Yaron Alterman פורסם אפריל 30, 2014 דיווח פורסם אפריל 30, 2014 שלום לכולם, שאלה לי: עד כמה זה אפשרי בסימולטור, עם ה-Landclass, ועם ה-photo real של תומר חיים לבצע טיסת CVFR מלאה בארץ עם שימוש בשעון, מפה וראייה של השטח בלבד (ללא GPS). האם עד כמה שידוע לכם יש איזורים שלא ניתן לעשות את זה בהם עקב חוסר דיוק של השטח? תודה, ירון
Omer Lanis פורסם מאי 1, 2014 דיווח פורסם מאי 1, 2014 לרוב הכבישים בסימולטור מספיקים לניווט, צמתים ונקודות דומות אפשר לזהות. נקודות כמו קאנטרי שמדובר על בניין או אזור ספציפי קטן זה הרבה יותר מסובך, לי לפחות.
Shlomlux2 פורסם מאי 1, 2014 דיווח פורסם מאי 1, 2014 ניתן ברמה מספיק מדוייקת, גם בלי התוספות. אני מדריך בני נוער בפרוייקט ״יעלים״ שבו הם למעשה ממש לומדים טיס על כל המשתמע מכך. כחלק מההכשרה הצבתי לטובתם עמדת FSX עם יוק ופדלים, ובלי שום תוספות. את הניווטים שהם מכינים הם בודקים בסימולטור, ואני חייב לציין, התוצאות מאד מדוייקות, הן מבחינת כבישים ראשיים, ישובים וזמנים. Yaron Alterman וגם Liav Nefesh הגיבו לזה 2
Ben Bezalel פורסם מאי 1, 2014 דיווח פורסם מאי 1, 2014 זה אפשרי בהחלט! מניסיון עשיתי טיסה לר''פ במציאות ואח''כ בסימולטור ההפרשים מיזעריים ביותר. Yaron Alterman הגיבו לזה 1
Yuval Segev פורסם מאי 2, 2014 דיווח פורסם מאי 2, 2014 ירון, טיסת CVFR בסימולטור כיום ממש דומה למציאות, אפילו רק עם הלאנדקלאס, התוסף החדש של כריס - iCVFR משפר עוד יותר את חווית הCVFR Yaron Alterman הגיבו לזה 1
Yaron Alterman פורסם מאי 4, 2014 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2014 תודה רבה לכל העונים. כיום אני משתמש ב-photoreal של תומר חיים. האם ניתן להשתמש בשני התוספים של תומר ושל chris? או שיש ביניהם חפיפה? מה מומלץ? גם אני שמתי לב שבאיזור הצפון הכיסוי ממש טוב, האם יש כיסוי טוב גם של איזור הדרום/ים המלח (למשל איזור הבקעה - טירת צבי, ארגמן, פצאל, כוכב השחר וכו'). שאלה נוספת מהיכן אני יכול להוריד קובץ נקודות VFR ל-flight planner העדכני ביותר? בתודה מראש.