עבור לתוכן
Elad Zeierman

עדכון אחרון- סינרי ב"ג שדרוג מסלול 21-03

Recommended Posts

פורסם

היום ביצעתי לעדכון בדיקה טכנית אחרונה שאין  בעיות קריטיות והכל תקין

אחרי דיווח לדוד התבקשתי להודיע בשמו שהסינרי ישוחרר ככל הנראה עוד היום.

דוד בקרוב ייתן הנחיות איך לקבל את העידכון

שימו לב פרט לניסויים שבוצעו על ידי צוות הבטא מסלול 21-03 סגור עד להנחיות מפורשות של מחלקת מבצעים ברשת, כמובן שאין בעיה לתרגל באופליין

סופ"ש נעים

וטיסות בטוחות

פורסם

שלום לכולם

יש אוקי מצוות הבטא בשלב ראשון העידכון לחברי ואטיל  אלה ההואות בכדי לקבל את העידכון אנא תכבדו את ההשקעה

מסלול 30-12
הכנסת המסלול לפעילות בעקבות סיום השיפוץ בנתב"ג
עדכון זה הינו עדכון זמני מעין אפקד מאד משודרג. בבוא העת כשהעבודות בנתב"ג יסתיימו ישודרג
כל הסינרי לסינרי חדש לחלוטין.
המסלול החדש בסימולטור כולל את כל עזרי הניווט שבמציאות. כמו כן ובנוסף שופרו התאורות
ב 30-12 ו
21-03
למרות שזהו מעין אפקד משודרג הושקע כאן זמן ומאמץ גדול בעיקר לטובת המשתמשים ברשת.
הוספתי את השילוט הדרוש
שיפרתי חלק קטן מהטקסטורות
לא הוספתי תאורות בטקסי החדש אלה כרגע דיפולטיות
העדכון חופשי לרוכשים חוקיים. בכדי לקבל את העידכון יש לפנות ישירות למייל
david.ros.fs@gmail.com עם פרטי הרכישה שכולל אימייל ו Serial Key מאחת משלושת החנויות
שהסינרי נמכר
2 .Fsaddon.com.
1 .Aerosoft.com.
0 .Simmarket.com.
ללא הפרטים הנ"ל לא ישלח עדכון !
כל הזכויות שמורות לדוד רוזנפלד
אין להעתיק, לשכפל ולמכור ללא קבלת רשות מדוד רוזנפלד
התקנה
יש לפרוס לתוך ספריית הסינרי את 20 הקבצים המתאימים לאחר מכן לפי התמונה המצורפת
file list להשאיר אך ורק את 94 הקבצים שמופיעים בתמונה. הרשימה נבדקה ע"י צוות הבטא כך
שאין שגיאות לכן יש לנהוג בתשומת לב ללא חפזון
לדרוס ולהוסיף 7 קבצי טקסטורה לספריית ה TEXTURE אין צורך להסיר שום קובץ
דוד רוזנפלד

פורסם

יתכן שיקח זמן מסוים לאיתור השם או מספר הרישוי  לכן גם הקישור להורדה יתעכב לזמן קצר. עשיתי ניסיון אחד לאיתור שם משתמש לא היית שופ בעיה.  אני מצטער  שזו הדרך שאני נוקט מנסיון לא מוצלח עם מספר "אנשים" ואתרים בארצנו

david.ros.fs@gmail.com

זה המייל לשליחת הבקשה

דוד

פורסם

מחזק את הדברים של אלעד, יש עוד מספר דברים שיש לבצע ברמת מחלקת מבצעים לפני פתיחת המסלול באופן רשמי ברשת - אנחנו נודיע בהמשך.

מגיעה תודה ענקית לדוד על העדכון לסינרי, מעדכון שהיה אמור לכלול "רק את מסלול 21" זה הפך לעדכון גדול הרבה יותר, הושקעה כאן עבודה רבה וכמות שעות לא קטנה תוך התמודדות עם צוות בטא קשה ופרפקציוניסט  :D וזאת לטובת חברי החטיבה וכדי שנוכל להיות הכי as real as it gets.

דוד, בשם כולנו תודה רבה !

עדכונים בהמשך

פורסם

אז מה קורה אם לא קניתי את הסינרי ונתנו לי לנחות במסלול החדש?

המסלול עוד לא פעיל ברשת .

כשיהיה , ישתחרר גם AFCAD דיפולטי שיכלול את המסלול. ככה שגם מי שלא קנה את הסינרי יוכל לנחות עליו.

או לחלופין תוכל לבקש מסלול אחר לנחיתה כמו 30 או 26..

פורסם

אהלן,

שמתי לב שקיימת אצלי בעייה קטנה בסינרי (לאחר העדכון החדש). בשעות הלילה כאשר אני מסיע, אורות ה - Taxi (ירוקים) וגם אורות ה - H/P (אדומים) נעלמים כאשר אני מתקרב אליהם. מישהו מכיר את הבעייה ויוכל לעזור לי בבקשה?

תודה :)

פורסם

אהלן,

שמתי לב שקיימת אצלי בעייה קטנה בסינרי (לאחר העדכון החדש). בשעות הלילה כאשר אני מסיע, אורות ה - Taxi (ירוקים) וגם אורות ה - H/P (אדומים) נעלמים כאשר אני מתקרב אליהם. מישהו מכיר את הבעייה ויוכל לעזור לי בבקשה?

תודה :)

אצל צוות הבטא לא הובחנה תקלה כזאת , תוודא שוב שמחקתי והוספת את כל הקבצים כדרוש לפני התמונה וממליץ לך גם לבדוק שקיימים אצלך כל האפקטים מעדכון 2.1 שקיים באתר של FSADDON.

פורסם

פרידלנד, תודה !

אני אלמד מהטובים ביותר... ובגלל הבעייה עם בן גוריון אני אפרמט את המחשב ויתקין את הסימולטור מחדש   :P

חח , ועכשיו ברצינות :

תוודא שכל הקבצים שבתמונה נמצאים ושיש לך 49 BGLים בלבד.

פורסם

אז מה קורה אם לא קניתי את הסינרי ונתנו לי לנחות במסלול החדש?

גם ככה הוא פתוח שעתיים ביום ולרוב זה בין השעות 11:00 ל 13:00.... זמן שבו רוב האנשים לא טסים ואין פיקוח ביום יום...

פורסם

איתי זה רק עניין של זמן. בשלב מאוחר יותר בעתיד הקרוב כאשר יתרגלו חברות התעופה (הזרות בעיקר) לחיה המוזרה הזאת שניקרא מסלול 21 זה כבר יהיה פתוח ברב שעות היממה

ואנחנו נהיה מוכנים :yahoo:

פורסם

איתי זה רק עניין של זמן. בשלב מאוחר יותר בעתיד הקרוב כאשר יתרגלו חברות התעופה (הזרות בעיקר) לחיה המוזרה הזאת שניקרא מסלול 21 זה כבר יהיה פתוח ברב שעות היממה

ואנחנו נהיה מוכנים :yahoo:

כולי תקווה, אך זה לא עניין ש ׳חברות זרות׳ יתרגלו ל 21.

יש הרבה פוליטיקה סביב 21 והרבה בג״צים.... לא יסתיים בקרוב, לדעתי...

פורסם

מה הם לא חשבו על כל זה וסגרו את כל הפינות לפני ששפכו מיליונים על על פרויקט הזה??!!

מה כ"כ פוליטי בזה? יש מצב שאתה שופך קצת אור בנושא?

פשוט מאוד.. בארץ קודם בונים ועושים רעש ורק אחר כך מתחילים לחשוב.

ובקשר לבגצ״ים ופוליטיקה העניין הוא שאני לא מכיר אף רשות מקומית/מועצה וכו.. שתסכים לזה שמטוסים יתחילו לטוס מעל לראש שלה אחרי שמאז ומעולם הם חיו בשקט וללא רעש מטוסים.

פורסם

lol, it’s the most basic rule in survival economy

if they complain before the runway; they would have changed it or did something that would take away their legal cause for lawsuit

keeping your mouth shut until their done and cannot go back; pretty much guarantees you a paycheck for life from the terminal authorities

פורסם

התנצלות

העידכון שיצרתי אינו תואם לFS2004 פשוט לא יעבוד הריסמפל לפוטו שונה לחלוטין כמו כן הקימפול ל BGLים וקבצי הDDS בספריית הטקסטורה אינם מזוהים בFS2004

דוד

פורסם

לגבי הFS2004 מאחר והגירסה הנ"ל וכל הכלים התומכים בה  אינם מותקנים אין לי אפשרות להמשיך לתוספים שונים בעיקר לא באיזור של הטלאי של התיקון לפוטו כך שכרגע אנסה למצוא זמן להתאים את איזור הטקסי באמצעות אישהשהו כלי ולהמיר את קבצי הDDS לBMP אך לא בזמן הקרוב

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...