Amit Eisinger פורסם אוגוסט 20, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2014 לפני יומיים פורסם בפורום של HIFI פוסט על הSP: שיפורים עיקריים: שיפור התמיכה בPMDG777 לאחר העדכון, ממשק בקשת תחזיות מז"א למוצא, נתיב והיעד דרך הסימולטור (לשונית ADD-ONS), שיפור במידול הSIGMET והAIRMET, הורדת הראות בתוך ענן, שיפור בביצועים, מדריך הפעלה דרך SIMCONNECT ועוד... http://www.hifitechinc.com/forums/showthread.php?3502-ASN-SP1-OPEN-BETA-now-available!-FSX-and-P3D אני הולך לנסות אותו היום.
Tomer Haim פורסם אוגוסט 22, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2014 אני רק רוצה לציין ש Active sky next הוא התוסף מזג אויר המשמעותי וטוב ביותר לסימולטור ואני בחנתי את כולם. רואים בבירור שהצוות שלהם בנוי ממפתחים, ממטאורולוגים ומטייסים מנוסים - אני רציני, מרגישים את זה על ההגאים של הסימולטור. אני כבר כמה חודשים בקשר הדוק עם המפתחים, SP1 כוללת שיפור משמעותי ב FPS וגם כמה תיקונים שלי וברגעים אלו ממש אני בודק גרסה נוספת עם שיפורים משמעותיים בהתנהגות האויר כתלות בלחות, נקודת טל, כיוון ומהירות הרוח וסוג השטח מעליו טסים. Active sky next מצטרפת לשורה של פיתוחים משמעותיים ביותר לסימולטור (לא משנה אם FSX או P3D) וביניהם 3 התוספים הגלובליים של ORBX שיחד הופכים את הסימולטור לסימולטור חדש ואחר לחלוטין העולה בכמה רמות ממה שהיה קודם לכן. Ido Hen, elai bachar, Almog Atar וגם 10 אחרים הגיבו לזה 13
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 23, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2014 אין ספק , פריצת הדרך שלהם שאפשרה להם לעקוף את המנוע מזא של הסימולטור זה אחד הדברים המשמעותיים שהיו בתחום, השאירו אבק על המתחרים שלהם