Amir Paz פורסם ינואר 26, 2013 דיווח פורסם ינואר 26, 2013 האתר הזה משגע אותי, אני מתחיל לחשוב שאולי מדובר בווירוס , לא מצליח למצוא את האפליקציה בחנות של אפל מישהו ניסה? http://tabletfmc.tot-games.com/screenshots.html אם זה באמת עובד כמו שמופיע שם - זה אדיר! ה AIR DISPLAY נחמד, אבל עדיןן עם מגבלות
Amir Paz פורסם ינואר 26, 2013 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2013 טוב נראה שזה הוגש ל APP STORE לפני 10 ימים ועדיין לא שוחרר What's new TabletFMC is now available at the App Store (2013.01.xx) * (2013.01.15) Submitted to App Store נחכה...
Zeev Bucki פורסם ינואר 26, 2013 דיווח פורסם ינואר 26, 2013 כרגע נחתתי עם ה744 כשאני עובד עם AIR DISPLAY וגורר את הFMC לIPAD ויש לי מסך טא"ץ שמגיב מהר.יש לי 100 מגה בתשתית של בזק ולכן זה עובד מהר בלי בעיה.אני עובד עם זה כבר זמן רב ולכן יש לי אינדיקציה לכך שזה מעולה בוקי זאב:4X-MJB
bar levy פורסם ינואר 26, 2013 דיווח פורסם ינואר 26, 2013 כרגע נחתתי עם ה744 כשאני עובד עם AIR DISPLAY וגורר את הFMC לIPAD ויש לי מסך טא"ץ שמגיב מהר.יש לי 100 מגה בתשתית של בזק ולכן זה עובד מהר בלי בעיה.אני עובד עם זה כבר זמן רב ולכן יש לי אינדיקציה לכך שזה מעולה בוקי זאב:4X-MJB בוקי גם לי יש AirDisplay ואין קשר למהירות האינטרנט שלך בגלל שזה עובד דרך הרשת תלוי באיזה מהירות תומך הראוטר האלחוטי שלך (יכול להיות 54 מגה מקסימום)
Amir Paz פורסם ינואר 26, 2013 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2013 החסרון לדעתי ב AIRDISPLAY: 1. אני צריך לגרור ולקנפג כל פעם מחדש את החלון על מסך ה IPAD שלי. 2. אני לא יכול לעבוד ב FULL SCREEN בסימולטור
Zeev Bucki פורסם ינואר 26, 2013 דיווח פורסם ינואר 26, 2013 אהלן בר לוי! בוקי גם לי יש AirDisplay ואין קשר למהירות האינטרנט שלך בגלל שזה עובד דרך הרשת תלוי באיזה מהירות תומך הראוטר האלחוטי שלך (יכול להיות 54 מגה מקסימום) אתה טועה זה בדיוק העניין.יש כעת לבזק חבילה חדשה שבה הראוטר הוא100 מגה ולכן זה עובד אצלי כך מהר הFMC בIPAD בלי שום דיילי. אני יודע כי קודם היה לי בראוטר פחות ואז היה לי את הדיליי. בוקי זאב:4X-MJB
bar levy פורסם פברואר 2, 2013 דיווח פורסם פברואר 2, 2013 שוחרר https://itunes.apple.com/us/app/tabletfmc/id594107421?l=ko&ls=1&mt=8
Amir Paz פורסם פברואר 2, 2013 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2013 לא לקנות!!!!! אפליקציה גרועה מחייבת מצב חלון וגרוע מכך - אתה חייב שה FMC יהיה פתוח כל הזמן במסך הראשי. על הפנים..
bar levy פורסם פברואר 2, 2013 דיווח פורסם פברואר 2, 2013 אני בנתיים לא הצלחתי בכלל לחבר אותה לסימולטור... לפחות היא עובדת בכל מקרה אני טס במצב חלון כל הזמן אז לא ממש אכפת לי לזרוק את הFMC לאיזו פינה (כמו Airdisplay במילא)
Joel Strikovsky פורסם פברואר 9, 2013 דיווח פורסם פברואר 9, 2013 לא לקנות!!!!! אפליקציה גרועה מחייבת מצב חלון וגרוע מכך - אתה חייב שה FMC יהיה פתוח כל הזמן במסך הראשי. על הפנים.. זה באמת מגבלה רצינית לטעמי, הייתי דקות ספורות לפני רכישה.
Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 11, 2013 דיווח פורסם פברואר 11, 2013 בתור אחד שמשתמש בAIRDISPLAY אני לא חושב שהאפליקציה הזו מחדשת משהו.. טוב אז היא עושה את הקונפיגורציות של הFMC אוטומטית.. סבבה. כל עוד היא לא פותרת את המגבלה של מסך מלא (שהרבה כאן אוהבים לטוס במצב הזה והרבה כמוני לא אוהבים) אז לא שווה לקנות אותה. על אחת כמה וכמה שהמחיר שלה הוא ש"ח כשאפשר להשיג את AIRDISPLAY בהרבה פחות
Noy Farhi פורסם פברואר 11, 2013 דיווח פורסם פברואר 11, 2013 רציתי לדעת למה אתם כל כך נגד מסך מלא? אצלי בסימולטור אני טס באופן קבוע במסך לא מלא ואין שום שינוי. מה שאותי היה מעצבן במסך לא מלא זאת השורה של ה״התחלה״... מה שעשיתי זה הורדתי את השורה הזאת ואז המסך כאילו מלא ומאפשר לי לטוס עם הCDU. (אם רוצים את ההתחל שמים עליו את העכבר והשורה קופצת חזרה)
bar levy פורסם פברואר 11, 2013 דיווח פורסם פברואר 11, 2013 רציתי לדעת למה אתם כל כך נגד מסך מלא? אצלי בסימולטור אני טס באופן קבוע במסך לא מלא ואין שום שינוי. מה שאותי היה מעצבן במסך לא מלא זאת השורה של ה״התחלה״... מה שעשיתי זה הורדתי את השורה הזאת ואז המסך כאילו מלא ומאפשר לי לטוס עם הCDU. (אם רוצים את ההתחל שמים עליו את העכבר והשורה קופצת חזרה) נוי גם טס תמיד במצב חלון ועם Airdisplay או CDU כמו שלך אין בעיה, אבל האפליקציה מכריחה אותך להיות עם הCDU על המסך הראשי אתה לא יכול לגרור אותו לשום מקום זה לא יעבוד
Noy Farhi פורסם פברואר 11, 2013 דיווח פורסם פברואר 11, 2013 הבנתי בר. ואם אתה עושה את הFMC מצב חלון במסך הראשי ומקטין אותו זה לא יכול לעבוד? בפועל המחשב יודע שיש fmc אבל הגודל לא משנה לא. ככה היה לי ב744 וה CDU2
Ilan Kreitmann פורסם פברואר 11, 2013 דיווח פורסם פברואר 11, 2013 מישהו מוכן להסביר לי למה צריך את המסך הראשי של הסימולציה פעם נוספת על האייפד? כל פעולה על האייפד שמשקף את המסך של המחשב בזמן טיסה אינה יעילה בכלל. מעבר לכך שהמסך הקטן אינו נותן אפשרות להשתמש במתגים ... לעומת זאת יש מגוון אפליקציות לאייפד שבין השאר משקפות את שני מסכי ה-MFD ו-FPL דרך חיבור Wifi', מציגות את מיקום המטוס און ליין, את מזג האוויר ושדות תעופה ועוד ועוד. מי שעוד לא התעסק עם האפליקציות האלו מוזמן לקרוא את הפוסט שלי "טיסה ב- x-Plane" (נמצא גם ב"ראשי")
bar levy פורסם פברואר 11, 2013 דיווח פורסם פברואר 11, 2013 הבנתי בר. ואם אתה עושה את הFMC מצב חלון במסך הראשי ומקטין אותו זה לא יכול לעבוד? בפועל המחשב יודע שיש fmc אבל הגודל לא משנה לא. ככה היה לי ב744 וה CDU2 לא זה מעלים אותו מהאפליקציה
Joel Strikovsky פורסם פברואר 19, 2013 דיווח פורסם פברואר 19, 2013 ב Simflight ערכו ביקורת על המוצר. http://www.simflight.com/2013/02/17/review-tabletfmc-for-idevices/