עבור לתוכן
Dvir Shany

Track IR

Recommended Posts

פורסם

בעבר ניסיתי אותו.זה היה קשה ובעייתי וממש שיגע לי את הראיה. אז מסרתי אותו ואני טס תמיד בווירטואל קוקפיט ומזיז את התמונה בקוקפיט לפי המבט שלי וכך זה מצויין.

פורסם

בעבר ניסיתי אותו.זה היה קשה ובעייתי וממש שיגע לי את הראיה. אז מסרתי אותו ואני טס תמיד בווירטואל קוקפיט ומזיז את התמונה בקוקפיט לפי המבט שלי וכך זה מצויין.

בוקי תרשה לי לשאול היכן קונים את זה? מה הזום שאתה משתמש בוירטואל קוקפיט? תודה.

פורסם

אני משתמש בזה כבר 4 שנים ולא יכול לטוס בלי זה!

אחרי שמתרגלים לזה, קשה מאוד לטוס בלי. מעבר לזה, אם אתה טס רק עם מסך אחד ולא שלושה מסכים, אני ממליץ בחום לרכוש את המוצר. חוץ מזה שכמו שטסים במציאות ומזיזים את הראש ימינה ושמאלה, אין סיבה לא לעשות זאת גם בסימולטור. אם אתה מעוניין במוצר יש מישהו מהרצליה שמוכר אותם. אם תרצה אוכל לשלוח לך את הטלפון שלו.

פורסם

אני משתמש בזה כבר 4 שנים ולא יכול לטוס בלי זה!

אחרי שמתרגלים לזה, קשה מאוד לטוס בלי. מעבר לזה, אם אתה טס רק עם מסך אחד ולא שלושה מסכים, אני ממליץ בחום לרכוש את המוצר. חוץ מזה שכמו שטסים במציאות ומזיזים את הראש ימינה ושמאלה, אין סיבה לא לעשות זאת גם בסימולטור. אם אתה מעוניין במוצר יש מישהו מהרצליה שמוכר אותם. אם תרצה אוכל לשלוח לך את הטלפון שלו.

אני בהחלט מעוניין, אם תוכל להביא לי את הטלפון שלו אני אשמח, תודה. אוכל לשאול כמה זה עולה? תודה.

פורסם

אני משתמש "כבד". זה אומנם דורש הסתגלות מסויימת, אבל היא מהירה מאד.

אני ממליץ לרכוש בחול ולהביא לארץ עם אחת מחברות השליחויות BUY2USA או משהו כזה

פורסם

אני משתמש "כבד". זה אומנם דורש הסתגלות מסויימת, אבל היא מהירה מאד.

אני ממליץ לרכוש בחול ולהביא לארץ עם אחת מחברות השליחויות BUY2USA או משהו כזה

לקנות מחול כלומר ebay? מעולם לא עשיתי כזו סוג של קנייה, אשמח למידע או קישור להסבר איך עושים זאת, תודה רבה לעוזרים.
פורסם

האמת שבחודש שעבר רכשתי TRACKIR 5 מהיצרן, סה"כ כולל משלוחים, מע"מ ובירבורים - 1200 ש"ח, בארץ ישנו בחור נחמד מאוד בשם אבנר סבוראי שהוא היבואן הרישמי (שעזר לי בשחרור מהמכס של החבילה שרכשתי דרך היצרן) והוא מוכר את ה trackir + clipro ב1060 ש"ח, הטלפון שלו  052-2570163

הclippro זהו התקן המוצמד לאוזניות ומחובר לUSB ומשדר לTRACK IR את המיקום והזויות של הראש

בשורה התחתונה - מומלץ!

פורסם

הזוי אך נכון, כשהזמתי מnaturalpoint הם שולחים רק דרך UPS שזה בהגדרה נעצר לביקורת (2 הזמנות שונות בהפרש של שבוע). כל הסיפור שם עלה לי עוד 450 ש"ח וזה מה שהקפיץ את המכיר של המוצר מ750 ל1200..

משיחה איתו התבאסתי לשמוע שהוא יותר זול..

פורסם

בוקי תרשה לי לשאול היכן קונים את זה? מה הזום שאתה משתמש בוירטואל קוקפיט? תודה.

אני משתמש בזום 0.40 אל תשכח שזה בקוקפיט של ה744.אבל זה לא משנה כי אם אתה טס בססנה למשל או ב737 אז פשוט תשים את הזום שנוח לך לטוס איתו ולראות את כל המסכים והשעונים ולקראת הנחיתה אתה יכול לשנות לזום 0.30 על מנת שתוכל וראות יותר טוב את המסלול מלפנים.
פורסם

אני משתמש בזום 0.40 אל תשכח שזה בקוקפיט של ה744.אבל זה לא משנה כי אם אתה טס בססנה למשל או ב737 אז פשוט תשים את הזום שנוח לך לטוס איתו ולראות את כל המסכים והשעונים ולקראת הנחיתה אתה יכול לשנות לזום 0.30 על מנת שתוכל וראות יותר טוב את המסלול מלפנים.

בוקי,

זום 0.40 זה מאוד רחוק במיוחד אם אתה משתמש widescreenview=true מטרתי העיקרית בTIR היא שאוכל להשתמש בזום 1.0 כמו שטייס רואה במציאות או במכונית לדוגמא, אתה לא יכול לראות את המכשירים ואת החלון בחוץ באותו הזמן, מה שגורם לסדרה של "scan" כל הזמן בין המכשירים עם הראש*. זום 1.0 היא התמונה שתיראה אם תשב בקוקפיט, יצא לי להיות קוקפיט של גדולים כמה פעמים ולהטיס קטנים אז ככה שאני יכול לאשר את זה שאתה רואה מה שהולך בחוץ בלבד וצריך להוריד את הראש כדי לראות את המכשירים, בדיוק כמו בנהיגה.

דרך אגב:

שימו לב לסירטון הבא: http://www.youtube.com/watch?v=qjbCFNSofpk&feature=youtu.be

פורסם

דביר, קודם כל המספר מפורסם בעמוד הקודם בהודעה של ליאב וזה אותו בן אדם מהרצליה (יש רק אחד כזה בארץ).

דבר שני לגבי הזום, 1.0 זה זום קרוב מידי כאשר אתה משתמש בהגדרת מסך רחב. הזום האמיתי להגדרה זו הוא בין 0.7 ל 0.8 וזה בדוק!

פורסם

דביר, קודם כל המספר מפורסם בעמוד הקודם בהודעה של ליאב וזה אותו בן אדם מהרצליה (יש רק אחד כזה בארץ).

דבר שני לגבי הזום, 1.0 זה זום קרוב מידי כאשר אתה משתמש בהגדרת מסך רחב. הזום האמיתי להגדרה זו הוא בין 0.7 ל 0.8 וזה בדוק!

ברק צודק. תופעה ידועה ב-FSX. רבות דובר בה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...