e_dor פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 בשעה טובה CGO חופשיה באוויר. פרטים: החלטתי לבנות אותה מכיוון שהטייס של המטוס מטיס חולי סרטן באופן רציף, כל שבוע, על חשבון כיסו ועל חשבון זמנו הפרטי ! בנוסף הוא מתנדב בעמותות וכך גם אשתו. אותי זה נורא ריגש וחשבתי לעצמי "דור, מגיע כבוד לבנאדם הזה, מה אני יכול לעשות ?" אז החלטתי שלבחור אותו כצביעת הצסנה הראשונה שלי ולפרסם אותה בכל רחבי האינטרנט זה הכבוד שאני יכול לתת [הטייס יודע על הטקסטורה והוא גם יראה אותה בקרוב]. תמונה של האמיתי לעומת הטקסטורה שלי [את האמיתית אבא שלי צילם :] לינק: http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search זהו, מקווה שתטוסו בו ושתהנו. חג שמח.
Yoav פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 כל הכבוד דור! אתה והטייס האמיתי עושים עבודת קודש!
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 יפה מאוד דור צביעה יפה וכול הכבוד על הרעיון .
פליקס פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 כן שמתי על הסיפור כשדיברו אצלנו בבית-ספר על מחויבות אישית. הוא היה שם והיראו סרט. ממש סיפור מרגש. עם אני צודק הטיס(לא זוכר את שמו) ממודיעין. ואגב סקין יפה :wink:
hagay פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 באמת כל הכבוד, זו חשיבה חיובית, כך כל מי שיטוס בצביעה הזו יזכר בחולים האלה שסובלים יום יום ואולי זה יעורר עוד אנשים לעזור להם כל אחד בדרכו.