Shai Selbiger פורסם יולי 2, 2014 דיווח פורסם יולי 2, 2014 לכל חברי החטיבה שלום, מזה כמה וכמה חודשים אני ועמית אייזינגר עובדים על הקמת בית הספר לטיסה החדש של ואטיל, בין השאר עידכון מערכי שיעור,חשיבה על צורות הדרכה חדשות והקמת צוות מדריכים חדש. אנו ממש קרובים לסיום בניית המערכת ולכן גם יש לנו את מועדי הפתיחה. הקורס יחל בסוף סוכות לקראת סוף אוקטובר וההרשמה תיפתח כחודש לפני מועד פתיחת הקורס. נמשיך לעדכן לקראת תחילת המועד עם תאריכים מדויקים. בברכה, שי זלביגר ועמית אייזינגר- מנהלי בית הספר לטיסה. Amit Hananiya, Itay Gross, Lior Paz וגם 4 אחרים הגיבו לזה 7
Shai Selbiger פורסם יולי 2, 2014 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2014 סוף סוכות ? מצפה לזה מאוד, בהצלחה !! שמח שאתה מצפה לזה אך אחרי שיקולי צוות זה התאריך שהוחלט, מקווה לראותך בקורס
Guy Agam Fusfus פורסם יולי 3, 2014 דיווח פורסם יולי 3, 2014 כל הכבוד ובהצלחה לכם! עבדתם על זה הרבה זמן ואני מקווה לראות תנועה גדולה של אנשים
Liav Nefesh פורסם יולי 3, 2014 דיווח פורסם יולי 3, 2014 שי ועמית, כל הכבוד על העבודה הקשה! בטוח כי תצליחו!
Elad Menachem פורסם יולי 3, 2014 דיווח פורסם יולי 3, 2014 סוף סוף חיכיתי לזה זמן רב! אבל באסה... יש כאן אנשים שלומדים והם באמצע בגרויות,עוד סוף סוכות? למה לא יותר מוקדם? איזה באסה... בהצלחה!
Shai Selbiger פורסם יולי 3, 2014 מחבר דיווח פורסם יולי 3, 2014 תודה רבה לכולם, אני מאמין שהקורס הזה יניב תוצאות טובות ורק נעלה ונצליח.
Leon Luftman פורסם יולי 6, 2014 דיווח פורסם יולי 6, 2014 בהצלחה, אני מקווה להצטרף לקורס הלוח זמנים יותאם בהתאם לחניכים נכון? כי אני מניח שלחלקינו יהיו בגרויות ומבחנים למיניהם