Oren Geva פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 עדכנתי את הצביעות של ירדן לצביעות הנוכחיות של המטוסים - בפרט - 752 של ישראייר עם הכוכב על הזנב, 752 של ארקיע בשתי גירסאות - "המוביל הרשמי לאולימפיאדה מישראל" ו-"המוביל הרשמי לאולימפיאדה ATHENS2004". כמו כן מעדכן את ה-FDE לגירסא 2004.8.3 של פוסקי (המקורי עם 2004.8.3). השינוי העיקרי בגירסא הזו הוא שניתן לשנות את משקל המטען של המטוס מתוך הסימולטור (לא מבין איך הם לא עשו זאת כל מההתחלה). הקובץ נמצא באבסים ושמו בישראל ial752upd.zip. הקובץ לא פוגע בצביעות הקיימות של ירדן, רק מוסיף את השלוש שהזכרתי. החבילה שוחררה ונערכה על ידי, אבל הקרדיט האמיתי מגיע לירדן - הטקסטורות עליהן עבדתי הן שלו כמובן.
Yoav פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 תודה :wink: האם אתה יכול להמצליץ לי על פאנל שמותאם למטוס, כי ניסיתי כל פאנל אפשרי באבסים...
matan פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אורן כול הכבוד על הצביעה!!!!!!!!! יש לי שאלה מאוד חשובה: האם הקובץ FDE שעידכנת והמודל החדשני יוכל לעבוד סוף סוף טוב על הפיק ב2002? אני יודע על כול העניין של הדלק אבל בכול זא תהאם ראית איזה שיפור?
Oren Geva פורסם אוקטובר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אורן כול הכבוד על הצביעה!!!!!!!!!יש לי שאלה מאוד חשובה: האם הקובץ FDE שעידכנת והמודל החדשני יוכל לעבוד סוף סוף טוב על הפיק ב2002? אני יודע על כול העניין של הדלק אבל בכול זא תהאם ראית איזה שיפור? אין שום קשר ל PIC.
matan פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אוקיי אז בקשר לזה צריך לערוך את הקובץ FDE נכון?
Oren Geva פורסם אוקטובר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 בשביל זה צריך לעשות מה שצריך לעשות בשביל ש-PIC יעבוד. יש על זה המון חומר בכל האתרים שקשורים ב-PIC.
Nevo Dar-Perl פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אורן ידידי, כל הכבוד !!! יום אחרי ששחררת את החבילה (היום) הוספתי אותה לצביעות שלי (לחבילה המקורית של ירדן) וזה נראה אחלה ! אז עכשיו יש לי חבילה מסודרת של כל מטוסי ה-757 עם כל הצביעות מהשנתיים האחרונות והמעודכנות של החברות הישראליות, כמובן שהכל עם ה-PIC מולבש. סחה על הצביעות אורן ! וכמובן ירדן ירדן ירדן. מה היה עושה אורן בלעדיך ? מה הייתה החטיבה עושה בלעדייך ????? כל צביעה שיוצאת מבית החטיבה הישראלית אני גאה בה !
alon_a פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 תודה! :wink: נבו לא כל החבילה מעודכנת כמו שצריך: לEBO נוספו מדבקות של השטיח המעופף וEBT חזר לצבעים הישנים של אלעל מישהו הולך לתקן את EBT וEBO? :?
Yoav פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אורן, יש לי בעיה: מאז שהתקנתי את העידכונים, כל הסאונד של המטוס מת!!! מה אני עושה???? אני לא יכול לטוס בלי קול!!!
Oren Geva פורסם אוקטובר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אין שום קשר בחבילה לסאונד. תבדוק מה קורה עם ספרית הסאונד שלך.
Itamar-ELY1 פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 מר בחור 4X-EBT הוא בצבעים הישנים של אל על מה אתה מצפה שיהיה עליו ? זה מה שהוא עכשיו...