×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 מכתב שהגיע למנהל שדה התעופה -הרצליה וזו הלשון: והתגובה לא אחרה לבוא:
Nir Portal פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 LOL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפי הכתב שלה היא אולי בת 6 LOL (אני יודע שזה ערוך :twisted: )
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אוקטובר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 נראה שילדה קטנה רשמה את זה... נכון? אין לי מוסג באמת קיבלתי את זה נe-mail מה שבטוח מחבר המכתב הוא אינפנטיל חסר תקנה.
Tzefa פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 זה של עולה חדש..... אולי של אישתו של יגאל עמיר???לריסה! דיסאינפורמציהההההההה.....
Asaf Brietbard פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 זאת בדיחה שרצה ברשת כבר הרבה זמן, מי שעושה אותה זה בחור שמתחזה תחת שם פרטי (משתנה) ושם משפחה מלאכי, וכותב מכתבים מוזרים ומצחיקים. הוא באמת שולח אותם לנמענים הללו! והקטע הכי מצחיק זה שהוא מקבל תגובות רשמיות כאלו, בערך כמו מה שכתוב כאן. תחפשו בגוגל מלאכי+מכתבים, בטח תמצאו משהו. והנה עוד דוגמא: http://www.diba.co.il/shotek.htm מצחיק לאללה... אסף.
DanPadnos פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 אני לא מכיר את סדרת מלאכי, אבל לפי התיאור של אסף אמור להיות ספר שעובד על אותו עיקרון... "האזרח י'" או משהו כזה...