסטריאן לטיול בווינה , פעם אחת קרס הסימולטור , ב-2 הפעמים האחרות שהפקח אמר לי DIRECT לנקודה כל שהיא , המטוס התהפך הצידה ב- 60 מעלות , ניסיתי לשנות הדינג לא עובד , ניסיתי לשנות מז"א , לא עובד , ניסיתי להוריד את כל מנועי המז"א לא עובד . ניסיתי להגביל את המד פניה ( או איך שלא קוראים לזה ) ב- MCP ל-10 , לא עובד . פשוט מנחוס , זה קרה 3 פעמים היום . כנראה שהגורל שלי הוא לא לטוס באיוונט שחיכיתי לו שנה . דרך אגב , אותה בעיה קורה לי לפעמים גם ב- 747 וב-WILCO איירבאס .
Rami Arbili פורסם אוקטובר 14, 2012 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 תודה רבה למי שבא וטס, מקווים שנהניתם. מבחינתנו, vACC שעבר שינוי (ובעצם סוג של החייאה) בשנתיים האחרונות, זה היה אירוע מוצלח מאוד. ב-6 שעות בלבד, לשדה אחד, 103 תנועות, זה לא רע בכלל.. לא מגיע אמנם למימדים של האירוע הפנטסטי שארגנו הקולגות באוסטריה (באמת שאפו ענק), אבל בסדרי גודל, אנחנו מרוצים ומתכננים כבר את הבא.. נתראה בפעם הבאה