עבור לתוכן
GILG

בירת גרמניה אני בא!***חזרתי***

Recommended Posts

פורסם

אז ככה,אחרי השביתה הגדולה במשק שהעלתה לי את הלחץ הדם ואחרי אין ספור טלפונים עם סוכנת הנסיעות לבירור המשובים הכי טובים לצילום מהכנף אני יוצא לדרך!

ביום ראשון ב6:20 שעון ישראל תמריא טיסת אלעל 351 לשה התעופה ברלין שיינפלד(EDDB/SXF) ואני על הטיסה הזאת,המטוס בטיסה הלוך הוא בואינג 767200 אני מהמר עלEAB... :P בכל מקרה אני הולך להנות מטיסה של 4 שעות ועשר דקות ומה בתוכנית?

ק-ו-ק-פ-י-ט :) !!

אז עזבו אותכם מהטיסה והכל ,העיר הזאת היא מהערים המיוחדות והיפות בערי אירופה,אני אבלה שם שמונה ימים גשומים :? בתקווה שהשמים יהיו בעדי!

כעבור שמונה ימים אני עולה על טיסת אלעל 352 לתל אביב ואני אנחת בRUSH HOUR ב15:25!

אז מה יש לי לאחל לכם לימים הקרובים? קודם כל צום קל לכולם! (גם למי שלא צם וזאת הסיבה שאני כותב את ההודעה לפני תחילת הצום) וכמובן הדובדבן שבקצפת האיוע של IAL! פשוט תהנו ותבלו לכם :wink: למרות שאני לא יהיה אני יהנה מצפייה בתמונות שלכם שאני אחזור!

אז פשוט תבלו לכם בנעימים ולהתראות לביינתים!

brandenburger-tor_01_gross.jpg

פורסם

אז זהו חברים,שעה מקומית 2100 ואני הולך לישון(אני יוצא לשדה ב2:45) :sleeping: לפני הטיסה אז זאת הודעה אחרונה לביינתים,גמר חתימה טובה ולהתראות!

פורסם

hello guys this im in Berlin now and im back on sunday i visited the EAE Cockpit for 2hrs and half include the landing and im having a great time

when ill come back you will see the shots

cheers

Gil_G

פורסם

אז ככה,חזרתי היום בטיסת אלעל 352 מברלין אבל אני אתחיל מהתחלה:

ביום ראשון ה26 בספטמבר הגעתי לנמל התעופה ב3 לפנות בוקר,צק אין בידוק בטחוני הכל רגיל כזה :P

הגענו לטרמינל וישר כמו כולנו התקרבתי לחלון ולמרות שהיה חשוך ראיתי מחזה די נדיר בנתבג,שני מטוסי מאלב 738 מסיעים אחד אחרי השני מהבראבו למסלול26 ואחריהם גם קיי אל אמ וכל החבר`ה האירופאיים האחרים.

ניסתי לצלם דרךהשימשה המיושנת בנתבג את המטוסים אבל כנראה שיש כזה מאין תרבות ישראלית שכל אדם יניח יד על החלון וישמן אותו כמו לא יודע מה,בקיצר לא היה אפשר לצלם!. :?

ואז הגיעה הקריאה:"נוסעי טיסת אלעל 351 לברלין מתבקשים להגיע לשער 35!"הגענו ירדנו הסענו לJ13 שם חיכה לנו מטוס הבואינג 767-27E 4X-EAE שהגיע 5 שעות קודם מבייגין :)

עולים ומטפסים לכבש המטוס מצלמים ומצלמים ונכנסים למטוס יושבים בשורה 33 ליד החלון ומחכים.

דחפנו והסענו דרך הגולייט הקילו דרך הלימה נובמבר מסלול03 לנקודת המתנה מסלול26 משם המראנו וביצענו את הסיד דינה 1 אקו (מחזה מדהים) ישירות מארוס (MAROS) ועולים צפונה לכיוון אנטליה...

שם הגיע החלק היפה :wink: דרך הדייל הראשי שלחתי מכתב לקברניט בו אני מבקש מרשה להכנס לקוקפיט :P וכעבור 5 דקות אני רואה את הדייל הראשי קורא לי ואומר "אתה מוזמן לבוא!!!"

התחלתי ללכת עובר את מחלקת העסקים הריקה של אלעל לכיוון הקוקפיט עוברים את הדלת הראשונה מציגים דרכון ונכנסים פנימה! ואז חטפתי פשוט שוק כי זאת הפעם הראשונה שנכנסתי לתוך קוקפיט בכל חיי וזה פשוט הרגשה שאי אפשר לתאר והלוואי וכל אחד מכם יחווה את החוויה הזאת 8)

ישבתי שם שעתיים וחצי דיברנו על דפיות ססידים סטארים מסלולי טיסה וכו וכו טייסים ממש ממש נחמדים!

ואז הגיעה הפצצה :"אתה מוזמן להשאר לנחיתה" אוז חטפתי שוק טוטאלי :?

קיבלנו וקטורים מהפקחית הקשוחה בסנטר של ברלין היישר לגישה מגדל מורידם גלגלים ראות גרועה ביותר+גשם ונחיתה ביצענו 180 על המסלול(767 זוכרים..?) והסענו לשער 51 של אלעל

בעזרת FOLLOW ME CAR ובעזרת נגמשון קטנטן :twisted:

כך נגמרה החוויה הראשונה שלי ואחר כך שבוע עוד יותר מהנה בעיר המדהימה הזאת ברלין! וחוזרים לתל אביב בטיסת אלעל 352 בבואינג 757-258ER EBV

מה שהולך בSXF זה פשוט דבר מדהים,טרמינל מבודד של אלעל מאחרוי החנייה לתווח קצר ומכונית משטרה מלוות אותך לתוך הבדיקה הבטחונית,שם עוברים בדיקה מדוקדקת גרמנית ועולים לחדרון קטן שבו ממוקמים נוסעי אלעל מבודד משאר העולם כאילו אנחנו מצוערים או משהו :shock: :?

עלינו על הEBV הסענו המראנו מ25L וביצענו TUVAK1X לכיוון מזרח ואז אותה שיטה,מכתב לקברניט כניסה לקוקפיט באיזור רודוס עד כיבוי המנועים כולל גישת RNAV מדהימה למסלול 30 שאנחנו ב"עם הרוח" יחד עם קונטיננטל090 מEWR נחיתה,פינוי מהיר בזולו ומסיעים ללימה 2 אלפא ומאחרוינו הקונטיננטל שהסיע לגולייט!

יורדים מהממטוס אומרים תודה רבה וחוזרים הביתה עייפים אך מרוצים :P8)

מקווה שלא התעייפתם מהקריאה ובקרוב מאוד התמונות

גיל Gil_G

פורסם
אז ככה,חזרתי היום בטיסת אלעל 352 מברלין אבל אני אתחיל מהתחלה:

ביום ראשון ה26 בספטמבר הגעתי לנמל התעופה ב3 לפנות בוקר,צק אין בידוק בטחוני הכל רגיל כזה :P

הגענו לטרמינל וישר כמו כולנו התקרבתי לחלון ולמרות שהיה חשוך ראיתי מחזה די נדיר בנתבג,שני מטוסי מאלב 738 מסיעים אחד אחרי השני מהבראבו למסלול26 ואחריהם גם קיי אל אמ וכל החבר`ה האירופאיים האחרים.

ניסתי לצלם דרךהשימשה המיושנת בנתבג את המטוסים אבל כנראה שיש כזה מאין תרבות ישראלית שכל אדם יניח יד על החלון וישמן אותו כמו לא יודע מה,בקיצר לא היה אפשר לצלם!. :?

ואז הגיעה הקריאה:"נוסעי טיסת אלעל 351 לברלין מתבקשים להגיע לשער 35!"הגענו ירדנו הסענו לJ13 שם חיכה לנו מטוס הבואינג 767-27E 4X-EAE שהגיע 5 שעות קודם מבייגין :)

עולים ומטפסים לכבש המטוס מצלמים ומצלמים ונכנסים למטוס יושבים בשורה 33 ליד החלון ומחכים.

דחפנו והסענו דרך הגולייט הקילו דרך הלימה נובמבר מסלול03 לנקודת המתנה מסלול26 משם המראנו וביצענו את הסיד דינה 1 אקו (מחזה מדהים) ישירות מארוס (MAROS) ועולים צפונה לכיוון אנטליה...

שם הגיע החלק היפה :wink: דרך הדייל הראשי שלחתי מכתב לקברניט בו אני מבקש מרשה להכנס לקוקפיט :P וכעבור 5 דקות אני רואה את הדייל הראשי קורא לי ואומר "אתה מוזמן לבוא!!!"

התחלתי ללכת עובר את מחלקת העסקים הריקה של אלעל לכיוון הקוקפיט עוברים את הדלת הראשונה מציגים דרכון ונכנסים פנימה! ואז חטפתי פשוט שוק כי זאת הפעם הראשונה שנכנסתי לתוך קוקפיט בכל חיי וזה פשוט הרגשה שאי אפשר לתאר והלוואי וכל אחד מכם יחווה את החוויה הזאת 8)

ישבתי שם שעתיים וחצי דיברנו על דפיות ססידים סטארים מסלולי טיסה וכו וכו טייסים ממש ממש נחמדים!

ואז הגיעה הפצצה :"אתה מוזמן להשאר לנחיתה" אוז חטפתי שוק טוטאלי :?

קיבלנו וקטורים מהפקחית הקשוחה בסנטר של ברלין היישר לגישה מגדל מורידם גלגלים ראות גרועה ביותר+גשם ונחיתה ביצענו 180 על המסלול(767 זוכרים..?) והסענו לשער 51 של אלעל

בעזרת FOLLOW ME CAR ובעזרת נגמשון קטנטן :twisted:

כך נגמרה החוויה הראשונה שלי ואחר כך שבוע עוד יותר מהנה בעיר המדהימה הזאת ברלין! וחוזרים לתל אביב בטיסת אלעל 352 בבואינג 757-258ER EBV

מה שהולך בSXF זה פשוט דבר מדהים,טרמינל מבודד של אלעל מאחרוי החנייה לתווח קצר ומכונית משטרה מלוות אותך לתוך הבדיקה הבטחונית,שם עוברים בדיקה מדוקדקת גרמנית ועולים לחדרון קטן שבו ממוקמים נוסעי אלעל מבודד משאר העולם כאילו אנחנו מצוערים או משהו :shock: :?

עלינו על הEBV הסענו המראנו מ25L וביצענו TUVAK1X לכיוון מזרח ואז אותה שיטה,מכתב לקברניט כניסה לקוקפיט באיזור רודוס עד כיבוי המנועים כולל גישת RNAV מדהימה למסלול 30 שאנחנו ב"עם הרוח" יחד עם קונטיננטל090 מEWR נחיתה,פינוי מהיר בזולו ומסיעים ללימה 2 אלפא ומאחרוינו הקונטיננטל שהסיע לגולייט!

יורדים מהממטוס אומרים תודה רבה וחוזרים הביתה עייפים אך מרוצים :P8)

מקווה שלא התעייפתם מהקריאה ובקרוב מאוד התמונות

גיל Gil_G

אתה יכול להגיד לי מה כותבים במכתב כזה? :lol:

איך החוויה לשבת בקוקפיט של 762?

ונהנית?

פורסם

אהלן גבר ברוך שובך אני מקווה שנהינת ועשית כיף בעיקר בקוקפיט שהקוקפיט הוא חוויה לא נורמלית שיצא לי לחוות כמה פעמים בכל מקרה עכשיו כשהגיל עולה זה הולך ונהיה יותר מסובך אני צריך שתעתיק לי את המכתב הזה מילה במילה אני יצטרך אותו עוד 3 חודשים :lol: אולי אני יצליח גם להיכנס לקוקפיט

ושוב ברוך הבא!

אלון

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...