עבור לתוכן
Tal Elmishali

צ'ק ליסט NGX 737

Recommended Posts

פורסם

היי חג שמח לכולם וערב טוב,

אני יודע שבטח יענו לי ויגידו חיפוש בפורום היה עוזר לך אבל...חיפוש בפורום לא הביא לתוצאות וגם פנייה למספר אנשים בפרטי לא הביא תוצאות וגם אותם אנשים היו שמחים לקבל צ'ק ליסט של אל על ל-737.

אז אם למישהו יש צ'ק ליסט של אל על או משהו שקרוב למציאות למטוס ה-737 ויוכל לחלוק איתנו יהיה מעולה

תודה רבה וחג שמח לכולם.

פורסם

היה עדיף שלא תגיב בכלל אם ביקשתי כנראה שיש סיבה ואני מאמין שאתה מבין אותה שזה להתקרב למציאות כמה שאפשר אם אלייך זה לא מדבר יכלת לא להגיב תודה

פורסם

היה עדיף שלא תגיב בכלל אם ביקשתי כנראה שיש סיבה ואני מאמין שאתה מבין אותה שזה להתקרב למציאות כמה שאפשר אם אלייך זה לא מדבר יכלת לא להגיב תודה

לזה לא ציפיתי!

שאלתי בשיא הרצינות, לא מבין מאיפה אתה תוקף אותי ככה...

אלמוג, להירגע? מי התעצבן? חח

פורסם

שלום לכולם,

גם אני מצטרף לבקשה, בזמנו בקורס הזרמת טיסה הראשון שאלעד זיירמן העביר הוא שלח למשתתפים קובץ PDF שבו יש את הצ׳קליסט של אל-על ל- NGX שהוא יצר וזה הכי קרוב שיש למציאות.

אם לאנשים יש את הקובץ הזה אז אשמח שמישהו ישתף אותו כאן, כמובן באישורו של אלעד זיירמן.

בברכת חג שמח לכולם ותודה לעוזרים. :)

פורסם

זה הצ'קליסט שאני משתמש בו, זה אותו דבר כמו שמשתמשים במציאות בכמעט כל החברות, באלעל זה ככה רק עם שינויים קלים, 

http://library.avsim.net/download.php?DLID=166232

אתה יכול לנסות לעקוב אחרי חלק מהצ'קליסטים של אלעל בסרטון הזה: 

https://www.youtube.com/watch?v=D4FbChkBr4k

חג שמח !

פורסם

מצטער על התגובה פשוט הרגשתי ממך סוג של התנשאות כזאת כאילו למה צריך של אל על ממלא זה לא אמיתי או משהו כזה..באמת שלא היה בכוונה רעה

חלילה!

כמוני-כמוך, אני גם רוצה לעשות את הסימולטור בדרך הכי אמיתית שיש.

אני אישית מריץ צ'קליסט כללי של ה-738, ובאמת לא ידעתי שאל על עושים אחרת...

אני מכיר טייס באל-על, אני אנסה לשאול אותו...

פורסם

רק מי שהיה בקורס שלי מקבל את הצ'ק ליסט מבחינתי אין אישור להפצה ברשת מצידי תעבירו בינכם , בכל מקרה זה לא בדיוק צ'ק ליסט אלעלי אם אני זוכר טוב הוא עבר  הנדסה גנטית שלי :-)

פורסם

רק מי שהיה בקורס שלי מקבל את הצ'ק ליסט מבחינתי אין אישור להפצה ברשת מצידי תעבירו בינכם , בכל מקרה זה לא בדיוק צ'ק ליסט אלעלי אם אני זוכר טוב הוא עבר  הנדסה גנטית שלי :-)

אני הייתי רשום בקורס שלך, ובאתי רק למפגש אחד מתוך 3 (הודעתי שאני לא אשתתף במפגשים הבאים כשאמרת את התאריכים) 

אני עדיין זכאי לקבל את הצקליסט?  :D  :unknw:

פורסם

חברים יקרים,

ניסיתי לפנות לאלעד זיירמן אך לצערי ללא הצלחה, אם למישהו יש את אותו הצ'קליסט שאלעד פרסם בקורס הזרמת הטיסה, אודה לו מאוד אם יפנה אליי בפרטי, תודה רבה  :)

פורסם

צ'קליסט לא תמיד מכסה את כל הפעולות הנדרשות. מה שבאמת צריך להכנה אמיתית של הקוקפיט לטיסה זה ההליכים המפורטים שנמצאים בFCOM1.

לא בדקתי בNGX מה ההליכים שמופיעים בספרות שבאה מהמטוס כי אם אני טס בסימולטור אני משתמש בנהלים של החברה שלי אבל שם אמורים להיות כתובים ההליכים צעד אחר צעד,

הצ'קליסט רק נועד לכסות את הפריטים הקריטיים מכל ההליך המפורט ב FCOM

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...