עבור לתוכן
Amir Paz

FMC ב IPAD

Recommended Posts

פורסם

האתר הזה משגע אותי, אני מתחיל לחשוב שאולי מדובר בווירוס , לא מצליח למצוא את האפליקציה בחנות של אפל

מישהו ניסה?

http://tabletfmc.tot-games.com/screenshots.html

אם זה באמת עובד כמו שמופיע שם - זה אדיר!

ה AIR DISPLAY נחמד, אבל עדיןן עם מגבלות

פורסם

כרגע נחתתי עם ה744 כשאני עובד עם AIR DISPLAY  וגורר את הFMC לIPAD ויש לי מסך טא"ץ שמגיב מהר.יש לי 100 מגה  בתשתית של בזק ולכן זה עובד מהר בלי בעיה.אני  עובד עם זה כבר זמן רב ולכן יש לי אינדיקציה לכך שזה מעולה

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

כרגע נחתתי עם ה744 כשאני עובד עם AIR DISPLAY  וגורר את הFMC לIPAD ויש לי מסך טא"ץ שמגיב מהר.יש לי 100 מגה  בתשתית של בזק ולכן זה עובד מהר בלי בעיה.אני  עובד עם זה כבר זמן רב ולכן יש לי אינדיקציה לכך שזה מעולה

בוקי גם לי יש AirDisplay ואין קשר למהירות האינטרנט שלך בגלל שזה עובד דרך הרשת תלוי באיזה מהירות תומך הראוטר האלחוטי שלך (יכול להיות 54 מגה מקסימום)

פורסם

החסרון לדעתי ב AIRDISPLAY:

1. אני צריך לגרור ולקנפג כל פעם מחדש את החלון על מסך ה IPAD שלי.

2. אני לא יכול לעבוד ב FULL SCREEN בסימולטור

פורסם

אהלן בר לוי!

בוקי גם לי יש AirDisplay ואין קשר למהירות האינטרנט שלך בגלל שזה עובד דרך הרשת תלוי באיזה מהירות תומך הראוטר האלחוטי שלך (יכול להיות 54 מגה מקסימום)

אתה טועה זה בדיוק העניין.יש כעת לבזק חבילה  חדשה שבה הראוטר הוא100 מגה ולכן זה עובד אצלי כך מהר הFMC בIPAD בלי שום דיילי. אני יודע כי קודם היה לי בראוטר פחות ואז היה לי את הדיליי.

פורסם

לא לקנות!!!!!

אפליקציה גרועה

מחייבת מצב חלון וגרוע מכך - אתה חייב שה FMC יהיה פתוח כל הזמן במסך הראשי.

על הפנים..

פורסם

אני בנתיים לא הצלחתי בכלל לחבר אותה לסימולטור... לפחות היא עובדת

בכל מקרה אני טס במצב חלון כל הזמן אז לא ממש אכפת לי לזרוק את הFMC לאיזו פינה (כמו Airdisplay במילא)

פורסם

לא לקנות!!!!!

אפליקציה גרועה

מחייבת מצב חלון וגרוע מכך - אתה חייב שה FMC יהיה פתוח כל הזמן במסך הראשי.

על הפנים..

זה באמת מגבלה רצינית לטעמי, הייתי דקות ספורות לפני רכישה.

פורסם

בתור אחד שמשתמש בAIRDISPLAY אני לא חושב שהאפליקציה הזו מחדשת משהו.. טוב אז היא עושה את הקונפיגורציות של הFMC אוטומטית.. סבבה. כל עוד היא לא פותרת את המגבלה של מסך מלא (שהרבה כאן אוהבים לטוס במצב הזה והרבה כמוני לא אוהבים) אז לא שווה לקנות אותה. על אחת כמה וכמה שהמחיר שלה הוא 80 ש"ח כשאפשר להשיג את AIRDISPLAY בהרבה פחות

פורסם

רציתי לדעת למה אתם כל כך נגד מסך מלא?

אצלי בסימולטור אני טס באופן קבוע במסך לא מלא ואין שום שינוי.

מה שאותי היה מעצבן במסך לא מלא זאת השורה של ה״התחלה״... מה שעשיתי זה הורדתי את השורה הזאת ואז המסך כאילו מלא ומאפשר לי לטוס עם הCDU.

(אם רוצים את ההתחל שמים עליו את העכבר והשורה קופצת חזרה)

פורסם

רציתי לדעת למה אתם כל כך נגד מסך מלא? אצלי בסימולטור אני טס באופן קבוע במסך לא מלא ואין שום שינוי. מה שאותי היה מעצבן במסך לא מלא זאת השורה של ה״התחלה״... מה שעשיתי זה הורדתי את השורה הזאת ואז המסך כאילו מלא ומאפשר לי לטוס עם הCDU. (אם רוצים את ההתחל שמים עליו את העכבר והשורה קופצת חזרה)

נוי גם טס תמיד במצב חלון ועם Airdisplay או CDU כמו שלך אין בעיה, אבל האפליקציה מכריחה אותך להיות עם הCDU על המסך הראשי אתה לא יכול לגרור אותו לשום מקום זה לא יעבוד

פורסם

הבנתי בר.

ואם אתה עושה את הFMC מצב חלון במסך הראשי ומקטין אותו זה לא יכול לעבוד? בפועל המחשב יודע שיש fmc אבל הגודל לא משנה לא.

ככה היה לי ב744 וה CDU2

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי למה צריך את המסך הראשי של הסימולציה פעם נוספת על האייפד? כל פעולה על האייפד שמשקף את המסך של המחשב בזמן טיסה אינה יעילה בכלל. מעבר לכך שהמסך הקטן אינו נותן אפשרות להשתמש במתגים ...

לעומת זאת יש מגוון אפליקציות לאייפד שבין השאר משקפות את שני מסכי ה-MFD ו-FPL דרך חיבור Wifi', מציגות את מיקום המטוס און ליין, את מזג האוויר  ושדות תעופה ועוד ועוד.

מי שעוד לא התעסק עם האפליקציות האלו מוזמן לקרוא את הפוסט שלי "טיסה ב- x-Plane"  (נמצא גם ב"ראשי")

פורסם

הבנתי בר.

ואם אתה עושה את הFMC מצב חלון במסך הראשי ומקטין אותו זה לא יכול לעבוד? בפועל המחשב יודע שיש fmc אבל הגודל לא משנה לא.

ככה היה לי ב744 וה CDU2

לא זה מעלים אותו מהאפליקציה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...