עבור לתוכן
Asaf Brietbard

שלישי בערב - פנים ארצי (וגם TMA....)

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים

מחר בערב - יום שלישי, אנחנו עולים לערב לצורך אימון פקחי מגדל, בדגש על מגדל ר"פ והרצליה.

לצורך העמסת תנועות, כוווולם מוזמנים לבצע טיסות CVFR ו-IFR מהשדות הללו, גם ה-TMA יהיה פתוח כך שאפשר יהיה לתרגל מתארים שונים ומעניינים. טיסות מסוקים וחקלאי מוזמנות גם.... אז שווה לנקות את האבק מהטרקטורים למיניהם :)

בואו לטוס ולדחוף קדימה את הפקחים החדשים!

בוקי - 747 נוחת בר"פ? מצליח להקיף עם ההר ממערב? מעניין.... :ph34r:

פורסם

שלום לאסף וכולם!

אכן זה אפשרי בסימולטור לבצע הקפות ונגיעות בראש פינה עם ה744.כבר ביצעתי זאת בעבר.אז אני מחכה לכם היום בשעה 20.00 בבן גוריון ברחבת הJ6 משם נמריא לכיוון צפון לשדה התעופה בראש פינה.ושוב אני אומר בואו בכל סוגי המטוסים ססנות ובואינגים וכל השאר.

המסלול:

NATJ14 MEGID DESHE

מעל טבריה והכנרת ומשם לכיוון השדה בראש פינה. תסתכלו בדפית של השדהCLOUD BREAK PROCEDURE שזה גם VOR RWY15 AND 33

בDESHE להיות בגובה 3000 ומשם בHDG 333 לכיוון מסלול 33 לנחיתה  או TOUCH AND GO לפי הוראות הפקח. מצד שמאל לכם ממש קרוב ובצמוד ישנו רכס ההרים בגובה 1165 ולכן שאתם כבר בפיינל בגלישה לכיוון המסלול להזהר לא להתנגש בו.שימו לב בדפית על גובה השדה ולא לשכוח לכייל את הBARO וה RADIO ALT במסך הPFD במטוס לפי הדפית של השדה.

מי שרוצה לבצע כמוני TOUCH AND GO במסלול 33

והקפות ראייה: המסלול קצר מאוד ולא מיועד במציאות לבואינגים ולכן יש לתכנן את הנגיעה בו ממש בתחילת המסלול ומיד להאיץ ולהמריא ומיד לפנות פנייה חדה ימינה ולטפס בגובה כי מולנו שוב רכס הרים בגובה 1165 לכיוון עם הרוח ימנית למסלול  33ומשם לבסיס ולפיינל.

אני כמובן טס בלילה עם מזג אוויר ורוחות של העולם המציאותי לפי תכנת ACTIV SKY

אז להתראות הערב בשחקים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...