עבור לתוכן
David Misha

4 טיסות חגות בשמי ישראל ולא מורשות לנחות בשל השביתה

Recommended Posts

פורסם

אני בטוח שהן יורשו לנחות- על חלק מהמטוסים יש ארונות קבורה של ישראלים, זה משהו הומניטרי וגם לחבר'ה בהסתדרות יש לב ולהרשות להם לנחות- זה משהו שמעבר לשביתה וסכסוך בין מגזרים במשק

פורסם

אני בטוח שייתנו להם רשות נחיתה בנתב"ג,

אבל בשביתה גם לא משתתפת רשות שדות התעופה ?

היום חיפשתי בשמיים האוירים שלנו מטוסים,ולא מצאתי אף מטוס!!!

חוץ מהליקופטר ומטוסי חיל האויר.

לא ניראה לי שיאשרו להם לנחות אם שדה התעופה בן גוריון לא עובד...

פורסם

למעשה, אני חושב שאם תהיה להם בעית דלק אז יהיו חייבים להנחית אותם, וזה יקרה במוקדם או במאוחר, ואם לא אולי צריך להפנות אותם לנחיתה בלרנקה או קהיר או טורקיה או משהו כזה...

פורסם

עומרי, לקחת לי את המילים מהפה :?

והם מחכים למצב חירום של המטוסים ואז הם יתגאו בזה שהם כן מנחיתים מטוסים במצב חירום.

פשוט לא להאמין על האנשים האלה, צריך להפריט הכל ואז לא נראה יותר כאלה דברים מפגרים.

פורסם

אז זהו, אני לא רוצה להכנס לענינים פוליטיים אבל אם אתה זוכר לפני כחודש הייתה שביתה בנמלים - ולמה? בגלל ההפרטה. בארץ הקטנה והמוזרה שלנו תמיד ימצאו סיבה לשביתה, גם אם זה לא מפריע לאף אחד... :cry: :cry: :cry: ואני מסכים עם העובדה שרק בארץ שלנו זה יכול לקרות... :oops: :cry: :?

פורסם

עידכון:

המטוסים הופנו לנחיתה בקפריסין, אתונה, בודפשט ווינה.

מטוס אחד נחת בקפריסין; מטוס אחד הופנה לנחות באתונה; מטוס נוסף ינחת בבודפשט ומטוס רביעי בוינה.

פורסם
למעשה, אני חושב שאם תהיה להם בעית דלק אז יהיו חייבים להנחית אותם, וזה יקרה במוקדם או במאוחר, ואם לא אולי צריך להפנות אותם לנחיתה בלרנקה או קהיר או טורקיה או משהו כזה...

בכל מקרה תמיד יש את כביש 6 כאופצייה :lol:

פורסם
מטוס הגיע לבן גוריון אחרי כמה שעות טיסה ומחזירים אותו להונגריה ?

אני פשוט מתבייש במדינה ... ממש ככה !

צודק, זה מה שקורה רק בישראל

ועוד ארונות מתים האמורים להקבר בישראל,בושה!!

"הדרמה באוויר" בהרחבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2979783,00.html

פורסם

בכל מקרה תמיד יש את כביש 6 כאופצייה :lol:

הרגת אותי... :lol::lol::lol:

בכל מקרה, אני לא יודע אם נסעת שם, אאבל י אפשר לנחות שם, כי גם בהנחה שהוא היה שטוח וישר מספיק, כל כיוון שם מופרד בגדר ובין שני הצדדים, בנוסף לגדר יש מרווח של כמה מטרים של אדמה...

וצד אחד שלו לא מספיק רחב בשביל 747... בקושי שניהם ביחד...

פורסם
הרגת אותי...

בכל מקרה, אני לא יודע אם נסעת שם, אאבל י אפשר לנחות שם, כי גם בהנחה שהוא היה שטוח וישר מספיק, כל כיוון שם מופרד בגדר ובין שני הצדדים, בנוסף לגדר יש מרווח של כמה מטרים של אדמה...

וצד אחד שלו לא מספיק רחב בשביל 747... בקושי שניהם ביחד...

הבעייה האמיתית היא לא המקום..אלה החיוב הכספי...ברגע שהמטוס יעבור את המצלמות :wink: :wink:

פורסם
רשמתי לפני כמה ימים ואני יחזור על זה שוב...

רק בישראל... :? :cry: :oops:

כמה שטויות אתה מדבר ברגע

בצרפת הייתה שביתה של חודש שסגרו את כל הכבישים בארץ פשוט חסמו אותם

שביתה זה נשק הדמוקרטיה וזה זכות הדמוקרטיה

היה מאוד מצער אם לא היו יכולים לעשות שביתה

מי שלא מקבל כסף לא צריך להמשיך לעבוד אני ממש מצטער

אז לפני שאתה מדבר תחשוב קצת

השביתה מוצדקת ב100 אחוז

ושביתה זה שביתה

אפשר לעשות בקשר לטיסות יוצא מהכלל אבל אל תגיד רק בישראל

פורסם

השביתה הזו קצת מטופשת לדעתי אני יושב בבית שלי בחיפה רואה מול החלון 17 ספינות תוקעות מחוץ לנמל 2 מהם אונייות נוסעים :shock: אי אפשר לשתק את כל המדינה לגמרי

ובכל מקרה יש לי שאלה

למה לא הפנו את כל המטוסים לנחיתה בעובדה :?: אני יודע שאת הטרמינל מפעילה רשות שדות התעופה אבל השדה צבאי אז למה פשוט לא שלחו את המטוסים לשמה והצבא יעזור יחד עם אלעל?

פורסם

כן זה משהו מדהים, היום כשחזרתי מהבית ספר(בחיפה) ראיתי את הנמל ומצפונה לו פשוט מלא אוניות, כולל איזושהי אונית מכולות ענקית!

פורסם
רשמתי לפני כמה ימים ואני יחזור על זה שוב...

רק בישראל... :? :cry: :oops:

כמה שטויות אתה מדבר ברגע

בצרפת הייתה שביתה של חודש שסגרו את כל הכבישים בארץ פשוט חסמו אותם

שביתה זה נשק הדמוקרטיה וזה זכות הדמוקרטיה

היה מאוד מצער אם לא היו יכולים לעשות שביתה

מי שלא מקבל כסף לא צריך להמשיך לעבוד אני ממש מצטער

אז לפני שאתה מדבר תחשוב קצת

השביתה מוצדקת ב100 אחוז

ושביתה זה שביתה

אפשר לעשות בקשר לטיסות יוצא מהכלל אבל אל תגיד רק בישראל

אין לי בעיה שישבתו כמה שבא להם...אבל ברגע שיש משהו כמו משפחה שמחכה לגופות של אנשים מהמשפחה שנפטרו - אמורים לתת להם לנחות!! תחשוב מה המשפחות מרגישות.....התוספת שכר שהם יקבלו לא שווה את ההפסד הכספי של לשכן את כל הנוסעים בבתי מלון + הדלק שנשרף בגלל ההפניה + הדלק לחזור לארץ בסוף השביתה + השם הרע שיוצא להם...

פורסם

שלא לדבר על העובדה שנשאר בנזין למכוניות רק ל5 ימים... מי יודע, אולי עוד שבועיים(בהנחה והשביתה תמשך) לא יהיו מכוניות על הכביש, לא יהיה בצפר( :lol: ), והכי גרוע - יהיו הפסקות חשמל ומים יזומות = אין מחשב = אין סימולטור... :cry:

פורסם
שלא לדבר על העובדה שנשאר בנזין למכוניות רק ל5 ימים... מי יודע, אולי עוד שבועיים(בהנחה והשביתה תמשך) לא יהיו מכוניות על הכביש, לא יהיה בצפר( :lol: ), והכי גרוע - יהיו הפסקות חשמל ומים יזומות = אין מחשב = אין סימולטור... :cry:

עכשיו אני כבר לא יכול, בלי סימולטור? באו נעשה שביטה לשובטים :lol::lol::lol:

פורסם

עכשיו אני כבר לא יכול, בלי סימולטור? באו נעשה שביטה לשובטים :lol::lol::lol:

אהבתי...

עכשיו אני חושב שההסתדרות רוצחים :twisted: :

http://news.walla.co.il/?w=//601272

פורסם

ומה שהכי מעצבן זה שהם לא פוגעים בממשלה אלה באזאח הקטן.

למשל אחותי אבא שלי ושני חברים שלי אמורים לטוס ביום חמישי ושני וכנראה שאני אראה אותם קצת יותר מזה.

זה ממש בזיון ברגעים כאלה אני לא יודע מי יותר מגעיל אמיר פרץ שעושה שטויות ועושה שביתה שלא מזיקה למי שהיא כן צריכה או לשרים שלנו שפה עדיף שאני כבר לא אגיד את דעתי.

פורסם
ומה שהכי מעצבן זה שהם לא פוגעים בממשלה אלה באחזר הקטן.

למשל אחותי אבא שלי ושני חברים שלי אמורים לטוס ביום חמישי ושני וכנראה שאני אראה אותם קצת יותר מזה.

זה ממש בזניון ברגעים כאלה אני לא יודע מי יותר מגעיל אמיר פרץ שעוה שטויות ועושה שביתה שלא מזיקה למי שהיא כן צריכה או לשרים שלנו שפה עדיף שאני כבר לא אגיד את דעתי.

גם אני אמור לצאת לשדה ב-27 טיסה שממריאה ב-00:01 ( שזה יוצא ב-28 ) ועד שסידרו לי קוקפיט בסוף אני לא אטוס בכלל.. :cry:

וגל...

אחזר = אזרח

בזניון = בזיון

שעוה = שעושה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...