Simon Cohen פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח פורסם דצמבר 23, 2012 אתמול התחלתי סוף סוף לפקח כמובן תחת השגחה קרקע בבן גוריון ראשית תודה לצוות הפקחים אתמול על הסיוע והסבלנות הרבה [למרות שנראה לי שבאיזה שלב איתי רצה לאכול אותי חחח... בצחוק] תודה לטייסים על הסבלנות וההבנה . הנושא לא קל ואני מוריד את הכובע בפני כול מי שמוסמך . תודה ע נ ק י ת לאוהד על הסיוע בתכנות של המערכת אחד ויחיד. ושוב תודה לכם על הסבלנות שמעון בלי הדיילת של בוקי
Or Bahtari פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח פורסם דצמבר 23, 2012 זאת בדיוק הנקודה שעליה אני מתלונן כבר המון זמן ועד שחברי חטיבה לא מרגישים זאת על בשרם אין כל הבנה מצדם. מחלקת הדרכה מאז שאני כאן בחטיבה (אני מדבר מהצד של מדריך פיקוח ולא של מנהל מחלקת הדרכה) עשתה את כל המאמצים בכדי להסמיך כאן פקחים אך לצערי באופן קבוע ולעיתים קרובות המדריכים נותנים את כל כולם כדי להסמיך פקחים ובדרך כלל זה על חשבון זמנם הפרטי , אבל חניכים המסיימים הסמכה נעלמים / "בורחים" לפקח בחו"ל כי כביכול אין תנועה/אין רמה בעוד הם לא תורמים שום דבר בכדי לשפר את העניין. הדבר מתבטא באי התייצבות של פקחים לאירועים ולאירוע שבועי בפרט ( לפני שני אירועים שבועיים הרמתי את האירוע שלושה שבתות רצוף לבד). צר לי שמעון שאיני יכול לכתוב בתגובתי רק דברים כמו : "בבקשה " או "כל הכבוד על מאמציך" למרות שבהחלט זה מגיע לך אך העלת נקודה שבאמת כואבת ופוגעת בהרבה חברי חטיבה אשר נותנים שעות הדרכה באמת מכל הלב אשר כרוכות בהרבה סבלנות ובעיקר רצון טוב אך לשווא מכל מיני סיבות. אז אירוע שבועי אחד שיחקנו אותה , אין לנו שום אמצעים להבטיח שגם השאר יהיו כאלה.
Ittai Arnon פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח פורסם דצמבר 23, 2012 שמעון נהנתי מכל רגע ! חחח, אתה לא מכיר אותי בתור מדריך שרוצה לאכול מישהו...
David Bendavid פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח פורסם דצמבר 23, 2012 היה אירוע שבועי מטורף, המון תנועה, פיקוח מלא (לגמרי), זה רק מראה שאם רוצים, וכל אחד נותן מעט - יוצא משהו לא רע בכלל שלא מבייש חטיבה אירופאית עם פי 10 כוח אדם. שאפו לואטיל Almog Atar וגם Asaf Brietbard הגיבו לזה 2