עבור לתוכן
Izhar Haviv

קבלו בבקשה את נבחרת החלומות של IFS לשנת 2014

Recommended Posts

פורסם

בפרוס השנה האזרחית ולצד ההתחדשות בהנהלה וצוות החטיבה ברצוני להציג בפניכם את האנשים שהצטרפו לאחרונה לצוות ביה"ס ויסייעו להמשיך את דרכה של IFS  למימוש היעדים שהצבנו לעצמנו.

במקור ,נכתב פה תיעוד מפורט של יעדים שהצבנו וכיצד נממש אותם אך לאור השינויים שחלו ועוד יחולו בואטיל וב IFS , אתמקד בשלב זה בהצגת החלק החשוב ביותר שבלעדיו לא ניתן לעשות דבר.

כידוע לכם מרבית האנשים שהיו מעורבים בבית הספר  כמעט מרגע הקמתו ,נאלצו לעזוב על מנת למלא את חובתם הצבאית, ובעוד 3 חודשים ניאלץ להפרד מהאחרון שבהם ,עידו בוך.

במהלך שנת 2013 פעלנו נמרצות לגייס מתנדבים שייכנסו  לנעליים הגדולות של  עידו בוך ואביב קרבל (שממנו נפרדנו בחלק הראשון של השנה) ושל אחרים שעזבו לפניו, ואני שמח לציין

שלקראת סוף השנה החלה לנשוב  רוח התנדבות עזה (50 קשרים בערך) , בקרב בוגרי בי"הס ואחרים , והדבר מאפשר לי להציב בפני  IFS יעדים נוספים מעבר למה שתכננתי או חשבתי שנוכל. אז קבלו בהוקרת תודה את הנבחרת  של ביה"ס לטיסה וירטואלית שתהיה אחראית לפעילויות השונות :

1. קורס טיס פרטי- המחזור הקרוב ייפתח ע"י צוות חדש ורענן בראשות יובל ארז ושי זלביגר.הצוות הוכשר תחת ידיו המיומנות של עידו בוך אשר ימשיך ללוות אותם בצעדיהם הראשונים עד לגיוסו. במקביל יוכשרו גיא אגם פוספוס ורום שקד שהתנדבו אף הם לטובת קורס הטיס הפרטי, במטרה להוות גיבוי לצוות ולהתחלף עימו  במחזור הבא ואף במהלך המחזור הקרוב.

2. קורס IFR -  בעקבות יוזמתו של עמית חנניה לקחת על עצמו את נושא רענון חומרי ההדרכה והדרכה בפועל  של הקורס, התחלנו בבחינה של התכנים הקיימים ובהמשך נפעל להתאימם לדרישות של VATSIM  הכולל בניית בחינה תיאורטית ממוחשבת והוספת נושאי הדרכה עפ"י הדרישות. במהלך השנה ייפתח קורס פנימי נסיוני שיפעל כקבוצת למידה מודרכת בהנחייתו של עמית , שמטרתה תהיה להכשיר אנשי צוות נוספים להדרכת הנושא בעתיד מצד אחד, ובחינה של תוכנית הלימודים  ומערכי השיעור המרועננים מצד שני. בשאיפה שלקראת סוף 2014 נוכל להכריז על פתיחת מחזור הדרכה רשמי.

3. ביה"ס מתפעל אתר אינטרנט ,תוכנת הדרכה (moodle) וקבוצה בפייסבוק. צבי רונן ויובל שגב התנדבו  לסייע בטיפול בנושאים אלה ,יובל שגב מתמקד בפיתוח אתר חדש שימזג את ה- Moodle לתוכו ,וצבי רונן מסייע בביצוע עדכונים  באתר, בפייסבוק  ובמרכז ההדרכה ובמתן סיוע טכני בסיסי לחניכים הטריים בביה"ס.

כאמור,  אנחנו עומדים בפני תקופה של שינויים משמעותיים, אך אני רואה בכל אחד ואחד מהאנשים המוזכרים כאן, שותפים מלאים לתהליך.

אני מאחל לכולנו שנת עבודה פוריה ואני מקווה לציין את שמות כולכם ושמות נוספים , גם בשנה הבאה !

פורסם

כל הכבוד ותודה לכל מי שהתנדב!

לפני כחודש ויותר יזהר כתב שבית הספר נמצא בסכנת סגירה בגלל חוסר במדריכים, ואני שמח לראות את ההיענות הגדולה.

פורסם

בהצלחה לכל הצוות החדש שמתחיל כרגע את דרכו

מאחל בהצלחה לעמית בבניית קורס IFR לגיא ולרום על הדרכת קורס הטייס הפרטי וליובל על ההדרכה במחזור הנוכחי וליובל שגב וצבי על האתר החדש. 

וכמובן תודה ליזהר על כך שנתן לנו את ההפשרות להיכנס לצוות IFS ולהתחיל דור חדש בבית הספר ושישב ודיבר והסביר לנו את כל הפרטים החשובים ולעידו על כך שישב איתנו והסביר לנו על 

איך ללמד לתרגל ולעבוד עם חניכים 

בקיצור בהצלחה ותודה לכולם!!

פורסם

צר לי שלא יכולתי לקחת חלק בסופו של דבר, אבל אני מאוד שמח לראות את ההתקדמות...

נראה, אולי בסוף אוכל לקחת חלק כמו שרציתי... בכל מקרה, אשמח לדעת עוד לגבי קורס הIFR.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...