shahar kujman פורסם ינואר 19, 2019 דיווח פורסם ינואר 19, 2019 שלום שאני מנסה להיכנס לקישור הוא רושם אין לי השראה לצפות בדף זה יש פתרון לזה? אני חבר בחטיבה כבר חודש
Dolev Ravid פורסם ינואר 19, 2019 דיווח פורסם ינואר 19, 2019 29 minutes ago, shahar kujman said: שלום שאני מנסה להיכנס לקישור הוא רושם אין לי השראה לצפות בדף זה יש פתרון לזה? אני חבר בחטיבה כבר חודש שחר שלום שלח לי בהודעה פרטית מספר וואטסים שלך בברכה
Itay Levi פורסם ינואר 20, 2019 דיווח פורסם ינואר 20, 2019 יש לי את אותה בעיה של ההרשאה ברגע שאני מנסה להיכנס לקישור. אשמח אם אוכל לקבל גם הרשאה לקישור שאוכל להוריד. אם צריך יש לי גם את הקוד של השגיאה Error code: 2F173/H תודה איתי לוי
Elian Davidov פורסם פברואר 26, 2019 דיווח פורסם פברואר 26, 2019 שלום, ניסיתי להכנס לקישור אך האתר אומר שאין לי הרשאה לעשות זאת. האם יש פתרון לכך? תודה
Yoav Melamed פורסם אפריל 22, 2019 דיווח פורסם אפריל 22, 2019 שלום לכולם! ראשית - תודה לכריס על התרומה המדהימה והפרויקט הזה! ראיתי אצל חבר ואני מנסה עכשיו להוריד אצלי אך אני גם כן מקבל שגיאת הרשאות (אני חבר ב VATIL) אשמח לעזרתכם! תודה, יואב
Dolev Ravid פורסם אפריל 23, 2019 דיווח פורסם אפריל 23, 2019 יואב, גישות להורדה של חבילת icvfr ניתנות לחברי חטיבה פעילים אשר להם למעלה מ-30 שעות טיסה במרחב הישראלי, ממנו או אליו בתקופה של רבעון. באם הינך עונה על הדרישות הללו שלח לי מייל או הודעה פרטית הכוללת את מספר הוואטסים שלך ואני אפתח לך את ההרשאות תודה.
Dolev Ravid פורסם אפריל 25, 2019 דיווח פורסם אפריל 25, 2019 חברים יקרים שלום לכולם. בימים הקרובים יפורסם מסמך שינוי מדיניות תוספים. אנחנו כעת עובדים על פרסום כל התוספים האפשריים באופן פומבי לטובת הכלל. לכן - אין טעם בלשלוח הודעות פרטיות בדרישה לקבל הרשאה, בקרוב מאוד ההרשאה תינתן לכולם באופן חופשי. תודה Etai Charit וגם Nizan Edelbaum הגיבו לזה 2
Yoav Melamed פורסם אפריל 28, 2019 דיווח פורסם אפריל 28, 2019 תודה רבה לצוות המפתחים של הפורום על העבודה המבורכת!
amit vaknin פורסם מאי 4, 2019 דיווח פורסם מאי 4, 2019 On 23.4.2019 at 23:47, Dolev Ravid said: יואב, גישות להורדה של חבילת icvfr ניתנות לחברי חטיבה פעילים אשר להם למעלה מ-30 שעות טיסה במרחב הישראלי, ממנו או אליו בתקופה של רבעון. באם הינך עונה על הדרישות הללו שלח לי מייל או הודעה פרטית הכוללת את מספר הוואטסים שלך ואני אפתח לך את ההרשאות תודה. אני נמצא בקורס של VFS לא מאשרים לנו לטוס ברשת
Moshe Bensal פורסם מאי 7, 2019 דיווח פורסם מאי 7, 2019 גם אני לא מצליח ללהתחבר ללינק, ומקבל הודעה שאין לי הרשאה להכנס לאזור הזה. ביקשתי מדולב שיבדוק ועדיין לא מצליח להכנס. לדעתי יש לי מספיק נסיון וותק כדי לקבל הרשאה להכנס לאזור. מספר ואטסים : 908711 אבקש לבדוק, תודה.
Lior Rotberg פורסם יולי 9, 2019 דיווח פורסם יולי 9, 2019 ...Hi, I'm Lior and I flew in FSX for a couple of years, and in those years I searched a scenery of Israel so I can enjoy My beautiful country in flights and finally I discovered this gorgeous work of art, unfortunately I saw that I can't download the scenery because of permission problems ? How do I get permission to download this one scenery I just ask for one time permission to download this file Vatsim number:1459765 Thanks in advance
Itay Levi פורסם יולי 17, 2019 דיווח פורסם יולי 17, 2019 מקווה שלא מאוחר לבקש גם הרשאה. מספר ואטסים: 1410608 תודה וסליחה
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 5, 2019 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2019 חברי הנהלה יקרים. באפריל נאמר שתהיה גישה חופשית להורדת הסינרי. מה קורה עם זה? עדיין אינני מצליח להוריד את הסינרי. ראיתי באחד הפוסטים שיש דרישה לכמות שעות טיסה מסויימת, איך אפשר לצבור שעות אם אין את הסינרי?
itzik friedman פורסם ספטמבר 2, 2019 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2019 כנ"ל. אני חבר חטיבה כ10 שנים, ומאחורי המון שעות טיסה במרחב הישראלי. לא מגיעה לי גישה לסינרי?
Or Bahtari פורסם ספטמבר 4, 2019 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2019 @itzik friedman @Moshe Bensal שלום, הדרישה על מנת להיות חבר חטיבה פעיל הינה 50 שעות בשנה קלנדרית כמפורט בפוסט הבא : לא ICVFR ולא שום סינרי אחר מהווים אמצעי חובה כדי לבצע טיסה בסימולטור, הטיסה יכולה להיות גם בינלאומית.
itzik friedman פורסם ספטמבר 5, 2019 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2019 מרגיש קצת כמו בעיטה מהחטיבה, אבל שיהיה...
Or Bahtari פורסם ספטמבר 6, 2019 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2019 17 hours ago, itzik friedman said: מרגיש קצת כמו בעיטה מהחטיבה, אבל שיהיה... אתה קצת מחזיר אותנו לדיון שהתקיים כבר לפני שנתיים.... יש חברים אשר רשומים לוואטסים ונהנו מהכל טוב שיש לחטיבה להציע לרבות תוספים, תמיכה טכנית, שרת TS ועוד אך מאידך לא טסו אפילו שעה ברשת בשנה או בכלל, אגב גם פעילות חברתית ב-TS החטיבתי תופס כדי להיות חבר חטיבה פעיל (שעתיים בשבוע). אנחנו נותנים. כל מה שאנחנו מבקשים זה מעט בחזרה.
Edo Shiloh פורסם ספטמבר 7, 2019 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2019 On 6.9.2019 at 06:20, Or Bahtari said: אתה קצת מחזיר אותנו לדיון שהתקיים כבר לפני שנתיים.... יש חברים אשר רשומים לוואטסים ונהנו מהכל טוב שיש לחטיבה להציע לרבות תוספים, תמיכה טכנית, שרת TS ועוד אך מאידך לא טסו אפילו שעה ברשת בשנה או בכלל, אגב גם פעילות חברתית ב-TS החטיבתי תופס כדי להיות חבר חטיבה פעיל (שעתיים בשבוע). אנחנו נותנים. כל מה שאנחנו מבקשים זה מעט בחזרה. היי אור, בקשה מובנה לחלוטין, אחרי אלפי שעות טיסה בSP מעוניין להכנס לVATIL, מעבר להורדת פלאגין סקוואק, נדרש משהו נוסף? עדו
Or Bahtari פורסם ספטמבר 7, 2019 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2019 5 hours ago, Edo Shiloh said: היי אור, בקשה מובנה לחלוטין, אחרי אלפי שעות טיסה בSP מעוניין להכנס לVATIL, מעבר להורדת פלאגין סקוואק, נדרש משהו נוסף? עדו תוכנת ההתחברות לרשת היא VPILOT - http://vpilot.metacraft.com/
Eyal Rokach פורסם ספטמבר 13, 2019 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2019 On 7.9.2019 at 15:06, Edo Shiloh said: היי אור, בקשה מובנה לחלוטין, אחרי אלפי שעות טיסה בSP מעוניין להכנס לVATIL, מעבר להורדת פלאגין סקוואק, נדרש משהו נוסף? עדו אהלן עדו. מזכיר לך שביום ראשון אנחנו מקיימים ערב חשיפה בו נכניס את כולם לחטיבה. מוזמן להתעדכן בפוסט כאן בפורום.