Rami Rami פורסם אוגוסט 18, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2013 כשאתה בא לקנות את P3D קיימים 3 רשיונות: רשיון של מפתחים רשיון של סטודנט,למען חוויה חינוכית כפי ש LM קוראים לזה רשיון של טייס במציאות או אחד שתעסוקתו קשורה לתעופה או משהו כזה מבחינת תנאי השימוש,אם אתה לא אחד מ 3 אלה אתה לא אמור להשתמש בסימולטור הזה. כמשתמש רגיל,אתה תקנה את הסטודנט,ואם אתה לא סטודנט תכל'ס אף אחד לא בודק,אבל סתם אם נדבר מבחינת תנאי הרשיון,ככה זה.
Adi Sahar פורסם אוגוסט 18, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2013 לא נעים לומר, אבל אם הם לא ידאגו לרישיון לצרכן הביתי בתמחור הולם, כולם פשוט יורידו לא חוקי וזהו. אחרי הכל, יש עסקים שלא חושבים בצורה נכונה.
Adi Sahar פורסם אוגוסט 20, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 20, 2013 טובים ישר מהקופסא.. לא הייתי צריך להתעסק עם ההגדרות יותר מדי. כנראה שחשוב לעדכן לפני שמתחילים להשתמש.. זה פותר כל מיני חבלי לידה. קראתי איפשהו שהסימולטור הזה מאפשר נתוני גרפיקה גבוהים מדי. כלומר אתה לא יכול לקבל פריימים טובים אם אתה שם הכל על אקסטרים, אז אתה שם על HIGH. AA ו AF עובד טוב.. שמתי לב שהשמים טוחנים פריימים אם מגדירים אותם מעל שמונים אחוז. סה"כ די טוב, אין ממש בעיה. שאסיים לבנות את המחשב שלי, יתווסף לו כרטיס ויהיה לי מערך ככה שזה יהיה אפילו פחות בעייתי.
Jonathan Friedman פורסם אוגוסט 21, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2013 טובים ישר מהקופסא.. לא הייתי צריך להתעסק עם ההגדרות יותר מדי. כנראה שחשוב לעדכן לפני שמתחילים להשתמש.. זה פותר כל מיני חבלי לידה. קראתי איפשהו שהסימולטור הזה מאפשר נתוני גרפיקה גבוהים מדי. כלומר אתה לא יכול לקבל פריימים טובים אם אתה שם הכל על אקסטרים, אז אתה שם על HIGH. AA ו AF עובד טוב.. שמתי לב שהשמים טוחנים פריימים אם מגדירים אותם מעל שמונים אחוז. סה"כ די טוב, אין ממש בעיה. שאסיים לבנות את המחשב שלי, יתווסף לו כרטיס ויהיה לי מערך ככה שזה יהיה אפילו פחות בעייתי. זה סימולטור למחשבים הביתיים של עוד 4 שנים. LR חשבו מאוד רחוק כשייצרו את XP10, אבל זה היה נבון מצידם. אני עם הGTX660 שלי טס על גראפיקה "גבוהה בלבד" כביכול, ואין שום ספק שהגראפיקה בכול-זאת יוצאת מין הכלל. הHDR משפר מאוד את הסימ'. אם אפשר לשים את הHDR FAA4 ומעלה- זה משובח וחובה אפילו. השדרוג הגראפי שזה נותן הוא אדיר. מנוע העננים טוחן את המחשב לחלוטין, ולכן לא מגדירים בו יותר משמונים%, כי זה פשוט טירוף. עשו בשכל מפתחי SkyMAXX pro שבנו מנוע עננות חדש, טוב יותר, איכותי יותר, והרבה יותר חסכוני בפריימים(ובפרט הצלחתם מסתכמת בסעיף האחרון).
Rami Rami פורסם אוגוסט 21, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2013 בזמן האחרון אני די עוקב אחרי ההתפתחות ב XP10,וגם אחרי המטוס הזה: http://www.youtube.com/watch?v=58EAQ7WIgkw המטוס הזה נראה נפלא! לסימולטור הזה חסר קהילה בארץ,כמו שיש פה כמה מפתחים נהדרים שמפתחים לארץ ב FSX,יהיה נפלא אם מתישהו מישהו ייקח את המושכות ל XP10 כי יש לו פוטנציאל מרהיב ואני חושב שברגע שהפוטנציאל הזה יתחיל להיות ממומש עוד הרבה כמוני יעברו לשם.
Jonathan Friedman פורסם אוגוסט 21, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2013 בזמן האחרון אני די עוקב אחרי ההתפתחות ב XP10,וגם אחרי המטוס הזה: http://www.youtube.com/watch?v=58EAQ7WIgkw המטוס הזה נראה נפלא! לסימולטור הזה חסר קהילה בארץ,כמו שיש פה כמה מפתחים נהדרים שמפתחים לארץ ב FSX,יהיה נפלא אם מתישהו מישהו ייקח את המושכות ל XP10 כי יש לו פוטנציאל מרהיב ואני חושב שברגע שהפוטנציאל הזה יתחיל להיות ממומש עוד הרבה כמוני יעברו לשם. אז זהו, שאם המחשב שלי לא היה מתקלקל אתמול, אז הייתי מכריז עוד היום על XPIL-הקהילה הישראלית לXPLANE. אני צריך עוד עזרה מכמה טייסי XP אחרים, ובזה ידון הדיון שאפתח(מי, איך וכמה) בקרוב על בניית הקהילה והרצתה לאוויר. אני מתארך את העלייה לאוויר של הקהילה היישראלית לXP, להלן XPIL, לראש השנה. מדריכים, הורדות, שאלות ותשובות, תמונות ושאר עניינים - הכול יהיה. ובהתאם לבקשה שלי, זה אפילו יהיה בשיתוף עם VATIL. וכן, הIXEG הוא הדבר שכול עולם XP מדבר עליו עכשיו. הם הולכים לבנות מטוס שלא ראה העולם מרמתו מאז PMDG,,אם בכלל. זה הולך להיות המטוס של העשור הנוכחי. כ"כ הרבה מערכות מדומות, כ"כ ממודל, כ"כ מדויק בטקסטורות. שלא לדבר על מודל טיסה מושלם. זה דבר שהולך להוליך את עולם הסימ'. אם יהיו גם את כול האפקטים כמו ב757 ובBAE32 ורכבי שירות, זה ללא ספק יהפוך את העסק למושלם עוד יותר. מערכת הדמיית קרח, אוברהיט לבלמים ולAPU, תצוגת גשם על השמשה ריאליסטית. זה יהיה דבר שלא ראו ולא יראו. דבר מדהים. וזה הכיוון שאליו מכווונים לגרסה 1.5. טירוף! אני עכשיו לומד את כול המערכות של המטוס מהאינטרנט בשביל להתמקצע על המטוס הזה. שווה במיוחד! מהדיון בXPILOT הם פרסמו את זה(תחת הכותרת"עדיין בפיתוח") אחד המגיבים שאל אם גם האורות של החגורות והעישון יפעלו. אחד המפתחים ענה לו בתגובה "למה, חשבת שלא? ויהיו עוד הרבה דברים מגניבים כאלו".
Rami Rami פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 חקרתי עוד כמה דברים בנושא XP10: 1) אני כבר יודע ש XP10 מבוסס על Open Street Map,אבל קראתי שב Default הוא עושה "חצי עבודה". הוא ממקם את כל הכבישים בעולם באופן זהה למציאות,אבל הוא הוא לא ממקם בניינים כמו שצריך ; ניקח לדוגמה את ת"א,הקשר בין מיקום הבניינים ב XP10 לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. ובשביל זה יש את OSM2XP,כלי חינמי שבעזרתו אפשר להמיר נתוני OSM לסימולטור,אבל \פה הוא עושה עבודה מלאה,משמע,לאנדקלאס שלם(!) ב 2 דקות. לא יודע מה אתכם אבל אני ממש מתלהב מזה,חלוקה של כבישים ובניינים בדיוק כמו במציאות! 2) הפעם דווקא חיסרון- ב XP10 אין את הבניינים החשובים של הערים,לדוגמה בנייני עזריאלי ייראו כבניינים רגילים לחלוטין,אבל זה ממש חפיף. אבל לאירופה יש פתרון- באתר שנקרא SimHeaven יש חבילה שנקראת Europe OSM+Autogen ויש עוד תוסף חינמי שנקרא Open Scenery X,הראשון עושה בדיוק מה שאמרתי בסעיף 1,והשני מביא איתו אוטוגן מותאם במיוחד לאירופה. יש גלריה לכך באתר שלהם אבל בתמונות הם משלבים גם פוטורילים ככה שהקרקע לא כ"כ חדה,אז דמיינו אותה עם קרקע הרבה יותר חדה 3)עוד חסרון- וזה בעיקר במקומות מחוץ לארה"ב ואירופה,שמה טקסטורות הקרקע אומנם נראות טוב,אבל לא דומות לאלו שבמציאות. בשביל זה אמנם יש פוטורילים אבל באופן אישי אני לא חובב פוטורילים ואני אוהב טקסטורות כמה שיותר חדות. יהיה נחמד אם ימצאו לזה פתרון. 4) במהלך כמה שיטוטים לחפש כמה חברות שיוצרות סינרים ל XP10,חוץ מ Aerosoft (אני לא אוהב את העניין של להמיר סינרי מ FSX ל XP10,אני אוהב תוסף "טהור" מה שנקרא) מצאתי את אלה: https://www.facebook.com/aerobridgestudios ואת http://www.truscenery.com/ תעיינו קצת בסינרים שלהם,השני לא נופל בכלל מ ORBX. מיום ליום הסימולטור הזה מראה כמה פוטנציאל יש לו,אך אני אישית עדיין אחכה כמה חודשים לפני מעבר לסימולטור הזה. אבל צריך לקחת בחשבון שהסימולטור הזה עם כל הנ"ל דורש כרטיס מסך HIGH END עם זיכרון של לא פחות מ 1.5GB.
Barak Zohar פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 אם ב XP עסקינן, אז יכול להיות שחלקכם ראו את הסרטון הזה ואולי לא. מה שבטוח, ככה XP צריך להיראות תמיד ובכלל ככה כל סימולטור צריך להיראות!
Chris Bell פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 clip is nice, but really all you see there is high res photoreal imagery Rami @ if you feel that strongly about XP10 maybe ask our admins nicely; they might be able to help accommodate i don't think you need to open a new site just for that, a sub category should do it
Barak Zohar פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 כריס בסרטון יש גם המון מבנים ועצים שנראים הרבה יותר טוב מב FSX. זה לא רק פוטוריל איכותי, גם האובייקטים נראים הרבה יותר טוב ממה שאנו רגילים.
Chris Bell פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 i prob who'd have noticed (?if the author didn't cheep out on resolution, no HD for HD scenery (is it just me ?is this default XP10
amir friedland פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 לדעתי , אם לFSX הייתה יכולת לטעון צפיפות אובייקטים גבוה מאוד , ובנוסף לזה פרופורציה מתאימה לקרקע זה היה משפר מאוד.וכמובן כמובן והכי חשוב - שהמרחק טעינה הרבה יותר רחוק.. אז היינו רואים סימולטור הרבה יותר יפה.
Rami Rami פורסם אוגוסט 23, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2013 כדי להמחיש: * קרדיט ל אתר SIMHEAVEN על התמונה פה יש שימוש ב 2 דברים: - Photoreal של ברלין - Europe Osm עם אוטוגן אירופאי מותאם (את האוטוגן המותאם צריך ליצור לבד, אחרת יופיע האוטוגן Default) תתעלמו מטקסטורות הקרקע כי מדובר פה בפוטוריל איכותי למדי,אבל תתרכזו בעיקר באופן בו הבניינים והכבישים מסודרים ובצפיפות שלהם,ואת זה אפשר לעשות עם הורדת נתוני OSM והמרת ל XP10 באמצעות הכלי OSM2XP (עניין של 2 דקות לכל היותר),הפוטוריל בא בסך הכל לשינוי טקסטורות הקרקע הדיפלוטיות.
Nir Levi פורסם אוגוסט 23, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2013 אני שואל את עצמי מה ההפרש בFPS בין הסימולטורים.
Adi Sahar פורסם אוגוסט 23, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2013 ההפרש לא גדול כמו שאתה חושב, אבל בשביל להוציא מ FSX את המקסימום אתה חייב לעשות אוברקלוק. ב XP אתה לא חייב, למרות שלדעתי גם הוא יכול ליהנות מזה טיפה. אני רואה שיצרתי פה אשכול עם הרבה עניין. NICE!
Barak Zohar פורסם אוגוסט 23, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2013 עדי האשכולות על XP כבר נפתחו בעבר ולצערי לא ממש הגיעו רחוק. המצב כרגע הוא שאין יותר מידי תקוות לפתח לגבי הסימולטורים עד שלא יצא משהו שיפתיע את כולנו. בשורה התחתונה רק הזמן יגיד... amir friedland הגיבו לזה 1
Chris Bell פורסם אוגוסט 23, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2013 ...w wh wha what was that again i didn't quite hear you well, could you repeat that please how dare you diss FSX like that $$punk a
Rami Rami פורסם אוגוסט 23, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2013 כריס העבודה שלך מדהימה ואין ספק בכך. אבל העניין הוא שב XP10 הדברים הרבה יותר פשוטים,סך הכל תוכנה שממירה נתוני OSM לקבצים שאפשר להכניס לסימולטור (ההמרה עצמה לוקחת כמה דקות בהתאם לכמות הנתונים),והרי לך התוצאה למעלה. הדבר היחידי שצריך לעשות זה לקבוע FACADE במיוחד לאזור בתוכנה עצמה (בכדי להגיע למקסימום ריאליסטיות). אבל מה שלא התשנה זה הבניינים החשובים,שמה צריך לעשות מודל ולמקם אותו,אותו תהליך כמו ב FSX. בנוגע לFPS- הסימולטור הזה צריך כרטיס מסך HIGH END בכדי להריץ אותו על הגדרות מאוד גבוהות,כי העיקר פה הוא הכרטיס מסך ולא המעבד כמו FSX (ככה שגם OC לא יביא הרבה תועלת ביחס לטרחה שבו). ובכל זאת,ה FPS ב XP10 יותר גבוה לפי ביקורות וסרטונים. Chris Bell הגיבו לזה 1
Chris Bell פורסם אוגוסט 23, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2013 TYVM Rami lets not forget that XP10 is in dev and constantly being reinvented with trends where's FSX has been left as is; few years ago OSM data only give you a building footprint (you have to fit the buildings individually (big or small and that goes for both FSX and XP10 it comes down to dev work thats all btw check out FPS top left corner !Q6600 CPU, GF9400 512mb GPU, 4GB ram (only 3GB in use), WinXP-SP3, no page file
Rami Rami פורסם אוגוסט 23, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2013 כבר אמרתי שכן יש עבודה בכל אשר להתאמת הבניינים. נכון ש XP10 עוד בפיתוח,זאת הסיבה שאני גם לא ממהר לעבור אליו,אני מחכה שדברים פחות או יותר יתייצבו. כמו שברק אמר,בשורה התחתונה רק הזמן יגיד
David Rosenfeld פורסם אוגוסט 24, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2013 הקדמתי את המאוחר? אולי ! באירוסופט יש כרגע מבצע הוזלה של 25% רכשתי מתוך כוונה בעתיד לבדוק התאמה של כל העבודות שלי ויש די הרבה כאלה מה גם שעוד פחות משנה וחצי (אלא עם איזה שר ישנה פרמטרים) אני בפנסיה כן כן הגעתי לגיל שאפשר להתחיל כך שתהיה תעסוקה Full job time
Mta Ram פורסם אוגוסט 30, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2013 שלום, אני חדש פה בפורום ובכלל בואטסים,אבל כן יש לי ידע בנושא. אני משתמש כיום ב XPLANE 10 ובימים אלו עובד על חבילת OSM לארץ בתקווה שזה יגרום לפיתוח קהילה גדולה יותר בארץ. בקרוב אני אתחיל להראות כל מיני תמונות בתקווה שתאהבו
Jonathan Friedman פורסם אוגוסט 30, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2013 שלום, אני חדש פה בפורום ובכלל בואטסים,אבל כן יש לי ידע בנושא. אני משתמש כיום ב XPLANE 10 ובימים אלו עובד על חבילת OSM לארץ בתקווה שזה יגרום לפיתוח קהילה גדולה יותר בארץ. בקרוב אני אתחיל להראות כל מיני תמונות בתקווה שתאהבו טוב מאוד. אני עובד על האתר עכשיו, אז אשמח אם תשלח לי כשתסיים את כול העסק ואוכל להעלות את הקובץ לאתר. לצערי, המחשב שלי מדליק את עצמו רק כשבא לו. שזה פעם ב16 שעות בערך, אז אני קצת תקוע בינתיים.