עבור לתוכן
Alex Gouzanov

שלום לכולם, אני חדש ורציתי לשאול כמה שאלות.

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

ראשית שמי אלכס ואני בן 23 מהצפון.

אני תמיד אהבתי את סימולטורי הטיסה ולאחרונה אני יותר ויותר נכנסתי לתחום ורציתי להצטרף לצוות שכולל לא רק את המטוס שלי ואותי, אלא להנות מעולם (אונליין) של אנשים ותרחישים וכיף כמובן.

איך שאני מבין מדובר ברשת וירטואלית שפועלת כמו אמיתית וברצוני להירשם לקורס.

ראשית האם אפשר להריץ את התוסף ולעבוד נורמלי עם גרסת ה64BIT של XPLANE 10? גם בהקשר הלימודים איתו?

1. האם הקורס עובר באינטרנט ואיננו מחייב אותי פיזית להגיע לאנשהו? כי אין לי דרך לזה.

2. האם זה עולה כסף?

3. לא מצאתי מידע מדוייק על רישום לקורס. אשמח אם מישהו יפנה אותי למקורות מידע בבקשה?

4. חג קרב ושמח לכולכם. מקווה להתקבל בברכה ולקבל הנאה, וכמובן להתקדם לאט לאט בסולם הדרגות :)

פורסם

בנוסף לשאלות אלו ברצוני

Gal Cohen  אם תוכל לחזור לי בהודעה פרטית אני אשמח (אולי להשאיר דרך ליצור קשר כמו פייסבוק)

אני מנסה אבל אני לא יכול, כנראה כי אני חדש פה.

אני ממש רוצה להעריך את הפרויקט שעשיתם בישראל ואשמח מאוד מאוד לעזור בפרויקט.

אני אשמח גם לתמוך אולי במובן המקצועי כמו אתר, דומיין, איחסון. זה תחום ההתמחות שלי בימים אלו. ככה בשביל לתמוך ולמשוך קהילה.

אשמח אם תיצור איתי קשר. (אנא העבירו לו את ההודעה במידה ולא רואה אותה.

תודה

פורסם

בוקר טוב אלכס וברוך הבא ! 

1. האם הקורס עובר באינטרנט ואיננו מחייב אותי פיזית להגיע לאנשהו? כי אין לי דרך לזה. ממש לא , הכל מתבצע דרך האינטרנט בשרת הדיבור שלנו (TS)

2. האם זה עולה כסף? לא עולה שקל , כל מעביריי התכנים בחטיבה עושים את עבודתם מזמנם הפנוי והתנדבות מלאה .

3. לא מצאתי מידע מדוייק על רישום לקורס. אשמח אם מישהו יפנה אותי למקורות מידע בבקשה? http://training.vatil.org.il/ - ראשית דרכך .. בית הספר לטיסה של החטיבה IFS

4. חג קרב ושמח לכולכם. מקווה להתקבל בברכה ולקבל הנאה, וכמובן להתקדם לאט לאט בסולם הדרגות  :) שיהיה לך חג שמח !

אם יש לך עוד שאלות , בעיות , מענות , טענות שאינך

יודע ורוצה לשאול חופשי אתה מוזמן לשלוח לי מייל  ,

ATC@ground@vatil.org.il

שבוע טוב וחג שמח !

פורסם
  לפני ב-7.4.2014 בתוך 00:42 Alex Gouzanov כתב:

שלום לכולם,

ראשית שמי אלכס ואני בן 23 מהצפון.

אני תמיד אהבתי את סימולטורי הטיסה ולאחרונה אני יותר ויותר נכנסתי לתחום ורציתי להצטרף לצוות שכולל לא רק את המטוס שלי ואותי, אלא להנות מעולם (אונליין) של אנשים ותרחישים וכיף כמובן.

איך שאני מבין מדובר ברשת וירטואלית שפועלת כמו אמיתית וברצוני להירשם לקורס.

ראשית האם אפשר להריץ את התוסף ולעבוד נורמלי עם גרסת ה64BIT של XPLANE 10? גם בהקשר הלימודים איתו?

1. האם הקורס עובר באינטרנט ואיננו מחייב אותי פיזית להגיע לאנשהו? כי אין לי דרך לזה.

2. האם זה עולה כסף?

3. לא מצאתי מידע מדוייק על רישום לקורס. אשמח אם מישהו יפנה אותי למקורות מידע בבקשה?

4. חג קרב ושמח לכולכם. מקווה להתקבל בברכה ולקבל הנאה, וכמובן להתקדם לאט לאט בסולם הדרגות :)

היי!

גם אני חדש (וגם אני מצהפון  :D ), ביררתי מתי הקורס יתחיל (מחזור 32)

ואמרו לי שלקראת יום העצמאות.

ממליץ לך להזדרז בקניית הג'ויסטיק וה FSX.

בהצלחה!

פורסם
  לפני ב-7.4.2014 בתוך 08:53 Shimron Levi כתב:

היי!

גם אני חדש (וגם אני מצהפון  :D ), ביררתי מתי הקורס יתחיל (מחזור 32)

ואמרו לי שלקראת יום העצמאות.

ממליץ לך להזדרז בקניית הג'ויסטיק וה FSX.

בהצלחה!

לא מדויק, כרגע לא מתקיים רישום למחזורים חדשים. ביה"ס יוצא לפגרה והוא יחזור במתכונת חדשה, ככל הנראה לקראת החופש הגדול. בינתיים הנכם מוזמנים ללמוד בכוחות עצמכם ובסיוע חומרי הלימוד באתר מחלקת ההדרכה, ובעזרת החברים הרבים שנמצאים פה שישמחו לעזור ולענות על שאלות.

פורסם

אני רואה שיש אחלה של קהילה כאן באמת.

אפשר לינק ישיר לחומר בעברית (במידה וקיים) בנושאים הכללים על שדות תעופה, מערכות, איך מדברים בקשר והקודים האלו וכל זה?

סליחה על הבורות.

פורסם
  לפני ב-8.4.2014 בתוך 16:00 Tzvi Ronen כתב:

אז אנחנו בינתיים 4 וההרשמה עוד פתוחה:

-אלכס גוזנוב

-בן ויסמן

-שימרון לוי

-רון מנחמי

ואולי עוד מישהו שאלכס רוצה לצרף.

אז בתור התחלה בואו לטים ספיק כדי שנוכל לקבוע ימים ושעות ומשם הכל כבר יחליק.

צריך לתאם שעה ויום שנדבר כולם בטים ספיק...

פורסם
  לפני ב-8.4.2014 בתוך 21:21 Tzvi Ronen כתב:

כול מי שעדיין לא שלח לי את הפייסבוק שלו שישלח

שלום, גם אני רוצה להרשם.

תפנה אליי בהודעה פרטית (אני גם חדש, אין לי מושג איך שולחים פה) ואני ישלח לך פרטים.

תודה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...