Liav Nefesh פורסם אוגוסט 30, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2014 שלום לכולם, לאחרונה אנו עדים לבעיות בהתחברות לשרת ה -TS של החטיבה במידה ונתקלתם בבעיות אלו פעלו כך: 1. מחקו את ה-BOOKMARK של שרת החטיבה מה-TS. 2. היכנסו לקישור הזה והעתיקו את הטקסט המופיע בשורת ה TS Link 3. הדביקו את הקישור בשורת הדפדפן (כרום בלבד) 4. לחצו על "הפעל את היישום" 5. התחברו לשרת החטיבה במידה ועדין קיימת הבעיה, הגיבו פה בבקשה בהצלחה
Tal Peleg פורסם אוגוסט 31, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2014 עדיין לא עובד לי כל פעם נמחקות לי ההרשאות...
bar levy פורסם ספטמבר 1, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2014 אני לא יכול להתחבר עכשיו בכלל ואני מקבל את ההודעה insufficient client permissions
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 1, 2014 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2014 טל, הבעיה ידועה, בשלב זה ניתן להתחבר עבור חלק מהמשתמשים רק דרך הקישור אנחנו עוד עובדים על זה..
Moshe Marmor פורסם ספטמבר 13, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2014 שלום לכולם, לאחרונה אנו עדים לבעיות בהתחברות לשרת ה -TS של החטיבה במידה ונתקלתם בבעיות אלו פעלו כך: 1. מחקו את ה-BOOKMARK של שרת החטיבה מה-TS. 2. היכנסו לקישור הזה והעתיקו את הטקסט המופיע בשורת ה TS Link 3. הדביקו את הקישור בשורת הדפדפן (כרום בלבד) 4. לחצו על "הפעל את היישום" 5. התחברו לשרת החטיבה במידה ועדין קיימת הבעיה, הגיבו פה בבקשה בהצלחה שלום . שמי משה מרמור בוגר קורס 13 , חזרתי אחרי החלפת מחשב ואין לי הרשעות להכנס לחדרי הטיסה . אתה יכול לעזור ?
Ariel Hanin פורסם ספטמבר 29, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2014 כשאני מדביק את הלינק בכרום לא קורה כלום
David Ulman פורסם ספטמבר 29, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2014 כשאני מדביק את הלינק בכרום לא קורה כלום בשביל זה קיים מדריך : http://vatil.org.il/site/download/15/
Ariel Hanin פורסם ספטמבר 30, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2014 המדריך בשביל זה קיים מדריך : http://vatil.org.il/site/download/15/ המדריך לא עבד לי אבל מישהו נתן לי לינק שעובד אז הסתדרתי
Ben Etgar פורסם אוקטובר 19, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2014 היי ליאב , אצלי מופיע השגיאה : insufficient client permissions (failed on Invalid permission: 0x26) אני צריך לפתור את זה עד השיעור ביום שלישי של הבית ספר לטיסה . תודה בן (נכתב ע"י שחף , ליאב לטיפול מהיר תודה ! ) הבעיה עדיין ממשיכה ואני לא יכול להצטרף לשיעור שמתחיל עוד חמש דקות תודה
Izik Bakshi פורסם דצמבר 26, 2014 דיווח פורסם דצמבר 26, 2014 ליאב, גם אני מקבל את אותה הודעת שגיאה שבן ציין. כמו כן גם נעלמו לי כל ההרשאות של חדרי הפיקוח.