hagay פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 היי שלום לכולם, היום קיבלתי הודעה פרטית מעידו שהוא מצא טעות בתמונות שעשיתי לנקודות ציון במפת הCVFR דרום, לפני הכל אני רוצה להודות לו מאוד על כך שהאיר את עיני לעיניין. ועכשיו לעצם הבעיה, כנראה שהיה לי בלבול של תמונות ויצא שנקודות של טללים ושדה בוקר לא נכונות, לכן שמתי כאן רק זמנית שתי תמונות שכל אחד יחליף אותם עצמאית. טללים שדה בוקר ועכשיו נסביר איך להחליף אותם, יש לשמור את שתי התמונות ישירות אל תיקיית C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Aircraft\screenshots\south מיותר לציין שיש לאשר את ההחלפה. כמו כן אשמח מאוד אם יש עוד הערות כל שהם. בברכת חג שמח.
hagay פורסם אוקטובר 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אני מקפיץ את ההודעה הזו כיוון שראיתי שהרבה אנשים משתמשים בסקרינשוטס שעשיתי לצפון הארץ, ובעצם לא יודעים שעשיתי כבר לכל הארץ, מה שמורידים מהאתר שלנו בלינק הבא כולל את כל הארץ, רק שימו לב שיש כאן תיקון קטן. הנה הלינק http://www.vatil.org/vatil/download_fil ... =cvfr_n_il אומנם בלינק זה מופיע עם האות n אבל זה לכל הארץ.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 חגי אפרופו הנ"צ נראה לי שיש בעיה עם סירא, תנסה לטוס אליה אם הסינרי של האירוע הנק' לא נראית כמו בתמונה
kfir פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אחי יש עוד בגים בסקרינשוט צפון (יכול ליהיות גם דרום) לא כל התמונות עובדות כשאני נכנס לדברה (מרחוק) אז אני מקבל הודעת שגיעה שהדף לא יכול להיפתח אז תיבדוק את זה אחי
hagay פורסם אוקטובר 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אחי יש עוד בגים בסקרינשוט צפון (יכול ליהיות גם דרום) לא כל התמונות עובדותכשאני נכנס לדברה (מרחוק) אז אני מקבל הודעת שגיעה שהדף לא יכול להיפתח אז תיבדוק את זה אחי אצלי ואצל עוד הרבה אחרים זה עובד מצוין, מה שיכול להיות שאחד או כמה מקבצי הHTM נדפק, פשוט בכל קובץ כזה יש הרבה מילים, ואם משהו הכי קטן משתבש, כמו נוסף רוח בין אותיות, אז התמונה לא עולה, תנסה להוריד שוב מהאתר.
kfir פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 אחי יש עוד בגים בסקרינשוט צפון (יכול ליהיות גם דרום) לא כל התמונות עובדותכשאני נכנס לדברה (מרחוק) אז אני מקבל הודעת שגיעה שהדף לא יכול להיפתח אז תיבדוק את זה אחי אצלי ואצל עוד הרבה אחרים זה עובד מצוין, מה שיכול להיות שאחד או כמה מקבצי הHTM נדפק, פשוט בכל קובץ כזה יש הרבה מילים, ואם משהו הכי קטן משתבש, כמו נוסף רוח בין אותיות, אז התמונה לא עולה, תנסה להוריד שוב מהאתר. אחי אני הורדתי מהאתר את הקובץ ועדיין יש לי את אותה בעיה. ואני מתמצא בשפת HTML אז אבדוק מה קורא ויודיע לך אם או כשה אני אמצא משהו שצריך לתקן
hagay פורסם אוקטובר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 אחי יש עוד בגים בסקרינשוט צפון (יכול ליהיות גם דרום) לא כל התמונות עובדותכשאני נכנס לדברה (מרחוק) אז אני מקבל הודעת שגיעה שהדף לא יכול להיפתח אז תיבדוק את זה אחי אצלי ואצל עוד הרבה אחרים זה עובד מצוין, מה שיכול להיות שאחד או כמה מקבצי הHTM נדפק, פשוט בכל קובץ כזה יש הרבה מילים, ואם משהו הכי קטן משתבש, כמו נוסף רוח בין אותיות, אז התמונה לא עולה, תנסה להוריד שוב מהאתר. אחי אני הורדתי מהאתר את הקובץ ועדיין יש לי את אותה בעיה. ואני מתמצא בשפת HTML אז אבדוק מה קורא ויודיע לך אם או כשה אני אמצא משהו שצריך לתקן סבבה , תודה.
kfir פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 מצאתי מה הבעיה ואם למי שיש את אותה הבעיה יכול לעשות את הדבר הבא: תורידו את הקובץ הזה ושימו אותו ב- cvfr_fix_il\screenshots\north ותאשרו את ההקיפה. http://planet.nana.co.il/kfir_z/חתימות/north.rar עכשיו כנסו לתיקיה cvfr_fix_il\screenshots\north ובכל קיבצי הHTML (דפי האינטרנט שנימצאים שם) שמתחילים בקו תחתון אז תילחצו לחצן ימיני בעכבר ואחר כך שנה שם ותורידו את הקו התחתון לכל המילים שמופיעות בתיקיה הזאת וזהו. אם יש שאלות תשאלו [/code]
Itai Ganor פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 חגי יש לי שאלה, יש כל מני צובעי קרקע טקסטורות ויש לי אחת מהן האם היא יכולה להשפיע על מציאת הנקודות בדרום? או בצפון
hagay פורסם אוקטובר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 חגי יש לי שאלה, יש כל מני צובעי קרקע טקסטורות ויש לי אחת מהן האם היא יכולה להשפיע על מציאת הנקודות בדרום? או בצפון מצטער לא הבנתי את השאלה, צובעי קרקע טקסטורות? אני צילמתי תמונות, אם תוסיף סנרי שישנה את פני השטח אז תהיה לך בעיה לזהות. עכשיו כנסו לתיקיה cvfr_fix_il\screenshots\north ובכל קיבצי הHTML (דפי האינטרנט שנימצאים שם) שמתחילים בקו תחתון אז תילחצו לחצן ימיני בעכבר ואחר כך שנה שם ותורידו את הקו התחתון לכל המילים שמופיעות בתיקיה הזאת וזהו. אם יש שאלות תשאלו [/code] אני לא בטוח מה הכוונה שלך, בזה שמשנים את השם של הקבצים אז הנתיב שבתוך קובץ הnorth לא יגיע למקום הנכון, אלה אם ערכת את כל קובץ ה north, בכל אופן אם זה יפתור לכל מי שיש לו את הבעיה, אז סבבה כל הכבוד. =D>
רפאל פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 חגי, אפשר הסבר מה זה בכלל ? למה זה עוזר ונותן ? תודה רבה,
hagay פורסם אוקטובר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 חגי,אפשר הסבר מה זה בכלל ? למה זה עוזר ונותן ? תודה רבה, את התמונות האלו אפשר לראות תוך כדי טיסה בתוך ה kneeboard שבתא הטיס, תמונות אלו עוזרות לנו להיות בטוחים שאנו מעל הנקודה הנכונה באחת מנקודות הCVFR של ישראל, חשוב לציין שחייבים את מפת הCVFR כדי להגיע מנקודה לנקודה, ע"י זיהוי של כבישים וכד', התמונות הם רק להיות בטוחים שאנו מעל הנקודה עצמה.
Harry Potter פורסם אוקטובר 11, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 עידו, הנק' סירא היא מדוייקת. זו היתה נק' שלי התחרות. חגי, כיצד קבעת את מיקום הנק' מזלג ניצנה?
hagay פורסם אוקטובר 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2004 חגי, כיצד קבעת את מיקום הנק' מזלג ניצנה? בשבילי זה כבר היה מזמן, אבל, אם זיכרוני אינו מטעני הנקודה שאני קבעתי היא לא בול כמו הקוי אורך ורוחב, אבל היא ממש קרובה, כיון שלא הייתה ברירה מבחינת שאנשים יזהו את המקום, יש עוד כמה נקודות בודדות כאלה.
kfir פורסם אוקטובר 12, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2004 עכשיו כנסו לתיקיה cvfr_fix_il\screenshots\north ובכל קיבצי הHTML (דפי האינטרנט שנימצאים שם) שמתחילים בקו תחתון אז תילחצו לחצן ימיני בעכבר ואחר כך שנה שם ותורידו את הקו התחתון לכל המילים שמופיעות בתיקיה הזאת וזהו. אם יש שאלות תשאלו [/code] אני לא בטוח מה הכוונה שלך, בזה שמשנים את השם של הקבצים אז הנתיב שבתוך קובץ הnorth לא יגיע למקום הנכון, אלה אם ערכת את כל קובץ ה north, בכל אופן אם זה יפתור לכל מי שיש לו את הבעיה, אז סבבה כל הכבוד. =D> אחי בתיקיה יש רק כמה מילים שמתחילות בקו תחתון לא לכל המילים שבתיקיה יש קו תחתון רק לחלק אז מה שצריך לעשות זה להוריד את הקובץ ששמתי להורדה להשים אותו ב-cvfr_fix_il\screenshots\north ובאותה תיקיה יש מילים שמתחילות אם קו תחתון אז מה שצריך לעשות זה להוריד את הקו התחתון מהמילים הללו וזהו