Yan Frant פורסם יוני 2, 2013 דיווח פורסם יוני 2, 2013 בעקבות נושא שפתחתי עם שאלה בקשר לטיסות VFR, התנדב איתי חריט להרצות בTS של החטיבה על טיסות הVFR ולענות על כל השאלות בנושא. ההרצאה תהיה יום ראשון, 9.06.13 בין השעות 1700-2000 כולם מוזמנים לבוא ! ציטוט להודעה המקורית: בכיף אתחבר ל-TS על מנת להפגש, להסביר ולקשקש על זה קצת בטימספיק.יום ראשון, 9.6.13,שעה 17:00, עד סביבות 20:00. אין לי הרבה משחק מבחינת לו"ז אישי, לצערי, אז מי שיגיע יגיע, ומי שלא - מוזמן להקליט ולעדכן אחרים שזה מעניין אותם. ממליץ כן לעשות מאמץ להגיע, מאחר וזו התראה של שבוע ובאמת אוכל לענות לכם על שאלות (זה תחום שלם ולא דומה לארץ). אם לא - ברור שאפשר לשאול בפורום ותקבלו תשובה. Itamar Shai וגם Chris Bell הגיבו לזה 2
Liav Nefesh פורסם יוני 2, 2013 דיווח פורסם יוני 2, 2013 רעיון מבורך, אשמח אם ניתן יהיה להקליט את ההרצאה לאלו שלא יוכלו להשתתף..
zvi rodes פורסם יוני 7, 2013 דיווח פורסם יוני 7, 2013 האם יש אפשרות להזיז את ההרצאה לשעה נוחה יותר? 19.00 או 20.00 ?
Yan Frant פורסם יוני 7, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2013 האם יש אפשרות להזיז את ההרצאה לשעה נוחה יותר? 19.00 או 20.00 ? אני חושב שלא, איתי אמר שזה הזמן הפנוי היחיד שיש לו להרצות היא תגמר בסביבות 8 ככה שתוכל להצטרף לשעה האחרונה ולשאול שאלות אקליט לך את ההתחלה
Yan Frant פורסם יוני 9, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 9, 2013 רעיון מבורך, אשמח אם ניתן יהיה להקליט את ההרצאה לאלו שלא יוכלו להשתתף.. אשמח לבוא! האם יש אפשרות להזיז את ההרצאה לשעה נוחה יותר? 19.00 או 20.00 ? תזכורת, עוד שעה וחצי
Etai Charit פורסם יוני 9, 2013 דיווח פורסם יוני 9, 2013 יאן, תודה על התזכורות.מי שמגיע להרצאה, בבקשה לפתוח את האתר הבא: http://vfrmap.com/ לחפש את השדה KLAX ולעמוד עליו. כאמור, נפגש ב-TS בשעה 17:00, עוד חצי שעה. אני מקווה להתחיל בשעה הזאת, ולכן בואו ננסה לסיים את כל תהליך ההתחברות בעשר הדקות שלפני כן. מקווה להשאר עד שמונה אך יכול להיות שאילוצים יכריחו אותי להתנתק לפני כן. מי שכן מגיע מוזמן להקליט ולשתף בצורה חופשית. מוזמנים להגיע ולהצטרף בכל שעה, להכין שאלות מראש, להכין שאלות תוך כדי. רק לא להעלב אם הצטרפתם מאוחר ואגיד לכם שכבר דיברנו על התשובה ו/או אענה לכם בסוף. נתראה ומקווה שיהיה פורה לכולם!
Yan Frant פורסם יוני 9, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 9, 2013 תודה רבה לאיתי על ההרצאה! טיסות VFR שונות לחלוטין מטיסות הCVFR בארץ, אפילו יותר מסובכות למישהו שפעם ראשונה רואה את זה לצערנו בגלל שההתראה הייתה קצרה לא השתתפו הרבה אנשים היו גם הרבה קריסות ובעיות בטימספיק, ככה שיהיו חלקים חתוכים בהרצאה ולא יהיה את הסוף שלה עוד מעט אעלה אותה.
Yan Frant פורסם יוני 9, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 9, 2013 http://www.upf.co.il/file/322696894.html הנה ההקלטה מציע לכל מיש שמקשיב לכתוב בקצרה נקודות על כל נושא ולחזור על זה כמה פעמים, ולהסתכל גם במפה על היעדים המדוברים : http://vfrmap.com/ Liav Nefesh הגיבו לזה 1
zvi rodes פורסם יוני 9, 2013 דיווח פורסם יוני 9, 2013 תודה לאיתי על ההרצאה ,TS זה בדיוק המקום להעשרה ולימוד,אני מקווה שיהיו עוד הזדמנויות לשמוע וללמוד,תודה רבה ליאן על ההקלטה.
bar levy פורסם יוני 10, 2013 דיווח פורסם יוני 10, 2013 איתי תודה רבה למרות שלא היה באפשרותי להיות נשמע את ההקלטה, תודה יאן
Moshe Bensal פורסם יוני 11, 2013 דיווח פורסם יוני 11, 2013 גם אני פיספסתי, אז קודם כל תודה ליאן על ההקלטה, וכמובן תודה לאיתי, ולכל העוסקים במלאכה.