עבור לתוכן
Ilan Cohen

מיפגש סוכות בשדה התעופה בהרצליה. עידכונים נוספים

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם.

בחול המועד סוכות יתקיים מיפגש של בית הספר לטיסה VFS בשדה התעופה בהרצליה.

המיפגש הוא לכל החטיבה.

המיפגש התקיים ב3.10.04

אז מה הולך להיות שם:

סיור בשדה הכולל כניסה למיגדל, ביקור במוסך של חברת כים ניר לתעופה קלה.

שיחה עם מדריך טיסה בבית הספר לטיסה של חברת "מונאייר".

כניסה לסימולטור לטיסת מכשירים למטוס דו מנועי.

הקפות באיזור השדה עם יוסי לוי הטייס "שלנו".

בקיצור יום מלא פעילויות.

אז לפרטים:

ההגעה בשעה 8:30 קצת דיבורים עם החברים.

לאחר מיכן סיור במוסך עם מדריך ומשם ממשיכים למיגדל אחרי המיגדל מתחלקים לקבוצות.

קבוצה שרוצה ללכת לסימולטור וקבוצה שרוצה לעשות הקפות.

את השיחה עם מדריך הטיסה אנחנו נשלב בין ההקפות והסימולטור וכל זה תלוי בכמות המשתתפים במיפגש.

עלות הסימולטור לחצי שעה 50 שקלים.

עלות ההקפות 80 שקלים לשלוש הקפות, בכל שלוש הקפות יעלו שלושה אנשים שיתחלפו כל הקפה כך שמי שרוצה לשבת ליד הטייס יוכל, השניים האחרים יעברו אחורה וישארו עד סיום שלושת ההקפות. הזמן המשוער של שלושת ההקפות בערך 25 דקות.

חשוב להירשם כמה שיותר מוקדם ולציין את ההעדפה שלכם אם לסימולטור או להקפות.

לא חייב שהשתתף בשניהם זו בחירה חופשית.

שאר עידכונים וזמנים יותר מעודכנים יגיעו בהמשך.

להרשמה http://ccc.1asphost.com/hitman757/news.htm

להתראות.

[/b]ההרשמה לסימולטור ניסגרה נישארה רק אפשרות לטיסה

פורסם

אני יגיע

ויכול להיות שאני יצליח להביא סיור לתל נוף (יש לי קצת קשרים שם) אני מנסה ואני יושב להם על הראש כבר כמה חודשים, נקווה לטוב (:

אני כמובן עושה את שניהם!!! :lol:

כל הכבוד לכם על היוזמה והאירגון!!

פורסם

חבר'ה תשימו לב שהכנס ממש בקרוב והרישום יהיה מאוד צפוף ולכן להקדים ולהרשם!

*בעיות ברישום לא ששמעתי אבל בכול זאת לפנות אלי בכול אמצעי שתרצו!

שימו לב שצריך תעודת זהות בהרשמה . ואין מה לדאוג לגבי ת.ז ברשת הכול מאובטח ברישום.

איתי לגבי אירוע וכנס בשדה דוב ...אני ימסור לאנשי האירועים של VFS לבדוק את האפשרות שם גם לפעם הבאה.

אני מדגיש שזה הולך להיות כנס מעניין כמו כנס החטיבה- יהיה כמה הרצאות אך זה לא יהיה העיקר אלא העיקר למי שרוצה לטוס הקפות (במיוחד החניכים)לראות איך זה הולך באמיתי לעומת הסימלטור!

ולטוס קצת מכשירים/הנמכות או משהו בסגנון, בסימלטור מקצועי .(נראה מי מצליח להסתדר.:lol::lol:)

** שימו לב זה לא פלייט סימלטור (!) מהמחשב בבית זה הסימלטור המקצועי לאימון טיסים שנמצא בשימוש בשדה!

דבר אחרון אפשר לבוא בחינם (מי שלא רוצה לטוס או סימלטור) הוא יכול לבוא רק כדי להנות מהכנס ולהפגש עם חברים ללא האטרקציות הנוספות שבתשלום.(לדוגמא הכניסה למגדל הפיקוח)

אז נפגש בקרוב !

פורסם

וואי חבר'ה- צוות VFS שיחקתם אותה ובגדול... נראה לי שזה הולך להיות אחד הארועים המהנים ביותר. ואין מה להגיד גם על המחירים אחלה מחרים.. לפני שראיתי את השעה 8:30 אנשים!! :shock: אתה לא חושבים שזה מוקדם מידי.. אז נכון שאני גר בחור :( (טבריה) ונכון שזה חרא. אבל קצת להיתחשב בשביל להיות איתכם אפילו כן, בדקתי את כל התחבורה הציבורית. והינה לפניכם השעות שיש אוטובוס ורכבת בדקתי את כל הפשרויות ההגיוניות:

אוטובוס (אגד):

אין קו בין חיפה להרצליב

אין קו בן טבריה להרצליה

אוטובוס ראשון מטבריה חיפה 6:00 מגיע ב-7:20

רכבת:

חיפה הרצליה בשעה 6:46 מגיעים ב-8:08

רכבת שנייה אותו נתיב ב-7:46 מגיעים ב-9:08

עכשיו תקחו בחשבון עוד אוטובוס מהרצליה לשדה ועוד דבר... שזה לא הגיוני לקום ב-4:00 לפנות בוקר.. זהו אנשים אני בבעיה.. אם אפשר אולי לאחר את השעה רק שיהיה אפשר להגיע זהו.. בשעה לא יותר. בבקשה תעשו את זה שנוכל להגיע כמו בני אדם ולא בלחץ..

תודה!

פורסם

אולי אני אבוא בלי לטוס ובלי הסימולטור .... [לטוס זו לא בעיה בשבילי ואני עדיין לא מיומן מספיק לסימולטור שכזה].

אז עד איזה שעה זה ? כדי שאבא שלי ידע איך להסיע אותי ...

תודה וסחתיין על היוזמה.

פורסם

יהב שלום

בגלל שאנחנו רוצים להספיק הרבה בארוע ,התחלנו קצת מוקדם אבל, אל תידאג לא נתחיל את ההדרכות עד שכולם יגיעו ,כמובן לא נחכה יותר מדי זמן כדי לא לחרוג מלוח זמנים, אז לא נורא אם תקום מוקדם יהיה לך יום כיף שלא תישכח הרבה זמן :)

להתראות.

פורסם
יהב שלום

בגלל שאנחנו רוצים להספיק הרבה בארוע ,התחלנו קצת מוקדם אבל, אל תידאג לא נתחיל את ההדרכות עד שכולם יגיעו ,כמובן לא נחכה יותר מדי זמן כדי לא לחרוג מלוח זמנים, אז לא נורא אם תקום מוקדם יהיה לך יום כיף שלא תישכח הרבה זמן :)

להתראות.

שלום אילן..

תראה אני מת להגיע ואני אעשה את הכל כדי להגיע כי זה היזדמנות של פעם. אבל זה קצת, אפילו לא קצת, מאוד מוקדם לאנשים כמוני שגרים בחור וגם שדיי תלויים בהורים. אני אעשה את הכל שאני אוכל להגיע למרות שאין לי מושג איך אם יהיה לי איך להגיע לחיפה לרכבת אני צריך לצאת ב-5:35 ואולי לפני מהבית ואתם כבר מתארים לעצמכם מתי צריך להתעורר...

אני כתבתי את זה לצומת לבכם מפה והלאה תעשו מה שאתם חושבים רק.

עוד עם אני מקווה להגיע (ו-90% שאני אגיע) ואני אעשה הכל בשביל זה.

ואילן הכל מקרה אחלה אירוע ! כל הכבוד!

פורסם

כמו שכתוב זה מפגש שפתוח לכול החטיבה !

עכשיו קצת מידע על איך להגיע :

לפנכם תמונה על האיזור בו יש את השדה והסבר קטן-תודה שוב למשה

vfsev.jpg

ממחלף שמריהו לכוון מזרח למי שמעוניין ללכת ברגל זה כ-900 מטר בלבד.

הכניסה היא : ממחלף שמריהו לכוון מזרח אחרי פסי הרכבת הפניה השנייה שמאלה.

יש הצעה שאחרי המפגש נלך לקניון "שבעת הכוכבים" ונפגש שם למעונינים...(יש שם קרטינג מהמקצועים בארץ- רן? בוא תחרות!!!)

פורסם

תודה חברים על ההתנדבות אבל באמת.. אם להרצליה אין איך להגיע אז ברור שלירושלים לא קיימת דרך. כנראה שאני אצטרך בכל זאת לצאת ב-5:45 מהבית בתקווה שאוכל לבנות על ההורים.. אבל סתם מעניין אותי אם יש עוד מישהו קרוב אלי מהצפון שרוצה להגיע (אני לא מדבר על איזור חיפה)

פורסם

לכל אלה שמעונינים להקדים את הפגישה, דעו לכם שהשדה ניסגר לטיסות בשעה 14:00 , ולכן לא יהיה מספיק זמן לבצע גם טיסות, גם הדרכות וגם ביקור במיגדל, המאמץ הוא חד פעמי ולא כדאי לפספס.

דבר נוסף, לכל הבאים, נא להצטייד בתעודות מזהות להצגה בשער הכניסה, לביטחון בלבד, גם תעודות תלמיד/סטודנט למי שיש יכולות לספק.

:wink:

פורסם

הי חברה!!!

תיראו נירשמתי גם לטיסה וגם לסימולטור .

אבל במחשבה שנייה אני רוצה לשנות משהוא אני רוצה לעשות רק דבר אחד אז מה לעשות?

להירשם מחדש?

מחכה לתשובה

פורסם
לכל אלה שמעונינים להקדים את הפגישה, דעו לכם שהשדה ניסגר לטיסות בשעה 14:00 , ולכן לא יהיה מספיק זמן לבצע גם טיסות, גם הדרכות וגם ביקור במיגדל, המאמץ הוא חד פעמי ולא כדאי לפספס.

דבר נוסף, לכל הבאים, נא להצטייד בתעודות מזהות להצגה בשער הכניסה, לביטחון בלבד, גם תעודות תלמיד/סטודנט למי שיש יכולות לספק.

:wink:

השדה לא ניסגר בשעה 14:00 לטיסות הוא ניסגר מ14:00 עד 16:00 להקפות בלבד עדין אפשר להמריא ולנחות שם בימים רגילים נראה לי בימי שישי זה מ14:00 עד לסגירה שלו שזה כשמתחיל להחשיך

פורסם

לכן עד שעה 14:00 צריך לסיים את הקפות! ולכן גם מתחילים מוקדם כול כך.

וכדי שכולם יטוסו ויספיקו להיות גם בסימלטור וגם לטוס.

כנראה שיהיה קבוצות ובזמן שחבר'ה במטוס אז חבר'ה אחרים בסימלטור ועוד אנשים במגדל או במוסך!

שימו לב שמישהו שיגיע גם בשעה 10 בגלל מרחק ונסיעה-לא יפסיד כלום!

יהיה כול הזמן קבוצות בהקפות ובסימלטור וחלק במגדל ובמוסך ככה שאף אחד לא יפסיד כלום .

לגבי בדיוק איך יתנהל היום צריך לדעת קודם את המספר הסופי של הנרשמים.

אז זה יגיע לקראת הסוף תעקבו על העדכונים.

פורסם

גם אין לי תעודת זהות... אני רק בן 15... מה אני עושה...? ויש מישהו מאיזור כפר סבא שרוצה לנסוע איתי באוטובוס? (מישהו יודע איזה קו מגיע?)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...