עבור לתוכן
Ittai Arnon

כנס חטיבת VATIL 2012 - תודות ותגובות

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום,

מספר תודות, אי אפשר בלי,

ראשית, תודה רבה ליורם ליפובסקי שפינה לנו מזמנו הגיע והצליח לרתק אותנו למושבינו החל מהנער הכי צעיר וכלה בוותיק ביותר בחטיבה !

שנית אך תמיד ראשון אצלנו רוצה להודות לאיציק שבלעדיו זה לא היה יוצא לפועל - כל מילה נוספת מיותרת.

לאור שנרתם לצידו של איציק ועזר לו בכל מה שהיה צריך החל ממערכת הגברה ובנתינת יד אישית !

לאביב קרבל שהגיע מהבוקר עזר ותרם בהקמת הכנס ! תחזור כבר לפעילות פיקוח !

לשמוליק וצוותו על ההירתמות והעזרה המיידית ! לעוזך הנאמן , טייסיר שכל כנס אצל שמוליק נרתם כאחד מחברי החטיבה בלי למצמץ וכל מה שאנו מבקשים אנו מקבלים בהרף עין !

לצבי רודס שתמיד רץ ומארגן ובהיותו דוגמא ומופת לחבר חטיבה שאיכפת לו !

לאסף בריטברד שטרח וטורח בימים אלו על מחלקת הדרכה וזאת תו"כ היום יום המטורף (אנחנו באותה הסירה !)

לאילן מנהל האזור שבכל הלו"ז הצפוף הגעת ושיתפת אותנו בהתרחשויות ואטסים העולמית, חשוב מאוד לחטיבה !

לכל שאר הצוות שלכל אחד ממכם יש חלק בכל הקשור לקיום החטיבה איש איש בתחומו !

לכל חברי החטיבה שלבלעדיכם כל זה פשוט לא קורה - תענוג להגיע לבוא ולראות אתכם פנים מול פנים כל פעם מחדש !

אני מקווה שיפורסמו תמונות בקרוב, אפשר גם בשרשור זה.

מבקש לפרסם כל תגובה לכנס בשרשור זה ולא לפתוח 10 נושאים.

Vatil_Logo-1.png

פורסם

"

קודם כל אני רוצה הודות על מארגני הכנס על העבודה שהושקעה ומאוד היה נחמד לראות את החברים וההתלהבות בעיקר של הדור הצעיר.

אני אישית התאכזבתי מההרצאה "מר יורם-אילן ליפובסקי (אל"מ מיל) לשעבר ראש מרכז החלל והכטב"מ במכון פישר למרכז אסטרטגי אוויר וחלל, הרצאה על על פריצות דרך בתעופה ובחלל."

קשה היה לזהות בהרצאה את הנושא

ההרצאה הייתה רדודה, רצופה אי דיוקים, לא ממוקדת.

החברים הרי חובבי תעופה ומכירים את הנושאים

הבחור פשוט לא דיבר בגובה העיניים

הדבר היחיד המעניין היה בנושא "טיפות המים"

אין פה ביקורת על המארגן הכותרת של ההרצאה נראתה מבטיחה

אבל צריך להבהיר למרצה שקהל היעד שדיבר אילו הוא ציבור שרוטי תעופה וושההרצאה צרכה להיות בהתאם

"

פורסם

תודה לכל מי שעשה ואירגן וטרח על מנת שהערב הנפלא הזה קרם עור וגידים ויצא לפועל ובראש וראשונה לשמוליק לין אשר מנדב את המקום שלו כל פעם לכנס.ואולי זה ידרבן אותו לחזור לפיקוח לאחר שנעדר ממנו זמן רב.הפעם שמוליק אני לא אטוס לך מאילת עם הF18 הורנט כפי שאז בזמנים הטובים אלא עם אהובתי ה"מלכה" אשר כפי שכולכם ראיתם מקועקעת על זרועי.

בקשר להרצאה של מר ליפובסקי אז היא היתה מרתקת ופתחה לנו צוהר לעולם של תעופה עתידנית וחידושים בתחום וזה היה מעולה כי כבר נמאס לנו מלדוש בנושאים של פקחים וטייסים.

שמעתי בקשב רב את אסף ברייטברג על המערכת שבוחנת ומרעננת פקחים שלא פקחו זמן רב ומוואדת את כשרות הפיקוח שלהם בטרם יעלו לרשת.כך צריך להיות.

אני שואל בהקשר לכך מה עם הכשרות של הטייסים? גם כאן צריך לבצע וליישם מערכת שכזאת.

ולסיום תודה לכל חברי וואטיל היקרים ששמחתי לפגוש אתכם ואני מזכיר לכם שוב:אני רוצה לפגוש אתכם יותר בשחקים ביום ובלילה בטיסה ולא רק בכנסים כי זאת המהות שלנו.

ולסיום:מה דעתכם על הקעקוע שלי?כפי שצבי רודס אמר לבוא תמיד עם חולצות וואטיל על מנת להגביר את השייכות שלנו לארגון אז אני מציע לחייב את כל החברים לקעקע על זרועם את המטוס האהוב עליהם כפי שאני עשיתי...סתאאאם אתם כבר מכירים את חוש ההומור שלי מצד אחד ואת הרצינות והמקצועיות שלי בטיסה מצד שני.אז להתראות בשחקים.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

היה מצויין. באמת שהיה כיף לראות את כולם אחרי כל כך הרבה זמן, למרות שהיו חסרים מספר פרצופים שם אבל סה"כ היה ממש כיף ;)

תודה לכל המארגנים שנתנו יד בדבר והובילו את הכנס, וכמובן לבקשי שעושה את זה שנה אחר שנה, עם מגמת עליה תמידית :)

כן ירבו.

פורסם

חבר'ה היה כנס נהדר למרות שהגעתי עם אלמוג בשליש האחרון לתשומת לבכם:

נשארו לי מהכנס כמעט ארגז וחצי של מפות ENROUTE ג'פסן למי שמעוניין מצידי אפשר לבוא לקחת מראשון את הארגזים בשלמותם ,באזור דצמבר זה יילך לפח כנראה.

פורסם

אמרו הכל...

באמת כל-הכבוד ויישר כוח.

תמיד טוב לראות את כולם ויותר.

הצעה לכנס הבא:

הארון שלי מלא חולצות וכובעי חטיבה, חסר לי סטיקר לשים על האוטו :good:

פורסם

לכבוד הוא לי להיות שייך לחבורת אנשים אשר נותנים את הכל מעצמם למען מטרה אחת משותפת ,עולם התעופה ווירטואלי,

בהחלט לא מובן מאליו שכנס מוצלח כפי שהיה אתמול יתבצע ללא שיתוף פעולה מלא עם כל החברים שלקחו חלק בהרמת האירוע.

אני מאחל לכולנו המשך פעילות פורה ומגוונת לאורך שנים,הצלחה לצוות החדש בכל העשייה הברוכה למען התחביב שהפך לרבים "לחיידק" שקשה להוציא אותו מגופנו.

כחלק מהתמריץ להעלות את הפעילות ברשת ,אני מציע להעניק מגן הצטיינות לפקח\טייס אשר פעילים בצורה יוצאת דופן במשך השנה.

אני רוצה גם להודות לכל החברים שנתנו יד להרמת הכנס ובכך גרמו לי לעונג רב.

תודה לכולם.

פורסם

היה כנס מעולה ושמחתי לפגוש את כל האנשים.

מלבד הארגון למופת והמקום הנפלא אהבתי את אווירת הפתיחות מצד הנהלת החטיבה - פרישת ה"אני מאמין", חזרה למטרות משנה שעברה

ורעיונות חדשים בהנהלת VATSIM. יש ארגונים רבים שיכלו ללמוד מכם.

רק יש דבר אחד שחייבים להסכים עליו - ואטיל במלעיל.

פורסם

ראשית תודות על כנס מתוקתק ברמה מקצועית ביותר !

היה כיף לגלות את האנשים שמאחורי הכותרות ומאחורי הקלעים.

גם לי הייתה תחושה שהמרצה האורח קצת התפזר ,דבר שלא גרע מהסקרנות שהוא עורר בעיקר במה שהוא לא אמר.....

יחד עם זאת עפ"י התחושה שלי, הייתה קצת החמצה של נקודה לא פחות חשובה,

בין כל המצגות על מה שקרה ועוד עומד לקרות, ומה שנאמר לבין מה שבין השורות, ובין הברכות והתודות, לא ממש נשאר זמן לשמוע את שאר הקולות...

ואני מתייחס לקולות אנשי החטיבה , אלה מהשורה, השנייה ועד האחרונה, שהרי הכנס הוא עבור כולם וחשוב לשמוע ,לא פחות מלהשמיע, כי יש רבים שלא נהנים

להכביר במילים מול מסך ריק ואילם ,ואולי מעדיפים את האינטראקציה שבה ניתן לדבר פנים אל פנים כי שם הם באמת יכולים להגיד מה הם חושבים....

הכנס השאיר טעם של עוד, עוד קצת זמן, זמן איכות שלנו, החברים ונראה לי שאולי כדאי להבא את הרצאות האורח להשאיר לכנסים שזוהי מטרתם,

כך יישאר זמן אמיתי לפנל חטיבה שבו ניתן לשמוע מה דעתם של חברי החטיבה

(ונראה לי שלא חסרים נושאים לדון בהם, במיוחד בתקופה האחרונה...)

איציק- עד שתגיע העבודה המיוחלת, תשקול הסבה להפקת אירועים (יש בזה הרבה כסף), בכל זאת ,וזה תמיד חשוב להזכיר..VATIL זה רק תחביב, לא קריירה. :D

להתראות בכנס הבא...

פורסם

תגובתי ליזהר חביב,

גם לי היה נעים לפגוש חברים שאותם ראיתי לפני שנה בתקווה לראות בשנה הבאה חברים שלא הגיעו לכנס השנה.

המרצה לדעתי הציג את הרצאתו כפי שבחר להציגו ,אולי בשל מגוון הגילאים היה קושי להביא הרצאה ברמה גבוהה,חשוב לזכור כי לא כל מרצה הוא מרצה מקצועי ובטח לא כל מרצה מגיע 3 שעות לפני יציאתו לחו"ל ומרצה ללא תמורה כספית,כל הכבוד למרצה.

מה שחשבתי להגיד אמרתי בפני החברים (לא כחבר הנהלה),לא חטפתי את המיקרופון ,פשוט קמתי ודברתי על מה שמפריע לי,מי שרצה להשמיע היה יכול לעשות זאת.

לדעתי מפגש נוסף לא בכנס חטיבה,בטיול חברים או מפגש בחוף הים או אפילו אצל אחד החברים בבית בגינה על הדשא למשל,שם יהיה ניתן לשוחח ולהביא את כל הנושאים שרוצים לדון בהם.

אני מציע לצוות החטיבה לקיים מפגש נוסף שיהיה על טהרת החלפת דעות והצעות כבר בחג החנוכה שיש חופש מלימודים.

פורסם

חברים יקרים

היה נהדר לראות את כולם שוב (וחלק בפעם הראשונה).

מבחינתי אם אין תלונות או רטינות שמשהו היה לא בסדר, זה אומר שאנשים נכנסו לאדישות - וזה באמת יכול להעיד שמשהו רע קורה בחטיבה. אם לאנשים עוד אכפת, והם רוצים לתת ולדבר, להעיר ולשמוע, זה אומר שיש לנו עוד הרבה פוטנציאל בבטן שצריך לפרוק.

לא יצא לי להשאר לפאנל החטיבה עקב התחייבויות נוספות באותו יום, אבל אני חושב שזה יהיה רעיון טוב לארגן כנס מצומצם יותר מבחינת תכנים אבל גדול יותר מבחינת אנשים, שבו יושם דגש יותר גדול על החברים- פאנל, או הרצאה מקצועית קצרה בנושא הסימולטור (הדרכה שתעניין הרבה אנשים), וכמובן במה פתוחה לחברי החטיבה להשמעת דיעות והצעות.

ומכל התמונות והמיילים, שכחנו להגיד תודה רבה לאיתי ארנון שניהל את האירוע (גם את הטרום וגם הנחה את הטקס), בלו"ז צפוף ועומס. שמחתי לראות מקצועיות בהפקת לקחים, הצגת מטרות קודמות ועמידה בהם, והצבת יעדים לשנה הבאה. תודה איתי- מחזק את ידיך להמשיך חזק קדימה גם לשנים הבאות!

פורסם

חברים יקרים,

תודה לכל מי שטרח והגיע, היו מספר מצומצם של חברים שנרשמו ולא הגיעו, אך להפתעתי היו גם מספר לא מבוטל של חברים שעשו מאמץ של הרגע האחרון והצליחו להגיע לכנס למרות שהם לא נרשמו מראש, בסך הכל היו בכנס בין 50 ל 60 חברים.

אז תודה לכולם, שמחתי לראות פרצופים ישנים וחדשים.

אני מצטרף לתודות של איתי לכל רשימת החברים שסייעו לנו בכנס הזה, בלעדיכם זה פשוט לא היה קורה!

וכמובן רוצה להודות לאיתי ארנון מנהל החטיבה - שעבד קשה מאוד עבור הכנס הזה והנחה אותו בצורה יפה, וסייע רבות בכל נושא, וכל זה בין טיסות בעולם.

אני רוצה להוסיף לרשימה את אבנר טראוב, אבא של עידן טראוב חברינו לקהילה, שעשה מאמץ מיוחד בארגון מקרן ומסך לכנס.

תודה לצלם החטיבה שלנו, ערן גרנות, יצאו תמונות מדהימות!

אני שמח לקרוא ביקורות (כמו שאסף אמר, זה מראה שאין אדישות), לשמחתי הכותבים כאן בשרשור נותנים דוגמא אישית יפה לאיך כותבים ביקורת.

אני גם חושב שבסוף פנל חטיבה נדחק לצד ולא כמו שרצינו בתכנון המקורי, זה נבע בגלל חריגה בזמן שהוקצב לדבר מנהל חטיבה/הדרכה/אזור שדיברו על נושאים לא פחות חשובים.

אפשר לנסות לפתור את זה על ידי העברה של הפנל לתחילת הכנס או לעשות כנס שמוקדש לנושאי חטיבה.

בינתיים אני מציע לאיתי וצוות החטיבה לקיים פנל חטיבה ב TS, כך גם נוכל לשמוע דעות של חברים מרחבי העולם שלא יכלו להגיע לכנס.

לאלה ממכם שלא שמו לב, אז בכנס השנה הוספנו זמן למפגש החברי באמצע, במקום חצי שעה כמיטב המסורת היתה הפסקה של 45 דקות וזה כמובן בא על חשבון דברים אחרים כמו שאתם מבינים.

לגבי המרצה, אז אומר לכם שאני באופן אישי אהבתי להקשיב להרצאה שלו, בהחלט יש לו מה לשפר, אך הוא עשה מאמץ לדחוף הרצאה של 3 שעות בשעה אחת, מספר שבועות לפני הכנס הוא קיבל מסמך מפורט על הקהילה שלנו והפעילויות השונות של VATIL, כדי שהוא יוכל להיערך בהתאם, ובכל זאת נראה שהפתעתם אותו עם הידע.

נושא של תעודות הערכה, אני חושב שהתחלנו מסורת יפה בכנס הזה, זו היתה פעם ראשונה שהעניקו תעודות הערכה, ולהבא נגדיל את טווח החברים, כי יש פה חברים יקרים שעושים מלאכה מדהימה ובשקט מופתי.

נשארו אצלי שני חולצות טריקו קצרות, אחת במידה L ומידה M, כל מי שרוצה מוזמן ליצור קשר ולקנות, יש צורך להגיע לאזור פ"ת לאיסוף.

יזהר, ואטיל זו אכן לא קריירה, אבל מבחינתי (ואני רוצה לקוות שגם מבחינת חברים אחרים) ואטיל היא כבר מעבר לתחביב, ואטיל (ועולם התעופה) זו דרך חיים.

פורסם

שלום לכולם,

שמחתי להגיע לכנס ולפגוש את כולם.

מה שמאוד מאוד אהבתי, היה את היחס המיוחד שאיתי ארנוןנתן לכל אחד שנכנס.גם,לחץ את היד,חייך(כנ"ל גם למי שאיחר..). אני חלילה לא עוקץ את כל אלה שכיהנו כואטיל 1 בעבר,

אבל היחס הזה היה יפה,בגובה העיניים ובהחלט תרם לשייכות של כל אחד ואחד בכנס.

פורסם

נהנתי מאוד מהכנס עצם המפגש זו חוייה בפני עצמה .

אוירת השותפות והמשפחתיות הקרינה על האוירה החמה ששררה .

חברים שלא הגיעו מכל מיני סיבות פשוט הפסידו הזדמנות . רצוי לעשות מאמץ

ולהשתתף כי אין לנו הזדמנויות אחרות להכרות ולשיחה פנים אל פנים .

הרבה תודות למארגני הארוע המכובד והמעניין -לאיתי המוביל אותנו בצניעות ובתבונה

לאיציק איש המעש והכל יכול לקרבל ובכתארי צעירי הדור הבא המבטיחים!

לשמוליק המארח אותנו בנדיבות ולצבי רודס המסייע תמיד בעצה טובה וחכמה !

פורסם

בהחלט היה מאוד מהנה להגיע לכנס ולפגוש את כל החברים, לאחר שהגעתי לכנס הקודם שהתקיים לפני 3-4 שנים.

ההרצאה הייתה מעניינת, דבריהם של איתי, אילן ואסף והרצון שלהם ושכל כולם אל הגוף הזה שנקרא ואטיל מדהים כל פעם מחדש.

יישר כוח!

מחכה לכנס הבא :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...