shlomi kliman פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 שלום לכולם לאחר שנים של טיסה וירטואלית בגפי החלטתי להצטרף לvatsim לטיסות רשת וכמובן להיכנס לפורום שלכם. אז כמו שהבנתם מהחתימה שמי שלומי אני בן 26 טס עוד מימי הפלייט 98 ולוקח את כל עניין התעופה הוירטואלית ברצינות מוחלטת. ראיתי פה כמה שמות מוכרים מפורום סימולטורים של גיימר,אז למי שלא מכיר אני יכול להבטיח שאתרום רבות לפורום בכל המובנים. זהו,אז שיהיה בהצלחה. שלומי
Yoav פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 רוך הבא ושיהיה בהצלחה. אם אתה רוצה ללמוד יותר אודות הטיסה ברשת: http://www.vfs-il.net חחח...עכשיו נהיתי יחצ"ן שלהם...
DanPadnos פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 ברוך הבא שלומי... עוז, תחבר את הבחור הזה לרשת כמה שיותר מהר. התוכי בסכנה :wink:
oz פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 4X-CGT כתב: ברוך הבא שלומי...עוז, תחבר את הבחור הזה לרשת כמה שיותר מהר. התוכי בסכנה :wink: חיברתי אבל היו בעיות מיקרופון אז לא הצלחנו לטוס
mickey lip פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 ברוך הבא שלומי אם אתה צריך עזרה ,תרגיש חופשי ,אני גר לא רחוק ממך מיקי
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 6, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2004 ברוך הבא שלומי. כמו שאתה רואה הגעת לרשת ולקהילה שאוהבת לעזור, מעבר לעזרה של החברים תמצא גם בית ספר והמון חומר באתר החט7יבה ובאתרים של חברות התעופה. המלצה שלי אליך היא לדפדף טיפה בפורום ( רק תשתדל שלא להעלות הודעות מלפני שנה) אני ממליץ גם לעבור על החוקים של החטיבה והרשת באתר החטיבה. ברוך הבא ובהצלחה..(גם אני כמו כולם זמין ב MSN ו ICQ לעזרה)
Rubee פורסם אוקטובר 7, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2004 ברוך הבא אני גם מכיר אותך מגיימר וגם דיברנו קצת במסנג'ר..... בהצלחה!!