עבור לתוכן
Izhar Haviv

הזמנה להשתתפות בבחינת סולו נווטים קורס טיס פרטי מחזור 31.

Recommended Posts

פורסם

במוצאי שבת 12.04.2014 בשעה 20:00 תתקיים בחינת הסיום של הקורס שתמשך עד 22:00.

כהרגלנו אנחנו מזמינים את כל חברי החטיבה להשתתף באירוע זה שילווה בשירותי פיקוח.

הבחינה מתמקדת באזור הצפון וכרגע זה האזור שצפוי להיות תחת פיקוח .

הנכם מוזמנים להצטרף לאירוע שכולו חגיגה לתחום התעופה הקלה !

(* כמובן גם טייסי כבדים מוזמנים לנצל את שירותי הפיקוח כל עוד אינכם מבצעים תרגולי הקפות עם T7 במנחת פיק,אפילו שאתם יכולים...)

להזכירכם, ותיקי חטיבה שמעוניינים לקבל דרגות רשמיות של VATSIM, יכולים להרשם במרכז ההדרכה ל"הסמכת ותיקים"  לעבור את הבחינה התיאורטית ולגשת לבחינת הנווטים (לאחר שפניתם אלי וקיבלתם הנחיות מפורטות לבחירת הנתיב ותכולתו).

שיהיה ערב מהנה 

ובהצלחה לנבחנים !

פורסם

להזכירכם, ותיקי חטיבה שמעוניינים לקבל דרגות רשמיות של VATSIM, יכולים להרשם במרכז ההדרכה ל"הסמכת ותיקים"  לעבור את הבחינה התיאורטית ולגשת לבחינת הנווטים (לאחר שפניתם אלי וקיבלתם הנחיות מפורטות לבחירת הנתיב ותכולתו).

אני עברתי את הקורס CVFR של IFS בעבר עוד ב 2010  שמרתי את תעודת ההסמכה של IFS וגם את המייל המקורי שנישלח לי בצירוף התעודה האם זה יספק לקבלת התואר של VATSIM?

אני יכול לשלוח לכם במייל את כל הפרטים.

34zgl54.jpg

פורסם

שלום יואל,

אין צורך לשלוח כלום. עליך להכנס למרכז ההדרכה ולהרשם ל"דרגות בוגרים" לבצע את הבחינה התיאורטית ולעבור אותה בציון 80 לפחות.

לאחר שבצעת את זה, תעדכן אותי ואעדכן לך את הדרגות הרשמיות של ואטסים.הנחיות מפורטות יותר פורסמו כאן בפורום בעבר.

בהצלחה

פורסם

כל המטרה היה להימנע מהביוקרטיה ובחינות וכו.. מאחר והוסמכתי מאותו גוף המסמיך היום.

זה די צריך להיות שקוף למשתמש אם הציג ראיה שהוסמך מאותו גוף המסמיך היום ל VATSIM.

בסופו של יום החומר הוא אותו חומר, רק שאז לא היה דרגות הסמכה ל VATSIM עם IFS או בכלל.

המרה צריכה להיות אוטומטית עם הוכח שהוסמך ע"י אותו בית הספר.

זה דעתי בכל אופן, היגיון בריא.

פורסם

יואל,

ההיגיון שלך בריא ובסדר, יזהר בסך הכל עובד לפי נהלי VATSIM.

לאורך השנים היה קשה לבית הספר לגייס איש מחשבים שיתחזק את השרת והאתר בהתנדבות, והתוצאה היא שהיה קשה לשמור על מאגר הנתונים וההיסטוריה של הקורסים.

לצערי באחת הפעמים בהם בית הספר עבר שרת, נמחק כל הבסיס נתונים שכלל תיעוד של הבחינות והסמכות.

בעת הסמכת דרגת P1 ו P2, נציג ואטסים ציין שכדי להסמיך בוגרים ותיקים כל שצריך זה תיעוד על הבחינות בקורס (בחינה תיאורטית וסולו ניווט, על סולו הקפות ויתרנו).

מאחר ואין תיעוד של בחינה (הדיפלומה לא מספיקה כתיעוד) לגבי המחזור שלך (ומחזורים אחרים קודמים) אין ברירה אלה לבחון מחדש בצורה מקלה ככל האפשר.

פורסם

אני יכול לשלוח לכם את כל התיעוד הרישמי שקיבלתי מבית הספר, לא רק הדפלומה.

זה למעשה זהה למה שהיה מופיע לכם בבסיס הנתונים.

באימיל מצויין בפרוש על סיום הלימודים ועל ההסמכה.

זה למעשה ההוכחה הנחרצת בזה שסיימתי את הקורס במלואו והוסמכתי.

כמובן כאשר אני אשלח לכם את המייל המקורי. הנ"ל הוא תמליל של המייל המקורי.

-----

שלום למסיימי&nbsp:קורס רשיון טייס פרטי&nbsp:וברכות על קבלת רשיון הטיס הוירטואלי
צוות ניהול בית הספר ישמח לקבל מכם משוב על הקורס שעברתם על היבטיו השונים
ניתן למצוא את המשוב למילוי בכתובת הבאה:
http://www.ifschool.net/fs/M18/CVFR18-feedback.doc
את המשוב המלא יש להחזיר לכתובת
HR@ifschool.net
בתודה מראש
צוות בית הספר

---

-------------

שלום יואל סטריקובסקי (4X-AKL)

בוגרי מחזור 18 שלום!

אנו שמחים מאוד וגאים עם סיום רשיון טיס פרטי - מחזור 18.

בחודשים האחרונים עברתם כברת דרך משמעותית, ולמדתם נושא מעניין ומשמעותי, אשר מאפשר לכם כעת לטוס ברשת ואטסים. למדתם את הרקע והיסודות לטיסה כלשהי. עם היסודות הללו תוכלו להמשיך ולהתפתח, וללמוד גם נושאים מתקדמים יותר.

בשם צוות בית הספר, אנו רוצים להודות לכם על ההשתתפות הפעילה בקורס. אנו מאד מקווים שהפקתם את המירב מהקורס, ושמאמצינו נשאו פרי.

אנו רוצים לבקש מכל אחד מכם באופן אישי - להמשיך ולטוס ברשת, להציג נוכחות במהלך השבוע, בפורום וכמובן בשמיים הוירטואליים. אנו נפנה לחלק מכם בבקשה להצטרף לצוות ההדרכה של בית הספר בעתיד, כחלק מגישת ההתפתחות של בית הספר.

אנו מקווים לראות את כולכם איתנו גם בשנים הקרובות, בפעילות עניפה ומעניינת.

לכבוד סיום הקורס, אנו מעניקים לכם תעודת סיום. ניתן להוריד את התעודה בלינק הבא, כאשר יש להחליף את ה XXXXXX במספר ואטסים האישי שלכם:

ww.ifschool.net/diploma/CVFR/M18/XXXXXX.pdf

(יש להעתיק את הלינק לשורת הכתובת בדפדפן, ושם לשנות את המספר, ואז ללחוץ ENTER).

בנוסף, אנו רוצים להעניק לכולכם חתימות אישיות לפורומים בהם אתם חברים. בכדי להשתמש בחתימה יש להעתיק את השורה הבאה לשורת הפרופיל שלכם בפורום, וגם כאן יש להחליף את ה XXXXX במספר ואטסים שלכם:

[img]http://online.vatsimindicators.net/x/10703.png[/img]

בנוסף לכל אלו, יישלחו לכם מיד תעודות סיום ורשיון טיס של בית הספר.

אנו נשמח לקבל מכל אחד מכם משוב כללי, במייל, לבית הספר.
בהצלחה לכולם, ולהתראות!
בשם הנהלת בית הספר וצוות מחזור 18
אדם ויזר
אחראי קורס רשיון טייס פרטי
ירדן שלוי
מדריך קורס רשיון טייס פרטי

אדם וויזר

----------

פורסם

יואל, נציג ואטסים צריך לראות תיעוד של בחינה עם ציון (בחינה תיאורטית ומעשית), אני לא רואה איך אפשר לקחת את מה ששלחת ולהפוך את זה לתיעוד בחינה עם ציון.

על פי הדרישות של ואטסים אי אפשר להעניק לך דרגה על סמך הוכחה זו,

אם זה היה תלוי רק ב IFS, אז מזמן כבר היינו נותנים לך דרגה, לאף אחד אין ספק שסיימת את הקורס.

רק שזו בירוקרטיה של ואטסים.

פורסם

זו בירוקרטיה ?

תשמע, אני מוכן לזרום איתך.תעביר אליי את כל המסמכים שציינת בדואר רשום ב 3 עותקים.כמו כן אנא תמציא אישור חתום ע"י מנהל הקורס והמדריך הראשי שמפרט את התאריכים ושעות מדויקות שבהן נכחת בשיעורים והתרגולים של הקורס. את המסמכים הללו יש לאשר ולתרגם לאנגלית אצל נוטריון. לאחר מכן יש לדאוג לחותמת אפוסטיל של משרד החוץ. את המסמכים המאושרים כדין,יש לשלוח לואטסים לועדת ההסמכות שמתכנסת אחת ל 3 חודשים לדיון בבקשות חריגות.במידה ובקשתך תדחה תוכל לערער להנהלת ואטסים שמתכנסת אחת לחצי שנה לדיון בחריגים.

במחשבה שנייה.עזוב,זה מיותר.אתה יודע למה ? כי ואטסים לא דורשים את זה. הם רק רוצים תיעוד של בחינה תיאורטית.תיעוד של כל השאר אנחנו מספקים...אבל היי,אם זה נקרא בירוקרטיה,אז אתה כנראה לא יודע בירוקרטיה מהי. אם התשובות שקיבלת עדיין אינן מספקות,אתה מוזמן לפנות ישירות לואטסים בנושא.

חג שמח.

פורסם

יזהר, יואל צודק.

פשלה של בית הספר שאין תיעוד של הבחינות, וזה קורה ויכול לקרות , לדעתי  מתפקיד בית הספר לעזור לתלמיד ולתמרן בבירוקטיה של ווטסים , לא הגיוני שלתת כאן דרגות פיקוח הרבה יותר פשוט שלהם עוד יש משמעות מבחינה מערכתית בווטסים ויש השלכות מעצם נתינת הדרגות האלה לעומת דרגות טייס שברשת הן רק לקישוט.

התיעוד שיואל נתן לדעתי מספיק בהחלט  כדי שהבירוקרט הכי פלוץ בווטסים ייתרצה

פורסם

אין תעוד של הבחינות מסיבה אחת- היא נערכה בע"פ, כל השאר, אפילו ברמת הערות על חניכים ,קיים. וכמובן אתה מוזמן לפנות ישירות אל הפלוץ ולדבר איתו פנים אל פנים.

פורסם

פלוץ לפה ופלוץ לשם גם אני כיואל שאלתי את אותן השאלות ולבסוף בצעתי את הבחינה וגם את הניווט ,הבחינה הייתה קשה מאוד (ברמה של מערכות הפעלה במדעי המחשב),הניווט היה ארוך, מעצבן ,מעייף ובלי לאכול בזמן הטיסה (לקחתי יום מחלה למחרת היום)

אחרי יומיים במתח עצום קבלתי תשובה שקבלתי את הדרגות המיוחלות (עכשיו אישתי לא יכולה לפטר אותי בלי פיצויים)

עכשיו בנימה רצינית ,לכו להיבחן ,המבחן לא קשה בכלל,השאלות בסיסיות ברובן ,רק שמו לב לתשובות ,המבחן בשיטה מרוקאית  אופס סליחה אמריקאית,הניווט ממש מהנה ,קצר וקולע ,אז בהצלחה ולתפארת חטיבת ואטיל.

פורסם

מיותר בשבילי לעבור את כל זה בשביל התואר הממש לא רלוונטי.

לא בשבילי החלמאות והאטימות הזאת.

אני סיפקתי את כל הראיות שעברתי את הקורס בשלמותו ועלי לקבל את הדרגות ללא כל המבחנים.

יזהר לא קיבל את זה, בעיה שלהם. אני לא הולך לשרוף על זה זמן.

עוד יגידו לי מחר שע"מ לשמר את התואר עלי לעבור עוד מבחנים כי הם איבדו

את הרישומים שלהם שנבחנתי בעבר, למרות שאספק להם ראיות לכך..

מהה? הציון זה הבעיה שלכם כמו שאיציק ציין? יאללה הציון הוא 83, למרות שמצטיין (ע"פ התעודה שסיפקתי) זה למעלה מ 90. עלי, אני מוותר על אות ההצטיינות  תנו לי 75. פטרתי לכם את הבעיה.

.

פורסם

יואל, התסכול שלך מובן אך הוא מופנה לכיוון הלא נכון.

צוות בית הספר בסך הכל ממלא אחר הנהלים של ואטסים, ומאוד חבל לי שאתה מסרב לקבל זאת וחושב שזה נתון להחלטה של יזהר באם לקבל זאת או לא.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...