Chris Bell פורסם דצמבר 15, 2013 דיווח פורסם דצמבר 15, 2013 i need our community’s help and opinion ?when you guys want to buy something from USA; which channels do you use the reason i am asking is because i was asked to take part in a venture that tries to bridge over this the idea is to provide a platform for people in Israel to enjoy new or used products that are available only to US residence from craigslist used items to new brand name products from major retail chains take advantage of any free shipping or deals the seller is providing from black Friday and cyber week deals or any available promo/coupon i know there are few other already doing this i wanted to find out what you guys like or dislike about it any feedback is appreciated; from working with existing service provider ?to how do you think you could make it better ?is this something you'd like to see a new improved service ?or someone already got it working perfect and there's no need to improve TIA Chris
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 15, 2013 דיווח פורסם דצמבר 15, 2013 טוב, בתור משוגע על איביי אני אגיד לך איך אני פועל:ראשית, אני מחפש מקומות בארה"ב שכן עושים משלוח לארץ. במידה והם לא אני משתדל שלא לקנות או למצוא חלופה זולה יותר. יצא לי פעם אחת להשתמש בשירותי חברת שילוח (כגון BUY2USA) שבה בתכלס אתה נרשם, מקבל כתובת פיקטיבית בארה"ב (בניו ג'רזי), לשם המוצרים שאתה מזמין מגיעים- הם אורזים את העסק מחדש ושולחים לך לארץ. יש לדעתי בשיטה הזאת בעייתיות: הם יקרנים מאוד בכל מה שקשור למשלוח ימי או אווירי. הכי זול בד"כ עולה איזה 20 דולר ויכול לנוע פי כמה במשלוח אווירי- וזה לא כולל עוד כל מיני תשלומים של עמילות מכס ועוד. ומה גם, אני ממליץ להשתמש בזה אך ורק אם מה שאתה קונה זה משהו שיכול לחסוך לך מאות ואלפי שקלים בברוטו. לצורך העניין, אתה רוצה לקנות ישר מאתר אפל MACBOOK PRO? גם אם תעשה שם משלוח אווירי הכי מכיר, מכס והכל תצא עם איזה 2000-3000 ש"ח זול יותר מהמחירים שמוכרים בארץ- מה לעשות, אנחנו מדינה יקרה באופן מחריד. בגלל כל מה שכתבתי אני לרוב מעדיף לקנות ממוכרים אמריקאים ישירות שכן מבצעים משלוחים לארץ. ככה אני מונע את כל עמלות התיווך האלה ואת המחירים הממש לא הגיוניים שחברות השילוח מציעות- מה גם, לגבות 10 דולר על איחוד חבילות, או אחסון פר יום זה שערורייה. ואגב, מארה"ב אני קונה אך ורק מוצרים מקוריים או מוצרים ספציפיים ביותר שבקשר אליהם אני יכול להיות בטוח שהמוכר אמין. אם לא אכפת לי אם המוצר מקורי או לא (לצורך העניין כבלים לאייפון, כיסויים לאייפון או פיצ'יפקעס כאלה ואחרים) אני מבחינתי מזמין מסין/הונג קונג שם המשלוח "חינם" (אני כותב את זה במרכאות כיוון שהם מכניסים הרי מחיר משלוח בתוך מחיר המוצר וככה גורמים ללקוח לחשוב כאילו הוא לא משלם משלוח) ושם הכל באמת זול ביותר. החסרון בהזמנת מוצרים משם על פני ארה"ב הוא שהם נתקעים המון זמן בדואר! סתם לצורך החוויה, הזמנתי לפני חמישה חודשים(!!) מפצלי חשמל לרכב, אחרי חודשיים שהם לא הגיעו קיבלתי החזר כספי- המוצר הגיע אליי הביתה רק שלשום. רק לשם השוואה, מוצרים מארה"ב מגיעים לי בממוצע תוך שבוע-שבוע וחצי. מקווה שזה עוזר
Liaz Kamper פורסם דצמבר 15, 2013 דיווח פורסם דצמבר 15, 2013 Hi Chris Well, you touch a painful subject to our community. There is big gap between online prices in the US and retail prices here in IL. When it comes to delivery to Israel, it's usually impossible or expensive. I personally ask friends to bring stuff over, which for me is harder these days. Another option is to use a service like BUY2USA, which makes things easy, but the commission they charge is outrageous and they costumes in IL close the deal as doesnt worth it. Be careful to follow costume regulations when you send stuff to Israel. They tend to be tricky and incomprehensible, till you hit that brick wall Good luck Chris Bell הגיבו לזה 1