Asaf Katz פורסם מרץ 21, 2014 דיווח פורסם מרץ 21, 2014 היי, כמו שאתם יודעים, חד"ב פורים התקיים בשבת-ראשון שעברו. אני רוצה להגיד כל הכבוד ותודה רבה לאיליי בכר, שבאמת הקדיש מזמנו, בא, ופשוט עלה כל יום שעתיים בערך כגישה, וגם ברגעים אלו הוא באוויר. בנוסף, בתור חניך קרקע שהורשה לעלות עם השגחות לרשת, אני רוצה לומר תודה רבה לאיליי בשמי ובשם כל החניכים, על ששמח לעזור, להשגיח, ולשמור על שלושה חבר'ה שרק עכשיו עלו לפקח בפעם הראשונה, למרות שהוא לא המדריך שלנו יותר וזה באמת לא מובן מאליו. תודה רבה איליי, אני אישית שמח מאוד שאתה בצוות החטיבה והגיע לך הקידום הזה. (מנהלים, לדעתי ההודעה הזאת ראויה לפורום הראשי, לשיקולכם להעביר אותה לOFF TOPIC.) Etai Charit, Ziv Dayan, Bar Rodoy וגם 15 אחרים הגיבו לזה 18
elai bachar פורסם מרץ 21, 2014 דיווח פורסם מרץ 21, 2014 תודה אסף! בתור אחד שהצטרף לפיקוח בVATIL לפני שנה וחצי אני מרגיש פה בבית לגמרי, ולכן כיף לי לתרום מהזמן הפנוי שלי כדי לגרום גם לחבר'ה החדשים להרגיש אותו דבר. שבת שלום!
shachaf yasurr פורסם מרץ 21, 2014 דיווח פורסם מרץ 21, 2014 מצטרף לברכות .. איליי הוא בחור לעניין שבא לעשות את "העבודה" בצורה הטובה והנכונה ביותר ! שבת שלום לכולם !
Barak Zohar פורסם מרץ 21, 2014 דיווח פורסם מרץ 21, 2014 אילי כל הכבוד. אכן מגיעה לך תודה על התרומה לחטיבה! elai bachar הגיבו לזה 1
Amit Eisinger פורסם מרץ 21, 2014 דיווח פורסם מרץ 21, 2014 כל הכבוד אילי, תודה, כיף לטוס שיש פיקוח מלא בבן גוריון. תודה גם לכל המתלמדים שעולים יחד איתו ומראים מקצועיות ורצינות כלפי התפקיד.