עבור לתוכן
Barak Zohar

כל הסינרים של ישראל במקום אחד!

Recommended Posts

פורסם

עידו, אין צורך לעשות מזה עניין. הכוונה פה הייתה לרכז את כל הסינרים למקום אחד בכדי שחברי החטיבה יוכלו להוריד הכל מקישור אחד ולא מכמה קישורים.

כל מה שנעשה כאן הוא לטובת חברי החטיבה בלבד, וכל חבר חטיבה שרוצה להוריד את הסינרים כמו שצריך, שולח לי מייל ואני מאשר אותו.

אם זה כל כך מפריע לך בעין (למרות שאף אחד מצוות ISP לא פנה אלי בבקשה להסיר), אני אעשה זאת, רק תדע שאתה פוגע במשהו שנעשה לטובת החטיבה.

בנוסף, גם אני הכנתי הרבה דברים לחטיבה ופרסמתי לכלל. זו הכוונה אחרי הכל, שלכלל החטיבה יהיה את מה שהכנו ומרוכז במקום אחד.

תחשוב על הנושא קצת לפני שאתה מסיק מסקנות לא נכונות, ואני מקווה שתבין שזה פשוט יותר נוח לכולם ככה.

ברק אשמח אם תשלח לי לאימייל amithanania@gmail.com

פורסם

היי ברק, אשמח אם תוסיף אותי גם.

izikbakshi@gmail.com

בהמשך לבקשה של עידו אני מציע לשים קבצי טקסט עם שמות הסינרים, ובקובץ הטקסט עצמו יהיה קישור לאתר של עידו.

עידו, היום האתר ISP עובד, מה נעשה אם בעוד שנה תחליט לסגור את האתר? לא חבל על כל העבודה שעלולה ללכת לאיבוד?

אני אשמח אם תשקול לשנות את ההגדרה ב README.

פורסם

איציק תודה על התגובה, אוסיף אותך בהקדם. בנוסף אני שוב מזכיר לעידו שהכל נעשה בשביל חברי החטיבה בלבד, גם ככה הסינרים בחינם וצוות ISP אינו מורכב מבן אדם אחד. אף אחד מצוות ISP לא פנה אלי בבקשה מסוג זה. מקווה שתהיה הבנה בנינו. תודה

פורסם

הגודל הכולל הוא בין 8 ל 9 GB

הדבר היחיד שיש לי בתיקייה זה התיקייה israel, והוא כותב "15.9GB used of 15GB"

אני וידאתי שאין לי את זה פעמיים או משהו כזה, אבל זה לא נפתר...

כשאני בודק כמה קבצים, זה רושם 14,144 קבצים. זו הכמות הנכונה?

עריכה:

ריעננתי וזה ירד ל 8GB. מספר קבצים: 7072.

פורסם

עידו, אין צורך לעשות מזה עניין. הכוונה פה הייתה לרכז את כל הסינרים למקום אחד בכדי שחברי החטיבה יוכלו להוריד הכל מקישור אחד ולא מכמה קישורים.

כל מה שנעשה כאן הוא לטובת חברי החטיבה בלבד, וכל חבר חטיבה שרוצה להוריד את הסינרים כמו שצריך, שולח לי מייל ואני מאשר אותו.

אם זה כל כך מפריע לך בעין (למרות שאף אחד מצוות ISP לא פנה אלי בבקשה להסיר), אני אעשה זאת, רק תדע שאתה פוגע במשהו שנעשה לטובת החטיבה.

בנוסף, גם אני הכנתי הרבה דברים לחטיבה ופרסמתי לכלל. זו הכוונה אחרי הכל, שלכלל החטיבה יהיה את מה שהכנו ומרוכז במקום אחד.

תחשוב על הנושא קצת לפני שאתה מסיק מסקנות לא נכונות, ואני מקווה שתבין שזה פשוט יותר נוח לכולם ככה.

תודה  :good:

לא רואה בעיה בזה שתשים קישורים במקום את קבצי ההתקנה, סה"כ האתר נגיש ופשוט וממנו ניתן גם לבקש בקלות תמיכה ואני עוזר בכיף. וכן, לא בושה להגיד שמגיע הקרדיט לאנשים שהשקיעו בעבודה הקשה הזו.

פורסם

היי ברק, אשמח אם תוסיף אותי גם.

izikbakshi@gmail.com

בהמשך לבקשה של עידו אני מציע לשים קבצי טקסט עם שמות הסינרים, ובקובץ הטקסט עצמו יהיה קישור לאתר של עידו.

עידו, היום האתר ISP עובד, מה נעשה אם בעוד שנה תחליט לסגור את האתר? לא חבל על כל העבודה שעלולה ללכת לאיבוד?

אני אשמח אם תשקול לשנות את ההגדרה ב README.

אין תוכניות להוריד את האתר, הוא מאוחסן בחשבון גוגל שלי והעלות של דומיין היא מגוחכת. גם אם משהו יקרה לאתר תמיד אפשר ליצור איתי קשר במייל ולבקש רשות. יש 2 אנשי צוות חטיבה שאני בקשר כמעט יומיומי איתם ורבים נוספים עם מס' הטלפון שלי.

פורסם

עידו, אין לי בעיה לשים קישורים אבל אין בזה כל כך היגיון. הסיבה שפתחתי את החשבון ב COPY היא בשביל שחברי החטיבה יוכלו להסתנכרן עם הסינרים בכל זמן שיש עדכון כלשהו, ואם אשים קישורים לאתר של ISP,

הם יצטרכו להיכנס לשם ולהוריד ולא עשינו בזה כלום....

אני מבקש שתאפשר לסינרים להישאר בתיקיות כפי שהם כרגע בכדי לא להכפיל את העבודה ושלחברי החטיבה יהיה נוח יותר.

אין לי בעיה להכניס קובץ מסודר לכל אחת מהתיקיות עם קרדיט ליוצרים וכו'. אם זה משהו שלדעתך הוא בר ביצוע, אשמח לתשובה.

תודה

פורסם

on one hand i understand Ido's point

on the other i see Baraks good intention to help new comers

i believe the scenery inst distributed as a file collection

rather as a complete scenery which includes ISP work in it

running setups over this may introduce some complication Barak is trying to avoid and save time

!i do think credits should be made

maybe as part of the advertising post

or inside the scenery directory; a text file with credits

does any of the above sound like it may satisfy as a middle ground solution

,Chris

פורסם

איציק מה שעשיתי הוא שפשוט החלפתי את התיקיות של ISP בקבצי ההתקנה שלהם כפי שהם באתר הראשי. בקבצים אלו מצויין כל הקרדיט והזכויות. מעבר לזה כל הסינרים של ISP צוות שלם עבד עליהם ואשמח גם לשמוע את דעתם בנושא.

פורסם

ברק המייל שלי הוא yardenbe@gmail.com אשמח גם לקבל הרשאות.

בכל מקרה, מה דעתך על העלאה לMEGA? שם זה מהיר מאוד וניתן להעלות לדעתי באיזה גודל שרק בא לך

פורסם

ירדן ותומר הוספתי אתכם. ירדן אני בהחלט אבדוק את הצעתך ואני אעדכן בהמשך.

הציעו לי גם להעלות לאתר של mediafire. יש מלא אתרים לשיתוף קבצים אבל לא יודע מי הכי מהר מהם.

פורסם

Mega is the fastest of the two mentioned

mediafire offers more control than Mega does atm; and is the bigger player of the two

i believe mediafire still enforces files size upload limit, but they increased the total storage limit to 50GB

speaking from personal experience , iVFR & GDEM v2 files are hosted with MEGA

i haven't had a single issue with downloads from  MEGA

i think in your case mediafire is better suited

they offer more features and control with slightly slower speeds

פורסם

איציק מה שעשיתי הוא שפשוט החלפתי את התיקיות של ISP בקבצי ההתקנה שלהם כפי שהם באתר הראשי. בקבצים אלו מצויין כל הקרדיט והזכויות. מעבר לזה כל הסינרים של ISP צוות שלם עבד עליהם ואשמח גם לשמוע את דעתם בנושא.

ברק תסיר בבקשה את הקבצים. העלאת קובץ ההתקנה היא הפצה מחדש מבחינתי. כמו שרשמתי אתה יכול לשים קישורים, אם אין בזה הגיון אתה יכול לוותר גם על הקישורים, אין לי עם זה שום בעיה.

"צוות ISP שלם" זה אני ועוזרים נכבדים שעזרו לי כל אחד בפרוייקט אחר בחלקים שונים חלקם גדולים יותר וחלקם פחות. אתה מוזמן לפנות לגבי אילת וק"ש ליוצרים הרלבנטים כדי לשים את הסינרים בחבילה שלך, כל השאר נא להוריד.

פורסם

עידו העקשנות שלך לא מובילה לשום מקום טוב וחבל. זה ממש קטנוני מה שאתה עושה וכך לא מתנהג חבר חטיבה שרוצה לעזור. כמו שרשמתי מקודם, צוות ISP מורכב מכמה אנשים שיש להם חלק לא קטן בהכנת הסינרים. אני מעוניין לשמוע גם את דעתם לפני שאני מסיר את הסינרי של חיפה וראש פינה מכיוון שלהם יש את הזכות להביע דעה בדיוק כמו שלך יש. עד אז אני לא עושה כלום.

פורסם
ברק שלום, לצערי לא ניתן לפנות אליך בערוץ פרטי. ביקשתי יפה מספר פעמים. זו הפעם האחרונה שאני אבקש יפה.  אני לא מעוניין שקבצים שיצרתי יהיו בשום מקום אחר חוץ מבאתר שלי, אני עקשן? אין לי בעיה עם זה, זו זכותי המלאה להיות עקשן.

אין פה "אנשי צוות" אחרים להתייעץ איתם, אם אתה מעוניין להתחיל לפרק את הסינרים השונים לגורמים של מה שאני עשיתי ומה שאחרים עשו ולהשאר עם טרמינל פה וכמה צריפים שם אז לבריאות, פנה לשאר "אנשי הצוות" ובקש מהם את החומר שהם עשו. הרידמי שם ברור מאוד, אישור לא קיבלת, תסיר בבקשה את הקבצים.

פורסם

עידו, אם אתה לא מעוניין שהקבצים שלך יהיו במקום אחר מלבד האתר שלך, תדבר גם עם תומר חיים ששם אותם בדרופבוקס החטיבתי ושיסיר אותם משם. זו פשוט אגואיסטיות והתנהגות מתנשאת מצידך לדבר ככה!

פורסם

בנאדם ישב כמו חמור שעות על גבי שעות לעשות סינרים לכולם בחינם ועוד באים אליו בטענות שהוא אגואיסט. לא יאומן.

לגבי הדרופבוקס החטיבתי, שהקבצים יוסרו גם משם. גם החטיבה לא ביקשה ממני אישור.

פורסם

?i was following these latest development, you will have to excuse me

!i haven't seen the word egotistical mentioned anywhere on this thread

i can accept intelligent reasoning; i'm stubborn just isn't one

im sure as painful this is, Barak will respect your final wishes

your forgetting this is your home, your people your refusing to help

i recall a bible story of another stubborn brother

he was responsible for the second destruction of our temple

your contribution is well known and respected in our community and around the world

i don't understand why a person with such a big heart chooses to be so childish

Israel's scenery is not what it used to be

the instructions posted on ISP do not apply today

the scenery has developed and changed greatly since

i really think you need to reconsider the circumstances

this behavior does not correspond or contribute to your reputation

personally i have tried contacting you several time through ISP and through VATIL

before i edited LLET; to help with black objects, needless to say i got no response back

All this is very upsetting to me

,Chris

פורסם

Chris,

No need to get upset. At the end of the day it's FS scenery we're talking about here, not anyone's destruction or demise.. :)

IMO, while there's no doubt as for Baraks good intentions, one should respect the authors request to publish his project on his website only, be the reasons behind this what may (being a member of a big freeware group myself, I can think of more than a few). 

After all, you yourself have chosen to distribute your own work through this forum alone thus limiting any access to it to anyone who isn't a registered member of these boards.

I'm sure there's a simple way get a simple, easy, comprehensive install of the Israel scenery while respecting Ido's request not to redistribute the files themselves.

//Mike

פורסם

עידו, אם אתה לא מעוניין שהקבצים שלך יהיו במקום אחר מלבד האתר שלך, תדבר גם עם תומר חיים ששם אותם בדרופבוקס החטיבתי ושיסיר אותם משם. זו פשוט אגואיסטיות והתנהגות מתנשאת מצידך לדבר ככה!

הוא דיבר איתי, הסרתי,

ברק, אין מה לעשות, זה אלו החומרים שלו ושל יוצרים נוספים, זה מה שהם רוצים אז נעשה מה שהם רוצים

יש אחרים שמבקשים כסף עבור אותה העבודה

פורסם

תומר אני מבין את דבריך אבל מה שקורה כאן זו קטנוניות לשמה! גם אתה יוצר המון דברים ומשתף את החטיבה ומעולם לא שמעתי אותך מתלונן על כך שמישהו פרסם יצירה שלך שגם ככה נועדה לכלל. גם אני יצרתי דברים בעבר והיום כל החטיבה מכירה אותי ואת העזרה שאני נותן כל יום לחברים כאן. עם כל הכבוד לעידו שיצר חלק מהסינרים ועוד בעזרתם של מספר אנשים, הוא לא חושב כאן על טובת הכלל אלא רק על עצמו, ובחטיבה כמו שלנו שכולם עושים ועוזרים לכולם, דבר קטנוני כזה לא מקובל כאן. הסרתי את שני הסינרים שלו, קרדיט בטוח הוא לא יקבל ממני, ומבחינתי כל מי שירצה את הסינרי של חיפה וראש פינה, שיוריד אותם מהאתר שלו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...