Liav Nefesh פורסם יוני 8, 2014 דיווח פורסם יוני 8, 2014 שלום לכולם! כחלק מישיבת הצוות שהתרחשה אתמול בה שמענו את דעתכם, החלטנו להרים את הכפפה ולפתוח בגיוס אנשים לפרוייקט חדש מסוגו: חברת תעופה וירטואלית קלה אופי החברה - תפעיל צי מטוסים וירטואליים קלים: -- מסוקים -- מטוסים חד מנועים -- מטוס דו מנועיים (בוכנה / טורבופרופ) -- מטוסי מנהלים - החברה תפעיל קוים לכל השדות בארץ ולחלק מהמנחתים - החברה תפעיל קוים ליעדי חו"ל קרובים (קפריסין, יוון...) - החברה תעבוד בשיתוף עם בית הספר לטיסה ועם החטיבה - תבצע אירועים עם חטיבות וחברות וירטואליות זרות על בסיס תקופתי בשיתוף החטיבה מה אנחנו נותנים? - טכני -- אחסון -- אתר -- דומיין -- פאנל ניהול צד שרת (מיילים, בסיסי נתונים וכו'..) - תעופתי -- תוכנה המקושראת לסימולטור - ניהולי -- יצירת הסדרי עבודה מול VATSIM -- מתן פתרונות תפעוליים ותמיכה ניהולית מה אנחנו מחפשים? - בשלב הראשון: 3-4 חברי חטיבה בחצי שנה האחרונה שינהלו את החברה וידאגו לפיתוחה - על המועמדים להיות בעלי ניסיון טיסה של לפחות 20 טיסת VFR - על המועמדים להיות מעל גיל 14 - המועמדים ידרשו לנהל את החברה מא'-ת' (בחירת שם, סמל, צביעות, צי מטוסים, יעדים, גיוס טייסים, ניהול כללי וכו'..) לאחר ההקמה, החברה תתנהל עצמאית ללא מעורבות מצד צוות החטיבה. חשוב להבין - החברה לא תתחרה באלעל וירטואל ובאה על מנת לתת מענה לתעופה הקלה בארץ (אין מניע לטייסים להיות רשומים במס' חברות וירטואליות) אם תמיד אהבתם את הטיסה הקלה, אם רציתם להקים חברה וירטואלית אבל לא ידעתם איך להתחיל, אם הפריע לכם שאין הרבה מטוסים קלים בשמיים הוירטואליים הישראלים, אם אתם רוצים להוביל, רוצים לנהל, אם אתם רוצים לתרום לחטיבה, זו ההזדמנות! אנחנו כאן בשבילכם! הגשת מועמדות תתאפשר עד לתאריך ה- 12/06 ניתן להגיש מועמדות בבודדים או בקבוצת חברים להגשת המועמדות יש לצרף: - שם מלא - מס' VATSIM - רקע בעולם התעופה והסימולטור - כמה מילים על עצמכם *תינתן עדיפות לחברים שאינם משמשים בתפקידים כלשהן בחטיבה להגשת מועמדות ולשאלות ניתן לפנות לכתובת vatil3@vatil.org.il
Yuval Erez פורסם יוני 8, 2014 דיווח פורסם יוני 8, 2014 מוכן לעשות הכל. Lior Paz וגם Itay Gross הגיבו לזה 2
Israel Rotaru פורסם יוני 8, 2014 דיווח פורסם יוני 8, 2014 אחלה של יוזמה!!! שאפו!!! בהצלחה לכל המועמדים
Izik Bakshi פורסם יוני 8, 2014 דיווח פורסם יוני 8, 2014 יוזמה מבורכת. אשמח לסייע לחברים שירצו לקחת על עצמם.
zvi rodes פורסם יוני 8, 2014 דיווח פורסם יוני 8, 2014 כל הכבוד לצוות החטיבה על היוזמה,עכשיו "הכדור" עובר למיגרש של החברים החפצים לטוס פשוט ולעיניין ברחבי ישראל,קדימה חברים "אם אין אני לי מי לי",אני בטוח שצוות החטיבה ידאג לפיקוח הולם בשדות השונים בארץ ,בעבר הלא רחוק פעלה חברת עיט תעופה עם תוכנת BB3 (בלאק בוקס 3 ) תוכנה מעולה עם המון אפשרויות ,אני בטוח שמפתח התוכנה עומר אפרת ישמח לעזור ולהחזיר את התוכנה והחברה לחיים. בהצלחה למועמדים ואולי סוף סוף תהיה עדנה לתעופה הקלה בישראל.
Baruch Spiegel פורסם יוני 9, 2014 דיווח פורסם יוני 9, 2014 ואולי סוף סוף תהיה עדנה לתעופה הקלה בישראל. אם לא במציאות ... אז לאולי לפחות כאן... בהצלחה!!