Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 טוב... פתאום לא יודע מה קרה לי, החלטתי לעשות מסע גיהוץ השמיים רצוף למשך שבוע שלם, משבת עד שבת לניו יורק וחזרה... משוגע חושבים? אממם.. אולי.. אבל יש יותר מטורפים ממני שמגהצים את השמיים ללא הפסקה לניו יורק וטורונו (אלמוג ויניב רמז רמז.. חחח) אז קיצר, אני חושב שגם לי הגיע הזמן לגהץ את השמיים לשם! אתמול הגעתי ממסע גיהוץ ראשון על הELB, והיום אני חוזר ממסע גיהוץ שני בELD שגנבתי מאלמוג.. חייבים להחזיר אותו מהר לפני שיגלה.. ... אני אמור לנחות בין 2 ל3 בלילה, ואז אני ייצא במסע גיהוץ 3 על ה..ELC! עדכונים בהמשך! מי שגם שרוט ומחובר שמפקח מוזמן לעלות בין 2 ל3 בלילה
moti פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 טיסות נעימות ירדן! אני רואה אותך מחובר בלי סוף בסרבאינפו :wink:
Almog Atar פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 אם יהיה לי כוח אני גם יגהץ את השמיים בכל מקרה תבלה טיסות נעימות
Gal פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 ירדן שיהיה לך בהצלחה ובכיף. תהנה מהנתיב האהוב ביותר עלי. אם הייתי בחופש הייתי בא איתך גם אבל אני לא :cry: .
Itamar Koren פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 שיהיה לך בהצלחה ואולי באיזה יום אתה תקבל ממני פיקוח בשעות הקטנות של הלילה :wink:
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 20, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 20, 2004 בואו תראו כמה ה"חור" או ה"שריטה" שלי עמוקה, נכנסתי לאתר של אל על וירטואל, שם אני ממלא את הטיסות שלי, וראיתי בלוח המראות שם 3 ניו יורקים שלי חחחח... תסתכלו על התמונה רק חסר שיהיה גם 3 ניו יורקים ממני חזרה