Dvir Shany פורסם נובמבר 20, 2012 דיווח פורסם נובמבר 20, 2012 שלום, רק רציתי להגיד שבגלל המצב הבטחוני, מעט מאוד אנשים באים לטוס אצלינו (לא מקומיים) אני לא יודע ממה הם מפחדים ברשת אבל כרגע ריק, ומאוד עצוב שאנשים שמים לב לזה ולא באים.
Or Bahtari פורסם נובמבר 20, 2012 דיווח פורסם נובמבר 20, 2012 דווקא ההפך , אומנם אין הרבה טיסות באופן כללי אבל הטיסות שאני ראיתי בימים האחרונים הם רק של זרים . ב-VATIL או לפחות במחלקת אירועים אני פועל לשמור על השגרה , ב-13/12 יתקיים Real OPS בבן-גוריון. לשרשור האירוע ולמערכת השיבוצים לחצו כאן.
Noy Farhi פורסם נובמבר 21, 2012 דיווח פורסם נובמבר 21, 2012 אני אומנם לא חלק מהחטיבה כבר.. אבל בכל החטיבות בעולם הדבר היותר חשוב מאירועים זה השגרה. שזה פיקוח כל יום בלי יוצא דופן ומשמרת של 3/4 שעות מינימום. לחיות רק על אירועים לא עושה הרבה. ולעשות משמרת ספונטנית גם לא עוזר. צריך להירשם בבוקינג כמה ימים
Noy Farhi פורסם נובמבר 21, 2012 דיווח פורסם נובמבר 21, 2012 אני אומנם לא חלק מהחטיבה כבר.. אבל בכל החטיבות בעולם הדבר היותר חשוב מאירועים זה השגרה. שזה אומר: 1. פיקוח כל יום בלי יוצא דופן ומשמרת 2. 3/4 שעות מינימום. 3. בוקינג כמה ימים לפני. לא בגלל המצב אין טיסות... אין טיסות כי אין יעדים מאתגרים בישראל ואין פיקוח מובטח כל הזמן.
Or Bahtari פורסם נובמבר 21, 2012 דיווח פורסם נובמבר 21, 2012 אני אומנם לא חלק מהחטיבה כבר.. אבל בכל החטיבות בעולם הדבר היותר חשוב מאירועים זה השגרה. שזה אומר: 1. פיקוח כל יום בלי יוצא דופן ומשמרת 2. 3/4 שעות מינימום. 3. בוקינג כמה ימים לפני. לא בגלל המצב אין טיסות... אין טיסות כי אין יעדים מאתגרים בישראל ואין פיקוח מובטח כל הזמן. לא מסכים, 1."אבל בכל החטיבות בעולם" - מבלי להיכנס לוויכוחים על המבצע הזה המדינות בעולם לא סופגות טילים או שומעות אזעקות כל זמן קצר ומסיבה זו אין לי כל כך מושג מה הניסיון של אירופה בזמן מלחמה/מבצע . 2. מסכים ששגרה זה דבר שחשוב לשמור עליו (אין לי ספק בכלל) אבל יש אנשים שבזמנים כאלה רוצים להיות עם משפחותיהם או שנמצאים בקו האש אז אי אפשר לצפות שיהיה כאן פיקוח או טיסות מצדנו. 3.אני לא יודע איך עובדים שמה אצל הקפריסאים או בשאר החטיבות אירופה , לפחות בישראל לא חושב שמתאפשר כאן לאנשים לבצע בוקינג ימים מראש. 4.החטיבה כבר מזמן לא חייה על אירועים , עד עכשיו הייתה כאן תקופה יחסית יפה עם הרבה טיסות + אירועים שבועיים מוצלחים. הדבר שכרגע הראה לי שהמבצע בהחלט משפיע כאן הוא האירוע השבועי האחרון, כרגיל הוא פורסם ב-VROUTE ,היו שם שיבוצים של פקחים ואף התקיימה אפילו בחינה על מגדל ב"ג אבל בתוך שעתיים הגיעו רק 2 תנועות ! דבר שלא מאפיין את האירוע השבועי בזמן האחרון בכלל. לסיכום, לא ניתן לומר שלא קיימת השפעה של המצב הביטחוני על החטיבה אך מנסים כמו שאמרת לשמור על השגרה כמה שאפשר וכמו כן חג החנוכה מתקרב אלינו ואיתו גם Real OPS .
Noy Farhi פורסם נובמבר 21, 2012 דיווח פורסם נובמבר 21, 2012 הבעיה הגדולה של האירוע השבועי שמהר מאוד מפסיקים לבוא אנשים. שבועים רצוף יש עליה ואז ירידה כפולה - לא תקין. בכל אירוע שבועי תנסו להגדיר משהו חדש. לדוגמא: השבוע טיסות מבנה של ססנות לחיפה כמוTFW. שבוע הבא מטס כבדים + כבדים מעל קו החוף. לא חסר אפשרויות בשביל להדגר ולמשוך, לא כל דבר צריך להתחיל ולהיגמר אם 70 אלף תכנונים והכנות. סתם שאלה: עכשיו מתקיים בכל אירופה מיקרופון הברזל או גולדן מייק (איך שלא תקראו לזה) למה החטיבה לא לוקחת חלק בזה? או שאתם משתתפים ואני טועה?
david cohen פורסם נובמבר 23, 2012 דיווח פורסם נובמבר 23, 2012 המצב הבטחוני בהחלט משפיע עלינו .. קשה לצפות לתנועה כבימים או שבתות רגילות ! לשמחתנו רוב ימי השנה מאפשרים לנו פעילות. חברים שלהם רעיונות יצירתיים בהחלט יכולים בהתאם להבנתי להציע פעילויות מאתגרות ומעניינות לאור בכתארי כדי להעשיר ולהוציא רעיונות אלה לפועל ! בכנס ואטיל האחרון הציע יונש הצעות בנדון האמורות לאתגר פעילות שוטפת לאורך זמן . אני מקווה שאכן יצאו הדברים לפועל !