Shoval Cohen פורסם נובמבר 21, 2012 דיווח פורסם נובמבר 21, 2012 אחרי חמישה חודשים של פעילות בתפקיד אני עוזב אותו. מיום שבת, ה-24.11.12 הפיקוד עובר לאלוף איתי חריט שחוזר לפיקוד החייל ממילואים, כאשר יחליף אותו עד לכניסה המלאה של איתי ב-1.12 יובל ברשדסקי. החייל הולך לעבור מהפך בתקופה זו, ואני סבור ובטוח כי בניצוחו של חריט - החייל רק ישגשג וימשיך להתפתח. מאחל לך המון בהצלחה בהובלת החייל. לצוות שבחלקם איתי מיום ההקמה (3 שנים ו-4.5 חודשים. מסגן ועד אלוף) ולצוות הצעיר יותר - מאחל לכולכם הצלחה בפיתוח וקידום החייל.
Or Bahtari פורסם נובמבר 23, 2012 דיווח פורסם נובמבר 23, 2012 שובל, תודה על תרומתך וזוכר את עזרתך בקורס הצבאי !!! נשמח לראות אותך מתי שתוכל . תודה על הכל!
Etai Charit פורסם נובמבר 23, 2012 דיווח פורסם נובמבר 23, 2012 תודה ענקית לשובל על העבודה הרבה, הן לאורך זמן כהונתו כמח"א, והן לאורך זמן עבודתו עם ח"א הוירטואלי (כ-3 וחצי שנים). שובל עבר הרבה עם החיל, והחיל עבר הרבה עם שובל. כל הכבוד, בהצלחה שיהיה בצבא האמיתי, ותמיד מוזמן לבוא לעשות מילואים וירטואליים. לגבי תחילת עבודתי, כאמור אני אקח אחריות מלאה לתפקיד ביום שבת, 1.12.12. במהלך השבועיים הקרובים אבצע פאנל אונליין ב-TS, פתוח לכל חברי החטיבה, ובו אהיה מעוניין לשמוע מה יש לכולם להגיד על התנהלות חיל האוויר הוירטואלי, בעבר, בהווה ובעתיד. הזמנה לפאנל תגיע בנפרד, כאן בפורום ראשי, אך בינתיים אבקש מכולם לנסות לחשוב בינם לבין עצמם, מה הם יכולים להגיד לאחראים על ח"א הוירטואלי שיתרום, בין אם לח"א, ובין אם יגרע מח"א אך יתרום לחטיבת ואטיל. לאחר הפאנל יופקו מסקנות ולקחים, תתווה מדיניות וצורת עבודה, ומה שיהיה רלוונטי לכלל החטיבה - יפורסם. ובטוח יהיו דברים מאוד רלוונטיים. אציין כאן שלכל מחשבה שמישהו ירצה להעביר לי באופן פרטי, המישהו הזה מוזמן בחום ליצור איתי קשר במייל שבחתימתי. בהצלחה לכולנו בהמשך, כחיל וכגוף וירטואלי שעובד בצמוד לואטיל.
david cohen פורסם נובמבר 23, 2012 דיווח פורסם נובמבר 23, 2012 שובל !תודה על תרומתך לחיל כמדריך וכמוביל.מקווה שתמשיך דרכך בחטיבה ותתרום מכישוריך ומהידע לחבריה . אישית נהנתי מאוד מאוד מאופן הדרכתך מהידע ומיחסך אלינו כחניכים ! לאיתי ! מאחל לך הצלחה במילוי תפקידך כמפקד החיל . המשך לקדם לפתח ולעניין חברים נוספים לחיל האויר !