tsh פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 אוקי מי שבא באוטבוס או ברכבת לבאר שבע יכול להגיע ככה לשדה תימן: ביום הראשון (ה-4) הנדון יכול להגיע אליי הביתה (בבאר שבע) לפני 8 (כדי שאני לא אאחר לעבודה :wink: ) ואני אקח אותו איתי לשדה, יש לי מקום לאיש אחד ביום הראשון, אלירן, אני , חברה שלי, ואמא שלי כי אני חייב מלווה עדין (דמט איתו) וביום השני (ה-5) יהיו לי 2 מקומות נוספים... אז דברו איתי, מי שמפחד לסוע איתי בגלל שאין לי עדין מספיק זמן רישיון חחח...אז יכול להגיע לשדה בכמה דרכים, 1) מונית רגילה, הם ירצו משהו כמו 40 נדמה לי (סתם ניחוש) 2) מונית שירות לכיוון אופקים , אבל תשאלו קודם אם הוא יוכל לעצור לכם בשדה, 15 שקל אפילו פחות. וזהו אני חושב, אלא אם כן יש רעיונות יצירתיים אחרים. מי שרוצה לנדב את עצמו עליי שיצור קשר מחר! שוב, מחר! (ביום שבת) 052-86-89-450 ועדיף לפני 8 בערב כי אני אהיה בקיסריה יאללה בלגן :wink:
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 איתי זכריה מגיע איתי... איך יהיה מקום? ביום הראשון תסגור הכול
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 איתי זכריה מגיע איתי...איך יהיה מקום? ביום הראשון תסגור הכול תודה אח שלי
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 תגידו, צריך להירשם קודם או שהכניסה חופשית? כי הבנתי שיש איזה משהו ביום שני שכן צריך הרשמה או משהו כזה...
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 נראה לי שקונים כרטיסים במקום! 45 שקל לאדם...