Matan Shahak פורסם אוגוסט 9, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2013 שלום לכולם, שמי מתן והצטרפתי היום לחטיבה. העיסוק שלי בסימולטורים התחיל כתחביב כבר לפני הרבה שנים (עוד מימי FS5.1).... טסתי עד כה "בגבולות הסימולטור" בלבד. הרעיון של הצטרפות לחטיבה הגיע הודות להיכרות עם אמיר פז, שהציג לי את מהות הטיסה ברשת... לפני כ-3 שנים, התראיינתי לכתבה בנושא סימולטורים בביטאון חיל האוויר (גיליון 196). מסתבר שבכל פעם שהזדמנה לי , כיוונתי את הנושא לתעופה אזרחית. לפני שאני נכנס "לעובי הקורה" , ארצה לשתף אתכם בכך שאני כותב עבודה סמינריונית בתחום למידה אונליין במסגרת לימודי התואר השני שלי. נושא העבודה- טיסה והדרכה ברשת ואטיל מול עולם התעופה האמיתי. כחברי חטיבה, אבקש את עזרתכם במילוי השאלון שהכנתי: https://docs.google.com/forms/d/16DmEI9DaCfkDk56jMTGekUDDZUL8eBRMD7iSR05UUKc/viewform תודה מראש לכל מי שיחליט לענות... אחרי זמן רב שבו שקלתי את הצטרפותי, אני שמח לעשות את הצעד הראשון בחטיבה הישראלית. תודה לכם וסוף שבוע נעים... Yarden Ben-Dor וגם Yuval Segev הגיבו לזה 2
Amir Paz פורסם אוגוסט 9, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2013 טוב לראות אותך כותב פה! מקווה שגם נראה אותך מפקח בקרוב ! מתן עובד ברת״א והוא נכס אדיר לואטיל. בשעה טובה ומוצלחת
Matan Shahak פורסם אוגוסט 10, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2013 טוב לראות אותך כותב פה! מקווה שגם נראה אותך מפקח בקרוב ! מתן עובד ברת״א והוא נכס אדיר לואטיל. בשעה טובה ומוצלחת שלום אמיר, תודה רבה על הפרגון
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 11, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2013 האמת, שגם אני נמצא בעסק מאז FS5.1 ברוך הבא!
Matan Shahak פורסם אוגוסט 13, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 13, 2013 אני רוצה להודות לכל מי שענה , וגם על ההיענות המהירה עד מאוד . אחרי 4 ימים ו- 40 תשובות (מספר עגול) אני אסתפק הפעם בזה. תודה על שרשרת הברכות להצטרפותי. נעדכן אתכם בהמשך לגבי זה . Asaf Katz הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 13, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2013 אהלן, הוספתי גם את התשובות שלי לשאלון, אשמח לקרוא את הדוח סיכום כאשר יהיה מוכן.