Adi Sahar פורסם ספטמבר 21, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2013 כל הפרטים כאן: http://stevesfsxanalysis.wordpress.com/2013/09/20/dx10-situation-check/ מומלץ לקרוא את כל ההסבר ^^. אח"כ לקרוא פה: http://forum.avsim.net/topic/421399-dx10-fixer-released/
E.Z פורסם ספטמבר 21, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2013 תגובות מאוד מעורבות ביחס למחיר, ולמה שזה עושה- תמיכה מאוד מוגבלת כרגע בסינרים כמו שזה נראה מהפכה זה לא
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 21, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2013 אני חושש לרכוש את זה, מאחר ואני לא יודע אם זה באמת יסדר לי את הסינרים שלי בלילה. מה שגם לא הצלחתי להבין, האם זה משנה משהו בקמצים של הסינרים או רק בזיכרון או בשיידרים הכללי.
Adi Sahar פורסם ספטמבר 21, 2013 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 21, 2013 אני חושב שזה מהפכה ואחת שכדאי לעקוב אחריה עד ש P3D 2 יוצא. נכון שכל אחד עושה שימוש אחר בסימולטור ולכן התיקון לא אידיאלי לכולם, אבל זאת כן נקודת מפנה כי ממנה יכול להווצר לחץ חדש על מפתחים ליצור תוכן תומך DX10 ולתקן סינרי קיימים שלא עובדים מושלם למרות התיקון. לגבי המחיר.. אנשים אמרו לסטיב שהם ישלמו כזה מחיר אז הוא דורש כזה מחיר.. אני מניח שאפשר לקרוא לזה "היצע וביקוש". הוא לוקח גם בחשבון את התיקונים החינמים שהוא עשה, למרות שלא נראה לי שהוא תכנן שיום אחד ייצא לו מזה מוצר בתשלום. הוא רשם מדריך די מפורט שפונה גם למפתחים כדי שאלה יבינו איך להתאים את התוספים שלהם לתיקון החדש. באופן עקרוני, רוב הסינריז שלא תומכים DX10, יכולים לתמוך באמצעות תיקונים לא מקיפים. זה היופי שבתיקון של סטיב, שזה הקטין משמעותית את היקף העבודה שמפתח צריך לעשות כדי להתאים את הסינרי שלו ל DX10. השלב בטה תכלס מתחיל עכשיו.. אני אישית עוד לא קניתי את העדכון הזה, אני רוצה לראות אם זה באמת ידרבן את המפתחים להוציא תיקונים ל DX10, עכשיו שזה נעשה יותר קל. תראה בבלוג של סטיב, יש שם רשימה די גדולה של סינריז שעובדים עם זה. לדעתי כבר בימים הקרובים הרשימה תלך ותגדל. תסתכלו על הרשימה ותחליטו אם זה רלוונטי עבורכם או לא. אני מאמין ששדות כמו FLYTAMPA, שלא עובדים בצורה מושלמת, אולי יזכו לתיקון זריז בזמן הקרוב. אם לא, פליי טמפה פשוט תתחיל לאבד לקוחות לטובת חברות אחרות. יואל, לשאלתך, זה לא נוגע בקבצי סינרי בשום אופן. זה רק מסדר קבצי שיידר שקשורים ל DX9. זה לא אמור לשנות שום דבר בקבצי שיידר של DX9. אם תסתכל בתיקיה של FSX, תראה גם שיש הפרדה מוחלטת בין השניים.