Tal Elmishali פורסם ספטמבר 18, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2013 היי חג שמח לכולם וערב טוב, אני יודע שבטח יענו לי ויגידו חיפוש בפורום היה עוזר לך אבל...חיפוש בפורום לא הביא לתוצאות וגם פנייה למספר אנשים בפרטי לא הביא תוצאות וגם אותם אנשים היו שמחים לקבל צ'ק ליסט של אל על ל-737. אז אם למישהו יש צ'ק ליסט של אל על או משהו שקרוב למציאות למטוס ה-737 ויוכל לחלוק איתנו יהיה מעולה תודה רבה וחג שמח לכולם. Israel Rotaru הגיבו לזה 1
Yogev Abergel פורסם ספטמבר 18, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2013 תריץ חיפוש באינטרנט. מה ההבדל בין צ'קליסט של אל על לבין חברות אחרות?
Tal Elmishali פורסם ספטמבר 18, 2013 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2013 היה עדיף שלא תגיב בכלל אם ביקשתי כנראה שיש סיבה ואני מאמין שאתה מבין אותה שזה להתקרב למציאות כמה שאפשר אם אלייך זה לא מדבר יכלת לא להגיב תודה Noy Farhi הגיבו לזה 1
Almog Atar פורסם ספטמבר 18, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2013 חברים מבקש להירגע ולשמור על תרבות דיון מכובדת !! חג שמח
Yogev Abergel פורסם ספטמבר 18, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2013 היה עדיף שלא תגיב בכלל אם ביקשתי כנראה שיש סיבה ואני מאמין שאתה מבין אותה שזה להתקרב למציאות כמה שאפשר אם אלייך זה לא מדבר יכלת לא להגיב תודה לזה לא ציפיתי! שאלתי בשיא הרצינות, לא מבין מאיפה אתה תוקף אותי ככה... אלמוג, להירגע? מי התעצבן? חח
Israel Rotaru פורסם ספטמבר 18, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2013 שלום לכולם, גם אני מצטרף לבקשה, בזמנו בקורס הזרמת טיסה הראשון שאלעד זיירמן העביר הוא שלח למשתתפים קובץ PDF שבו יש את הצ׳קליסט של אל-על ל- NGX שהוא יצר וזה הכי קרוב שיש למציאות. אם לאנשים יש את הקובץ הזה אז אשמח שמישהו ישתף אותו כאן, כמובן באישורו של אלעד זיירמן. בברכת חג שמח לכולם ותודה לעוזרים.
Tal Elmishali פורסם ספטמבר 18, 2013 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2013 מצטער על התגובה פשוט הרגשתי ממך סוג של התנשאות כזאת כאילו למה צריך של אל על ממלא זה לא אמיתי או משהו כזה..באמת שלא היה בכוונה רעה
Lee Orly פורסם ספטמבר 19, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2013 זה הצ'קליסט שאני משתמש בו, זה אותו דבר כמו שמשתמשים במציאות בכמעט כל החברות, באלעל זה ככה רק עם שינויים קלים, http://library.avsim.net/download.php?DLID=166232 אתה יכול לנסות לעקוב אחרי חלק מהצ'קליסטים של אלעל בסרטון הזה: https://www.youtube.com/watch?v=D4FbChkBr4k חג שמח !
Yogev Abergel פורסם ספטמבר 19, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2013 מצטער על התגובה פשוט הרגשתי ממך סוג של התנשאות כזאת כאילו למה צריך של אל על ממלא זה לא אמיתי או משהו כזה..באמת שלא היה בכוונה רעה חלילה! כמוני-כמוך, אני גם רוצה לעשות את הסימולטור בדרך הכי אמיתית שיש. אני אישית מריץ צ'קליסט כללי של ה-738, ובאמת לא ידעתי שאל על עושים אחרת... אני מכיר טייס באל-על, אני אנסה לשאול אותו...
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 19, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2013 רק מי שהיה בקורס שלי מקבל את הצ'ק ליסט מבחינתי אין אישור להפצה ברשת מצידי תעבירו בינכם , בכל מקרה זה לא בדיוק צ'ק ליסט אלעלי אם אני זוכר טוב הוא עבר הנדסה גנטית שלי :-)
Ran Finkels פורסם ספטמבר 19, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2013 בספרות שמגיעה עם ה NGX אין Checklist ? amir friedland הגיבו לזה 1
Yan Frant פורסם ספטמבר 19, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2013 רק מי שהיה בקורס שלי מקבל את הצ'ק ליסט מבחינתי אין אישור להפצה ברשת מצידי תעבירו בינכם , בכל מקרה זה לא בדיוק צ'ק ליסט אלעלי אם אני זוכר טוב הוא עבר הנדסה גנטית שלי :-) אני הייתי רשום בקורס שלך, ובאתי רק למפגש אחד מתוך 3 (הודעתי שאני לא אשתתף במפגשים הבאים כשאמרת את התאריכים) אני עדיין זכאי לקבל את הצקליסט?
Israel Rotaru פורסם ספטמבר 19, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2013 אלעד, אני הייתי בקורס וקיבלתי את הצ'קליסט שיצרת, אך לפני כחודש לצערי נמחק לי כל המחשב וגם הצ'קליסט, יש אפשרות שתוכל לשלוח לי אותו בבקשה?
Israel Rotaru פורסם ספטמבר 19, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2013 חברים יקרים, ניסיתי לפנות לאלעד זיירמן אך לצערי ללא הצלחה, אם למישהו יש את אותו הצ'קליסט שאלעד פרסם בקורס הזרמת הטיסה, אודה לו מאוד אם יפנה אליי בפרטי, תודה רבה
Yan Frant פורסם ספטמבר 19, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2013 מצטרף לבקשה של ישראל כל עוד אלעד אמר שזה בסדר שנעביר את הצ'קליסט בינינו
Nir Gonen פורסם ספטמבר 20, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2013 צ'קליסט לא תמיד מכסה את כל הפעולות הנדרשות. מה שבאמת צריך להכנה אמיתית של הקוקפיט לטיסה זה ההליכים המפורטים שנמצאים בFCOM1. לא בדקתי בNGX מה ההליכים שמופיעים בספרות שבאה מהמטוס כי אם אני טס בסימולטור אני משתמש בנהלים של החברה שלי אבל שם אמורים להיות כתובים ההליכים צעד אחר צעד, הצ'קליסט רק נועד לכסות את הפריטים הקריטיים מכל ההליך המפורט ב FCOM Elad Zeierman וגם Ran Finkels הגיבו לזה 2