עבור לתוכן
Ido Wachtel

Cross The Pacific Eastbound

Recommended Posts

פורסם

אני לא נוהג לפרסם אירועים אבל אירוע שתפס לי את העין יתקיים ב21 ליוני.

האירוע זהה ל-cross the pond שכולנו מכירים אבל הפעם יתקיים בשלולית המזרחית וכולל בתוכו את החטיבות הבכירות ביותר בVATSIM.

השדות יציאה כוללים את טוקיו נריטה (RJAA), שנחאי ׁ(ZSPDׂ), ואינצ'ון בקוריאה (RKSI).

השדות כניסה כוללים את אנקרג' (PANCׂ), סן-פרנסיסקו (KSFO), וסיאטל (KSEA). 

יש לציין שלאירוע יש סלוטים אז מהרו להירשם :)

לינק לאתר האירוע ולמערכת הסלוטים:

http://www.vatasia.net/cpe/

הסלוט שלי - UAL204 RJAA-KSFO 15:28Z

פורסם

לדעתי יש לך קצת בעייה עם הטווח, וכן זה הגיוני שזה חובה, אחרת לא היו מציעים את המטוסים

מבחינת טווח בדקתי את זה עם הFMC ואני יכול להגיע. פשוט ייקח זמן (10 שעות ו12 דקות עפ"י המחשב טיסה).

ואם זה חובה אז באסה לי :cray:

פורסם

מבחינת טווח בדקתי את זה עם הFMC ואני יכול להגיע. פשוט ייקח זמן (10 שעות ו12 דקות עפ"י המחשב טיסה).

ואם זה חובה אז באסה לי :cray:

10 שעות עם 739 נשמע לי קצת הזוי, קח בחשבון שגם צריך הרבה דלק באירועים כאלה. כמה טווח טיסה זה יצא ?

פורסם

10 שעות עם 739 נשמע לי קצת הזוי, קח בחשבון שגם צריך הרבה דלק באירועים כאלה. כמה טווח טיסה זה יצא ?

בערך 4260 מייל כולל SID STAR וכל שאר תוספות. מטוס ריק ממטען ונוסעים, מלא בדלק, FL360 וCost index 15. משאיר אותי עם כאלף מאה קילו ספייר...

פורסם

זה מסתדר עם ETOPS? יש לך 120 דקות אם איני טועה

החישוב שלך גם עומד בנתיב שהם נתנו לך?

ולדעתי עם המהירות הזאת אתה תטוס לאט וחברה שיטוסו מאחוריך יאלצו להאיט

פורסם

זה מסתדר עם ETOPS? יש לך 120 דקות אם איני טועה

החישוב שלך גם עומד בנתיב שהם נתנו לך?

ולדעתי עם המהירות הזאת אתה תטוס לאט וחברה שיטוסו מאחוריך יאלצו להאיט

האמת שלא בדקתי לגבי הETOPS...

אני לא בטוח על איזה נתיב מדובר, אני הכנתי לי נתיב מיטבי שעובר בairways הרשמיות, בלי דירקטים ובלי קורדינטות. אם המארגנים הכינו נתיב סטנדרטי, אז מצויין, אף אחד לא יתעקב מאחורי.

RJAA SID JYOSO Y11 JD Y88 GOC OTR3 PUTER A590 PINTT G469 SPY R591 CHUUK R341 ODK J123 CJAYY B757 KATCH TR18 YZP J523 YZT J502 YYJ STAR KSEA

זה הנתיב שאני תכננתי.

פורסם

האמת שלא בדקתי לגבי הETOPS...

אני לא בטוח על איזה נתיב מדובר, אני הכנתי לי נתיב מיטבי שעובר בairways הרשמיות, בלי דירקטים ובלי קורדינטות. אם המארגנים הכינו נתיב סטנדרטי, אז מצויין, אף אחד לא יתעקב מאחורי.

RJAA SID JYOSO Y11 JD Y88 GOC OTR3 PUTER A590 PINTT G469 SPY R591 CHUUK R341 ODK J123 CJAYY B757 KATCH TR18 YZP J523 YZT J502 YYJ STAR KSEA

זה הנתיב שאני תכננתי.

זה הנתיב שנתנו לי על אותו שדה המראה ונחיתה 

CARTO G344 CRYPT 5500N 16000W 5400N 15000W 5200N 14000W ORNAI SIMLU KEPKO TOU MARNR3

פורסם

אני שוקל להעביר הדרכה על נהלי טיסה מעל האוקיינוס, לפי הדרישה אני אדע אם יש הצדקה.

מישהו רוצה?

עמית זה נשמע כמו אחלה של יוזמה !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...