Sagi Yanay פורסם יולי 7, 2014 דיווח פורסם יולי 7, 2014 בוקר טוב, כבר יומיים אני שם לב שיש טיסות אלעל ( במציאות ) נקראות ELT במקום ELY. חשבתי שזו טעות הקלדה ב FMC אבל רואה שזה חוזר על עצמו שוב. למשל עכשיו ELT563 מישהו יודע להסביר את זה? יום טוב, שגיא.
Ittai Arnon פורסם יולי 7, 2014 דיווח פורסם יולי 7, 2014 לא יודע איפה אתה רואה את זה אבל ב FMC מקלידים רק ELY. אם הכנסת משהו אחר בטעות בד״כ הפקח באירופה רואה כי זה משדר אות קריאה דרך מוד S בזע״ט ואז הוא יעיר לך. בד״כ הטעות היא שמקלידים LY ולא ELY.
Sagi Yanay פורסם יולי 7, 2014 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2014 ב FlightRadar24.... הבוקר נתקלתי ב563.... כבר נחתה אז לא הצלחתי לצלם תמונה אני מבין שזו לא טעות הקלדה. ובכל זאת? הייתכן שזו טעות פיענוח של התוכנות בדרך? מעניין....
Almog Atar פורסם יולי 7, 2014 דיווח פורסם יולי 7, 2014 ב FlightRadar24.... הבוקר נתקלתי ב563.... כבר נחתה אז לא הצלחתי לצלם תמונה אני מבין שזו לא טעות הקלדה. ובכל זאת? הייתכן שזו טעות פיענוח של התוכנות בדרך? מעניין.... אהלן שגיא, האמת בדקתי את 563 הבוקר ואולי כן הייתה טעות הקלדה, ראיתי אותה כELY. כנראה שלהמריא ב5 בבוקר עושה את שלו הT הופכת לY והAPU הופך לPACKS