Barak Zohar פורסם יוני 4, 2013 דיווח פורסם יוני 4, 2013 לכל מי שמעוניין בכל הסינרים שאי פעם נוצרו לישראל ושוחררו לכלל, תוכלו להוריד אותם מהקישור הבא: https://copy.com/nSriqp67HRlY (ניתן להוריד ללא פתיחת חשבון). ריכזתי לכם את כל הסינרים, עם כל התיקונים האפשריים. כל הסינרים עובדים בצורה מושלמת וללא בעיות (כולל שדה דב ואילת),כולל כל האובייקטים שנוצרו לישראל. פשוט להוריד הכל, להעביר לתיקייה שאתה רוצים ולהוסיף ישירות לסימולטור. אם ישנן בעיות כאלו ואחרות, אשמח לשמוע. בהצלחה, תיהנו... Asaf Katz, liav ezra, elai bachar וגם 13 אחרים הגיבו לזה 16
Barak Zohar פורסם יוני 4, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 4, 2013 הכי למטה בספריית הסינרי זה כמובן ה MESH, מעליו הלאנדקלאס, פוטורילים, coastline, שדות תעופה. liav ezra וגם Lior Avinoam הגיבו לזה 2
Yan Frant פורסם יוני 4, 2013 דיווח פורסם יוני 4, 2013 עבודה טובה, חוסך חיפושים מיותרים ובקשות לסינרים תודה רבה!
Liav Nefesh פורסם יוני 6, 2013 דיווח פורסם יוני 6, 2013 סיים להוריד לי 2 ג'יגה והשרת קרס, תענוג גם אצלי, פעמיים, הפתרון - להוריד קובץ קובץ...
Barak Zohar פורסם יוני 6, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2013 אם יש בעיה עם ההורדה אני יכול להוסיף אתכם כמו בדרופבוקס. פשוט תתקינו את האפליקצייה במחשב, תרשמו כאן את המייל שלכם ותסנכרנו כרגיל.
Yoav Hahamo פורסם יוני 6, 2013 דיווח פורסם יוני 6, 2013 היי ברק. באמת בלתי אפשרי להוריד ככה את הסינרים (בהתחשב שזו שוקל המון/יורד לאט/נתקע ויש המון קבצים) איך אפשר להוריד בדרך חלופית?
Barak Zohar פורסם יוני 6, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2013 תשאירו כאן את המייל שלכם ואני אוסיף אתכם כמו שעושים בדרופבוקס. תתקינו את האפליקציה במחשב ותפתחו חשבון
Barak Zohar פורסם יוני 6, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2013 ברק תודה רבה לך עזר לי מאוד! שקד, הצלחת להוריד הכל או שגם אתה נתקלת בבעיה בהורדה?
Shaked Zuchovichky פורסם יוני 6, 2013 דיווח פורסם יוני 6, 2013 שקד, הצלחת להוריד הכל או שגם אתה נתקלת בבעיה בהורדה? את האמת לא ניסיתי, הורדתי את הכמה שהייתי צריך וזהו
Barak Zohar פורסם יוני 7, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2013 אלעד תודה. תנסה להוריד את מה שאתה צריך דרך הקישור ששמתי. אם יהיו בעיות עם ההורדה אני אוסיף את המייל שלך
zvi rodes פורסם יוני 7, 2013 דיווח פורסם יוני 7, 2013 היי ברק תוסיף בבקשה אותי לעסק rodes.zvi@gmail.com ,תודה רבה.
Barak Zohar פורסם יוני 7, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2013 צבי, תנסה להוריד קודם דרך הקישור ששמתי ואם תהיה בעיה עם ההורדה תעדכן אותי.